Şekersiz 7 Gün

Cok tesekkurler canim. Ben kitap okumayi cok severim bunuda alayim arkadasim sagol.

Bu hafta yaptık bir cıııs ondan geldi bunlar başıma
Malesef canim ciss lari vucudumuz kabul etmiyor tepki gosteriyor. Bundan sonra dikkat edersin guzelim. Cevre faktoru de cok etkiliyor bir kereden birsey olmaz bende ye sonra yemezsin gibi seylerde olumsuz etkiliyor beslenmemizi. Gerci Ben astim cok sukur bu sorunu cevrendekilerde kabullendi cok sukur. Ben saglikli beslenmeyi sevdiklerimle uzun yillar yasamayi sectim beni seviyorsaniz israr etmezsiniz diyorum kimse birsey diyemiyor artik. Gelenlerime de saglikli ikramliklar yapiyorum ki hem yanlarinda bende yiyebileyim hem de ne kadar karali oldugumu gorsunler diye. Tavsiye ederim sizlerde bu sekilde yaparsaniz daha kolay olur.

Bence 21 güne tamamlayalım. 7 gün bitince yemeye devam etsek bir anlamı kalmaz ki. Kalıcı bir şeyler yapalım

berillllllllllllllllllllllllllllllllllll
hoşgeldin
neler yaptın uzun uzun yaz.
Kılom 91
Ilaclarla bogusuyom işte
Bu arada burası karlı ve soguk sıpalar gırın oldu
Ben açlıkla doğrusu şeker tatlı istegıyle bogusuyom ama yemıyom ılaclar bır ıkı haftaya vücuda adapte olurmus balım
Sızı okuyordum ıste gerılerden
Bu arada tatlı krızı için bırseyler ıcat edıyom ama elde seçenek az
Ikı gündür bır kaç kayısıyı geceden suya koyuyom
Çok krızdeysem az tarçın atıp suyuyla bunu yıyom
İşe yarıyor gıbı gıbı

Mezun oldun tatlım ınsallah bır daha kılo almazsın
Sonrasını yazmayım dıl yıne dışın ağrıyan yerıne gıder
Karakter yoksunuda okuyor nede olsa herkese açık bır yer buralar

yok ya ben kesin geri alırım. sen hiç merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…