Sekreterlik kolaydır derler işin içyüzü hiç de öyle degil

Kolay filan demiyo kimse valla :) sirf bu kdr seyi yapmk zorunda olmiyim diye sekreter olamazdim galiba:) onu ayarla bunu ayarla toplanti ayarla herkese mail at vs vs vs.

kısa bir süre yönetici asistanlığı yaptım 1 hafta kadr falan evet yorucu bir iş ancak dışarı daha çok yoruyor. yöneticim pamuk gibi adam ne çay ister ne kahve. ancak misafirleri ağırla geleni al gideni uğurla daha çok yoruyor insanı. arayandı sorandı vs

Muhasebe olsa kendi odana gir isini yap patronla o kadar muhattap olmuyorlar en iyi tarafı o

Sekreterlik çok zor. Patrona meyve soyanını bile gördüm. Evdeki hanım o kadar nazını çekmiyordur. Yemekhaneye gitmez patron. Sekreter tepsisini getirir. Bu arada diğer işler bekler. Allah kolaylık versin.

Bu akşam yedide çıktım altı çıkış saati altıya ceyrekkala gider ayak küçük patron beni çağırdı odasına abi kardes aile sirketi büyük patronun kızı Nisan'da evleniyor düğün davetiyeleri isim ekleyip çıkarttı 700 kişi gelecekmiş otelde olacakmış.En sınır olduğum gider ayak patronun kızının dugununden bana ne islei lgiliiolsa amenna

Cidden cok iyi anliyorum sizi. Sekreter olarak ise başlamadım. On muhasebe olarak başladım ama yaptığım şey sekreterlik. Yemek yap, temizlik, muhasebe işlemleri, gelen misafirlere çay kahve. İllet oluyorum. Yemek saati diye bi şey yok zaten masada yiyoruz. O sırada müşteri gelirse tamam yemek işi 3'e 4e kaldı. Hatta patron yemeği begenirse bizim kendimize yaptığımız yemeği alır biz baştan yaparız. Düzgün bir muamele yok görülmüyor. En basitinden bugün 18.30 oldu çıkacağım montumu giydim patron aşağı indi eline bı tepki al boslari al yukardan. Maas verdiği için kendinde her yetkiyi görüyor. İlk işim bu kadar kötü olmamaliydi :)

@birgariporhanveli aynen cnm oyle kendilerini birşey sanıyorlar üç kuruş verince sanki üç bin lira maaş veriyorlar da onun acısını cikartiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…