- 9 Mayıs 2012
- 4.168
- 326
- 123
- Konu Sahibi 85ophelia85
-
ablacım tarifi pek olmadı hamuru sert oldu ama vereyim yinede :)
4 su bardağı un
5 yemek kaşığı pudra şekeri
135 gram margarin yada tereyağı (yumuşamış olucak)
vanilya
1yumurtanın akı
yoğurup dolapta dinlendiriyoruz 1 sattide ben ders çalışmaya dalınca 2 saat kalmış zavallı hamurcukk
hayatım hep tutardı ilk defa böyle oldu yaa
Arada demek tutmamazligi tutuyor bebeyim:)
Üzülme:)) senin yaşin kaç daha
Şuan ben havalarda uçuyorum çünkü 3 gün boyunca evde olacağım, artik ya mutfakta olurum yada, Evimi çiçek gibi yaparim
Çok hoş düşünülmüş kakaolu
ablacım perşembe akşamı ve cuma günü miisafir vardı benimde hep dersim erken başlayıp geç bitiyordu anca bunları yapabildim(
mini köstebek pasta
külah/torpil kurabiye içinde muhallebi var
ıspanaklı kiş
ve annemin son dakika yaptığı tepsi böreği
Eki Görüntüle 684717
Maşallah canim! Ellerine sağlık!
Tabak harika görünüyor! Hepsini bir günde yapmak, bu yaştaki bir kiz için, büyük bir beceri!
Ben o en son koyduklarimdan sonra çok ağır hastalandim, bir dahada yapmadım
Ama bu hafta kk'da yemek yarışmasına katildim, bu yüzden ekstra yemek yaptım, dünde kkdaki bir kaç arkadaşım icin loempia börekden yaptim, bugün kocam tutturdu onları yiecegizbu yüzden özel bir sos hazırlayacağım
Yaptıklarım biri yemek yarışında, diyeride Geyik muhabbetine yükledim, yada profilime girip baka bilirsin, özellikle loempia'yi tavsiye ederim ( ama gercek loempia tadını tuturdummu, o bugün kizartigimda belli olcak)
mini köstebek tarifini alsak :)
hayatım ben şimdi yüzümdeki maskeyi yıkayıp makyajımı yapıp çıkacağım seminerim vargelince bakarım onlara yemek tarifi yarışması varda tatlılar için yok mu yada diyet tarifleri yarışması bende katılayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?