- 7 Ağustos 2017
- 3.077
- 8.488
- 73
- 54
- Konu Sahibi philosophergirl
-
Cok tesekkurler canim. Ben kitap okumayi cok severim bunuda alayim arkadasim sagol.Ayy çok sevindim ablacığım. Ben zaten kısa sürede sana hak vereceğini biliyordum. Çünkü kötülük yapmamışsın. Allah bir daha yaşatmasın.
Deniz Egece-Zayıflamada son söz kitabı ablacım. Önce zihinde zayıflamaya alıştırıyor. Beyin açlığıyla mide açlığını farketmemizi sağlıyor.
Bu hafta yaptık bir cıııs ondan geldi bunlar başımaEger kacamaksiz guzel bir hafta gecirdiysen eksiye doner canim uzulme ve pes etme. Saglikli beslenmeye DEVAM.
dediğim gibi karbonhidrat su tutması yaşıyorsun bir şey olmaz.Bu hafta yaptık bir cıııs ondan geldi bunlar başıma
Malesef canim ciss lari vucudumuz kabul etmiyor tepki gosteriyor. Bundan sonra dikkat edersin guzelim. Cevre faktoru de cok etkiliyor bir kereden birsey olmaz bende ye sonra yemezsin gibi seylerde olumsuz etkiliyor beslenmemizi. Gerci Ben astim cok sukur bu sorunu cevrendekilerde kabullendi cok sukur. Ben saglikli beslenmeyi sevdiklerimle uzun yillar yasamayi sectim beni seviyorsaniz israr etmezsiniz diyorum kimse birsey diyemiyor artik. Gelenlerime de saglikli ikramliklar yapiyorum ki hem yanlarinda bende yiyebileyim hem de ne kadar karali oldugumu gorsunler diye. Tavsiye ederim sizlerde bu sekilde yaparsaniz daha kolay olur.Bu hafta yaptık bir cıııs ondan geldi bunlar başıma
Ben seni her yerden bulurum biliyorsunben hemen sizi bırakıp kaçıyorum..
dur ben bi kilo alıp geleyim.
Bence 21 güne tamamlayalım. 7 gün bitince yemeye devam etsek bir anlamı kalmaz ki. Kalıcı bir şeyler yapalımşekersiz 7 günümüze pekmez ve balıda sınırladık ama sen bunu 21 güne tamamlayacaksan pekmez ve bal kullanabiliyorsun.
ben de şekersiz çok tarif var canım. elbette paylaşırsan sevinirim. benim yiyeceklerle olan ilişkim biraz garip.
bul tabi...Ben seni her yerden bulurum biliyorsun
Bız nıye bulamıyoz derbul tabi...
berillllllllllllllllllllllllllllllllllllBız nıye bulamıyoz der
Helloo mu sunarım
Kılom 91berillllllllllllllllllllllllllllllllllll
hoşgeldin
neler yaptın uzun uzun yaz.
öyle bir şey yok. doğru beslenmeyle iştah kontrolü sağlanır.Merhaba kızlar :) acaba iştah kesici, tıkayıcı bir içecek önerisi alabilir miyim?
yok ya ben kesin geri alırım. sen hiç merak etmeKılom 91
Ilaclarla bogusuyom işte
Bu arada burası karlı ve soguk sıpalar gırın oldu
Ben açlıkla doğrusu şeker tatlı istegıyle bogusuyom ama yemıyom ılaclar bır ıkı haftaya vücuda adapte olurmus balım
Sızı okuyordum ıste gerılerden
Bu arada tatlı krızı için bırseyler ıcat edıyom ama elde seçenek az
Ikı gündür bır kaç kayısıyı geceden suya koyuyom
Çok krızdeysem az tarçın atıp suyuyla bunu yıyom
İşe yarıyor gıbı gıbı
Mezun oldun tatlım ınsallah bır daha kılo almazsın
Sonrasını yazmayım dıl yıne dışın ağrıyan yerıne gıder
Karakter yoksunuda okuyor nede olsa herkese açık bır yer buralar
Dış fırçalamaMerhaba kızlar :) acaba iştah kesici, tıkayıcı bir içecek önerisi alabilir miyim?
O zaman sopa sırası bana geçeryok ya ben kesin geri alırım. sen hiç merak etme
2 kilo yukarı 2 kilo aşağıO zaman sopa sırası bana geçer
6 ay koru bence almazsın
Merhaba kızlar :) acaba iştah kesici, tıkayıcı bir içecek önerisi alabilir miyim?
SU İÇMEKDış fırçalama
Yesıl elma koklama
Tarçın lı su süt yoğurt
Karanfıl çiğneme
Aklıma gelenler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?