- 21 Şubat 2011
- 379
- 21
- 298
- Konu Sahibi LimonluBahce
-
öncelikle geçmiş olsun. bende çayı asla şekersiz içemem diyenlerdenim her defasında sekersiz çaya başlıyor sonra dayanamayıp tekrar atıyordum 5 sene oldu bırakalı. ben ilk zamanlar açık çay içtim böyle böyle alıştım başka bir yolda cayın yanında birseyler yiyerek tadına alışabilirsiniz. inanın alışınca sekerli çayın tadının çok kötü olduğunu anlayacaksınız bu sekilde daha lezzetli. bana şimdi öldürseler sekerli çay içiremezler
Herkese selam ve iyi bayramlarKonuyu doğru mu açtm bilemiyorum. Görüş paylaşırsanz sevinirm. Şimdi bu da dert mi demeyin, binlerce problemim arasında bu da son sıralarda birşey işte. Çok fazla şeker tüketiyorum maalesef. Hipoglisemi hastasıyım. (hani uzun süre aç kalınca elleriniz titrer tatlı birşey için deli olursunuz ya işte o) Uykumdan kalkp çikolata yiyorum yani o derece. Neyse uzatmaym çayı şekersiz içebilenlere özeniyorum. Deniyorum 2-3 gün sonra bırakıyorum. Günde max 3 kupa falan içiyorum bağımlı değilim ama içine attığım toplam 12 şeker falan oluyor. (3 bardk için) Çayı daha önce şekerli içip vazgeçenler nasıl yapabildiler? Paylaşsınlar
Herkese selam ve iyi bayramlarKonuyu doğru mu açtm bilemiyorum. Görüş paylaşırsanz sevinirm. Şimdi bu da dert mi demeyin, binlerce problemim arasında bu da son sıralarda birşey işte. Çok fazla şeker tüketiyorum maalesef. Hipoglisemi hastasıyım. (hani uzun süre aç kalınca elleriniz titrer tatlı birşey için deli olursunuz ya işte o) Uykumdan kalkp çikolata yiyorum yani o derece. Neyse uzatmaym çayı şekersiz içebilenlere özeniyorum. Deniyorum 2-3 gün sonra bırakıyorum. Günde max 3 kupa falan içiyorum bağımlı değilim ama içine attığım toplam 12 şeker falan oluyor. (3 bardk için) Çayı daha önce şekerli içip vazgeçenler nasıl yapabildiler? Paylaşsınlar [/QUOTE
bende cok sekerli içerdim tatlandırıcıyla bıraktım sonra tatlandırıcıyda bıraktım şeker cok zararlı canım inş bırakırsın sende....şimdi agzıma sürmem sekeri
Herkese selam ve iyi bayramlarKonuyu doğru mu açtm bilemiyorum. Görüş paylaşırsanz sevinirm. Şimdi bu da dert mi demeyin, binlerce problemim arasında bu da son sıralarda birşey işte. Çok fazla şeker tüketiyorum maalesef. Hipoglisemi hastasıyım. (hani uzun süre aç kalınca elleriniz titrer tatlı birşey için deli olursunuz ya işte o) Uykumdan kalkp çikolata yiyorum yani o derece. Neyse uzatmaym çayı şekersiz içebilenlere özeniyorum. Deniyorum 2-3 gün sonra bırakıyorum. Günde max 3 kupa falan içiyorum bağımlı değilim ama içine attığım toplam 12 şeker falan oluyor. (3 bardk için) Çayı daha önce şekerli içip vazgeçenler nasıl yapabildiler? Paylaşsınlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?