Fransız ortaklı büyük bir şirkette çalıştım lojistik firması,durum aynı orada da öyleydi santrale bakan kişi barkod yapıştırmadan misafir ağırlamaya kadar(kat görevlisi kadın 5te çıkıyordu) her işi yapıyordu.Büyük sirketlerde nasıl oluyor bilmiyorum.Orda da bu kadar yoğun mu oluyor bilmiyorum
Buyuk sirketlerde durum daha da karisik olur. Dakikada 3 defa telefon cevaplayan bir sekreter dusunun. Benim calistigim yerde 12 tane santral gorevlisi vardi,patronun ozel sekreterleri haric, hic birinin telefonu kapaliyken gormedim diyebilirim. Tuvalete giderken bile ellerinde telsizle gitmek zorundalardi. Patronun ozel sekreterleri bile angarya bir suru is yaparlardi (yemeginiz hazir buyurun efendim demek dahil)Büyük sirketlerde nasıl oluyor bilmiyorum.Orda da bu kadar yoğun mu oluyor bilmiyorum
sekreter olmak kolay diyenler daha önce yapmayanlardır şirketin angaryası derken? İş tanımınızda olmayan işler mi yüklüyorlarSlm kızlar ben iki aya yakin bir gümrük firmasında sekreterlik yapıyorum.Daha önce iki işyerinde çalışmıştım üç sene kadar sekreterlik yapmıştım yaşım 27 bu arada.Sekreterlik kolay derler kucumserler hatta ama işin iç yüzü hiç öyle değil sekreter sirketin giriş kısmında olduğu için her gelen birşey söylüyor çaycı abla akşamları dörtte çıkıyor patronun misafirleri geldi mi hepsi üst üste geliyor bir yandan onlarin caylari kahveleri bir yandan kargoları hazırla gümrük firmasında olduğu için evrak çok çıkıyor kargonun barkodlarini yapistir.Sanirim en fazla bir sene daha yaparim sekreter olunca herkesle muhattab oluyor insan.Sizin aranızda var mı sekreter ya da danismada çalışıp böyle olan.Sirketin ancarya yükünü sekreter çekiyor sanki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?