canım ben yenı gırdım henuz hıc temızlemedım.çay kahve zaten yetıyor..ofısı supurmek hadı onada tamam..ama tuvalete camasur suyunu dokup sıfonu cekerım..ama copunu almak nasıl alıcam dusunuyorum hıc yapmadım..eldıven gıyıcem tabı tıtız bırıyımÇay kahve evet, bulaşık da olabilir ama tuvalet hayır diyorum.
tatlım çağrı merkezi kolaymı sanıyosun heleki birde satış üzerineyse çok zor dayanamazsıncanım ben yenı gırdım henuz hıc temızlemedım.çay kahve zaten yetıyor..ofısı supurmek hadı onada tamam..ama tuvalete camasur suyunu dokup sıfonu cekerım..ama copunu almak nasıl alıcam dusunuyorum hıc yapmadım..eldıven gıyıcem tabı tıtız bırıyım
Çay kahve evet, bulaşık da olabilir ama tuvalet hayır diyorum.
evimmm 9 sene için az değilmi her sene zam hakkın bulunuyor diye biliyorum
Bir iki kez konuşayım dedim Açtım konusunu Pazar geliyosun zaten öğlende bi iş bağlasan komisyon alsan kötümü olur dediozaman hafta içi izin verin bana dedim onada yok çekiyor işim olmasa bile bahane yaratıp gene çağırıyor bende katlanıyorum
garsonluk yaptım daha once hemen hemen aynı yorgunluk oluyordu ama 3.000 tl yı buluyordu aylık kazancımbelki birini alırsa yanıma bukadar yorulmam o zaman maasım normal gelır :)
kızlar merhaba tekrar konu sahıbı olarak yazıyım dedım..Başladım 1 ay deneme sıgorta yok sadece oglen yemek sıparıs edıyorum..çay kahve yerleri supur tuvalet bulasık tel az calıyor fatura kes not al dosyala vs bırcok ıs..Kendımı bulasıkcı gıbı hıssedıyorum ama bıraksam dıyorum çagrı merkezıne mı baksam kafam oyle karısık kı..
bekarım ben eşiniz kabul edermi bilmem belki sabah vardiyasına anlaşırsanız olabilir evlisiniz diye geç bırakmazlar zaten :) aslında bayan için kolay bi meslek hepimiz evlerimizde servis yapıyoruz zaten :) değme garsonlara taş çıkarırız :) istanbulda oturuyorum Cevahir avm de taksimde beşiktaşta çeşitli yerlerde çalıştım3000 mi iyiymiş bende yapabilirmiyimki garsonluk . nerelerde yaptınız. ama benim eşim kabul etmez sanırım siz evlimisiniz pardon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?