seks yaparken konuşurmusunuz

anlaşıldı kk karular bu akşam deprem yaratacak:lepi:
eee bukadar muhabbetten sonra:1hug:
yandı koçişler:asigim:

buarada bizde sessiz sakin hallederiz işimizi gücümüzü:delphin:
konuşmayı hiç denemedik doğrusu:1hug:

bence en guzelı ya en azından bızım gıbı sorunlarınız olmuodur bagırsammı bagırmasammı konusamıyorum ınleyemıyorum yok utanıyorum offff
:mymeka:

kızlar bunları bir yerde okudum çokta güldüm
belki işinize yarar

sana oral yapıcam ama üstüme boşalma tamam mı
faturayı yatırdın mı?
Ya şimdi senin yerinde x olacaktı ki...
beni sevdiğini söyle
konusma seviş
kız:bana küfret hayatım!!!...
Erkek:ağzına ....................
seni de şey ediyoz ama ayıp olmuyo inşallah
G noktan neresi ? yok hani sende belki yeri değişiktir diye soruyom :D
aa x in burasını öpünce gıdıklanıyodu sende tık yok :)

şu inleme ve bagırma olayını bırde bana anlatsanız nasıl olcak :utangac: tam super olcak valla mirmirmirmir

ama nesini anlatıcam ki onun ben içimden geldigi gibi davranıyorum kendimi sıkmıyorum ve hatta beynimi herşeye kapatıyorum kendimi tamamen ona bırakıyorum sadece yasadıgım zevke odaklanıyorum dolayısyla bagırsam mı şöle sölesem mi böle yapsam mı gibi düşüncelerim olmuyor nasıl gelirse öyle.. kendiliginden oluyor yani.. zaten öyle olması gerekiyor.. yerimseniben

kızlar bunları bir yerde okudum çokta güldüm
belki işinize yarar

sana oral yapıcam ama üstüme boşalma tamam mı
faturayı yatırdın mı?
Ya şimdi senin yerinde x olacaktı ki...
beni sevdiğini söyle
konusma seviş
kız:bana küfret hayatım!!!...
Erkek:ağzına ....................
seni de şey ediyoz ama ayıp olmuyo inşallah
G noktan neresi ? yok hani sende belki yeri değişiktir diye soruyom :D
aa x in burasını öpünce gıdıklanıyodu sende tık yok :)

anlamadım valla bu yazıyı nıe verdınfisfisfis

Alemsiniz valla hee...
Bizde de benim o an kabul etmediğim ama sonradan doğruluğunu kabullendiğim saçmalıklarım olur.Tam başındayız olayın ben o gün olan bişiyi anlatırım !!!!!!!!! yada enteresan bişiy vs....Eşimde doğal olarak sinirlenir bağırdığımız ve olayı iptal ettiğimiz bile olmuştur..Biliyorum HATAAA ama yapıyorum bazen işte..
Heee tahrik edici konuşmalara gelince eşim bayılır ve bana karşı çok güzel şeyler söyler.Bazen diyorum küfür eder gibi oluyo yaaaa hadi neysee :) Benden de duymak ister elbette.Bende istediğini söylerim tabii.Ses çıkarmalar konuşmalar konusunda çok utangaçtım ama alıştım artık 9 yılll oldu evleneliiii.

Alemsiniz valla hee...
Bizde de benim o an kabul etmediğim ama sonradan doğruluğunu kabullendiğim saçmalıklarım olur.Tam başındayız olayın ben o gün olan bişiyi anlatırım !!!!!!!!! yada enteresan bişiy vs....Eşimde doğal olarak sinirlenir bağırdığımız ve olayı iptal ettiğimiz bile olmuştur..Biliyorum HATAAA ama yapıyorum bazen işte..
Heee tahrik edici konuşmalara gelince eşim bayılır ve bana karşı çok güzel şeyler söyler.Bazen diyorum küfür eder gibi oluyo yaaaa hadi neysee :) Benden de duymak ister elbette.Bende istediğini söylerim tabii.Ses çıkarmalar konuşmalar konusunda çok utangaçtım ama alıştım artık 9 yılll oldu evleneliiii.

hepınız yapıosunuz yanı şu ses cıkarma olayını :çok üzgünüm: o zaman bende sorun var:uhm:

ya o kadar kasma kendini bir kere yaptınmı ikincisinde utanmazsın emin ol.inlemek ses çıkarmak çok çok utandırıyorsa gözlerin kapalı ses çıkarabilirsin.uykunda bi rüya görüyomuşsun gibi.çekinme o senin kocan..arada küçük çığlıklar atmayı da ihmal etme..

[ya o kadar kasma kendini bir kere yaptınmı ikincisinde utanmazsın emin ol.inlemek ses çıkarmak çok çok utandırıyorsa gözlerin kapalı ses çıkarabilirsin.uykunda bi rüya görüyomuşsun gibi.çekinme o senin kocan..arada küçük çığlıklar atmayı da ihmal etme..[/QUOTE]

haklısın o benım kocam :1hug: tavsıyelerınız ıcın saolun denıcem:1ninca:a.s

Bence sen bu konuda takıntı da yapmışsın yani ilişki sırasında o anı yaşamak yerine acaba ne söylesem şimdi??? ses nasıl çıkarcam vs. derken kafanda ilişki iptal durumuna bile geçer herhalde.Bunu neden mi yapamıyorsun?? Utanıyorsun çünkü.Bende çok utanırdım hatta içden içe bağırırdım aman sesim çıkmasın diye tutardım kendimi.Yapacağım diye planlama.Eşine de söyle içimden gelirse yaparım beni çokda yönlendirme bu konularda diye.Sonuçda doğal bir süreç istiyor bu durum.

denenecek kac tane sey var ki ilk yillara donulecek
hep ayni adam hep ayni tarz hep ayni don dolas...

seks o kadar bikilmayan birsey mi yani bilmiyorum
ayni yemegi hergun yesen bikmaz misin

ha bi de yillar gectikce adam gobek salar, vucut bozulur, ne biliyim ya estetik durmaz artik genclikteki gibi....gozlerinizi kapatip mi yapiyosunuz o zaman...kadinlar spor felan yapiyor kendini genc tutuyor ama adamlar oyle degil cogu

gız bu kız gudurmuş..bize açıkça değiştirin diyo gıı..allahım allahım ailemdeki bekarlar bunla karşılaşmazlar inşallah:roflol::roflol::roflol:

konuşmak istemiyosan konuşma arkadaşım
içimden gelmiyo de yapım bu de
hatta üste çık biraz sus de
sen o istiyo diye konuşmayı denicene
o sen istemiyosun diye susmayı öğrensin
normalde oturup 2 güzel söz sölemekten acizler bide yatakta onları eğlendircez
elinde çiçekle sokakta karşılamaya utanırlar,seviyorum lafı "bende" demekten ibaret,
yataktan önce bence ayaktayken konuşsunlar hak ederseler yataktada konuşuruz

ooohhh ne küsel giydirdin yahu maşallah eline diline sağlık a.s.:enbuyukkk:a.s.

ya Arkadaşlar bişey sorcam konu çok ilgimi çekti benim erkek arkadaşım normalde argo konuşmayan biridir ama iş seks e gelince argo konuşmaya bayılıyo benden de bunu istiyo sizce bu normal mı

evet normal arkadasım. çok da eglenceli oluyor denemelisin. :jeyyar:

ya öylede mustehcen konusmak neysede küfür de ne oluyo...baya küfür derken o..gibi falan mı?
ay ben bunu yazarken utandım kusura bakmayın:utangac: ama gercekten merak ettim haha
acıkcası bu benim hiç hosuma gitmezdi!!
ama herhalde ben yanlış düsündüm daha hafif tarzda küfürlerdir degil mi:delphin:

acaba ilişki esnasında fazla mı sakinsiniz ? belki eşiniz o sebepten böyle soruyordur.. azıcık fıkırdak olun , sessss verin . belki o zaman sizin mutlu olduğunuzu anlayıp sormayacaktır.

acaba ilişki esnasında fazla mı sakinsiniz ? belki eşiniz o sebepten böyle soruyordur.. azıcık fıkırdak olun , sessss verin . belki o zaman sizin mutlu olduğunuzu anlayıp sormayacaktır.

katiliyorum arkadasim aksiyon gerek bunlara konusun cosun esinizde sizi mutlu ettigini görünce mutlu olacaktir

talk dirty to me = pis şeyler söyle bana
seks sırasında daha ateşli olunmasını sağlıyormuş bu karşılıklı kötü soz soyleme olayı. ama türk dili ve edebiyatı buna pek uygun değildir bence. çünkü bizde argo ve küfür çok farklı bir şekilde yapıldığı için genelde hayalkırıklığıyla biter bu heves.
aşırıya kaçmamak şartıyla güzel oluyo gerçekten...

Uyarıldığınız anlarda partnerinize yol gösterici olun ve cinselliği sınırsızca yaşayın. Kadınların pek çoğu partnerine cinsellikle ilgili arzularını ve beklentilerini açıklamaktan kaçınıyor ya da cesaret edemiyor. Ortak beklenti, bu isteklerin erkekler tarafından herhangi bir açıklama yapılmaksızın anlaşılması.

Kadın, erkekten vücudunun hassas bölgelerini keşfetmesini bekliyor. Oysa erkeğin kadının yol göstericiliği olmadan bunu başarması imkansız. Bu yanılgı, kadının cinselliği yaşarken ipleri erkeğe bırakma eğilimi ardından hayal kırıklığını da sürüklüyor. Haz duyulan bölgeler her insanda farklıdır ve keşfedilmeye çalışılmadan nereleri olduğu bilinmez. Kadınlar ise genellikle erojen bölgelerinin nereleri olduğunu hissetmekle birlikte, bunu dile getirmekten utanıyorlar. Bu durum beraberlikten alınan hazzı büyük oranlarda azaltıyor. Kadının birlikteliği ile ilgili yorumu "iyi" olmaktan öte gidemiyor. Oysa "mükemmel, olağanüstü" bir ilişki yaşamak her kadının ve erkeğin hakkı.

Samimi olun, konuşun!

Pekçok kadın henüz ilişkiyi yaşamadan neler yaşayacağını ve hissedeceğini bildiğini düşünüyor. Halbuki cinsellikten her seferinde farklı zevkler almak mümkünken, çiftlerin kendilerini bu tekdüzeliğe hapsetmeleri uzun vadede birlikteliklerine de zarar veriyor. Kadının nelerden zevk aldığını partnerine ifade edememesi oldukça sık rastlanılan bir durum. Tercih edilen dokunuşları açıklamak, yol gösterici olmak cinselliğin bambaşka yönlerinin keşfedilmesine ve daha önce tadılmamış zevklerin alınmasını sağlayacaktır. Eğer kadın konuşmaktan utanıyorsa bunu sevişme sırasındaki inleme ve mırıltılarıyla da ifade edebilir. Bunlar oldukça önemli ayrıntılardır. Belli bir noktada yoğunlaşmayı önlemek için partnere kesin açıklamalar yapmak yerine, ilişkinin akışında bu tip açıklamalar yapılması da önemlidir. Seks, herşeyden önce kadınlarda bedensel kontrolü kaybetme, incinme ve bağlılık hislerini doğuruyor. İncinebilme ihtimali, korkular ve endişeler ilişki sırasında da devam ettiğinde, kadın kendini ilişkiye kaptıramıyor ve ilişkiden istediği zevki alamayarak düş kırıklığına uğruyor. Halbuki konuşulabilse, bu korku azalacak kadın kendini daha az kasacaktır. Erkeğin hareketleri değerlendirildiğindeyse, onun arzularını konuşarak ifade etmek yerine okşamayı ve sevmeyi tercih ettiği görülüyor.

Vücudunuzun sesini dinleyin

Cinsellikten zevk alabilen kadınlar, vücutlarının sesini dinlemeyi öğrenmiş kadınlardır. Ve bütün kadınlarda bunu öğrenebilir. Kadının ihtiyacı olan tek şey ilişki sırasında haz aldığı durumları partnerine ifade etme yetisidir. Erkekler partnerlerinin de en az kendileri kadar ilişkiden zevk almalarını isterler. Bu nedenle kadının isteklerine kulak verecek, rehberliğine uyacak nelerden zevk aldığını yavaş yavaş belleyecek ve zevk vermek için çabalayacaktır. Önemli olan süreklilik gösteren, tek düze ve zevk vermeyen ilişkiye canlılık getirmenin yanı sıra alınabilecek zevki en üst noktalara çıkartabilmekdir. İlişki sırasında gerçek anlamda doruk noktaya ulaşabilmek için iki vücudun bir olması gerektiği bilinen bir gerçek. Bu da ancak çiftlerin vücutlarını karşılıklı tanımalarıyla veya çiftlerin birbirlerinin vücutlarını tanımalarını sağlayacak küçük oyunlarla olabilir. Bu oyunlarda kadın erkeği yönledirme görevini üstlenmelidir. İlişkide paylaşımların ortak olması, çiftlerin birbirlerinin vücutlarını tanımaları eşleri birbirine yaklaştıracaktır. Kadının istediği yönde keşifler yapmak ve partnerinin hazza ulaştığını görmek erkeğin de hoşuna gidecektir. Bundan böyle dokunuşlarını nerede kullanacağını öğrenecek ve çiftler cinsel tatmini daha sınırsızca yaşayabilme olanağına kavuşacaklardır.

Çıplaklığı sevin

Hiçbir kadın sevişme sırasında konuşmaktan ve yön gösterici olmaktan çekinmemeli. Eğer bunu ilişki sırasında söylemekten gerçekten çekiniyorsa, ertesi gün ya da ilişki bittikten sonra konuşmayı denemesinde fayda var. Bu, bir kadının en doğal hakkıdır. Kadının ve erkeğin birbirlerinin vücutlarını daha iyi tanımaları ve vücutlarına alışmaları açısından birlikte çıplak olarak vakit geçirmeleri faydalı olacaktır. Bu birlikte banyo yapmak ya da birbirine sarılarak uyumak şeklinde gerçekleştirilebilir. Eğer ilişkiye başlamadan önce birlikte banyo yapmayı tercih ederseniz, banyo sırasında birbirinize masaj yapmayı ihmal etmeyin. Vücutlarınız birbirine ne kadar yakın olursa onları o kadar tanırsınız. Bu da sağlıklı ve zevkli cinsellik için en önemli ayrıntılardan biridir.

Tabuları yıkın

Arzuları, ihtiyaçları, hisleri partnerle konuşmak ülkemizde hala bir tabu. Cinselliğin doğal bir ihtiyaç olduğunu biliyoruz. Erkekler kadar kadınların da cinsellikten haz almak istemeleri gerekir. Bu da ancak cinsellik üzerine konuşma becerisini kazanmakla olabilir. İlişkinin daha keyifli ve doyurucu olması için belli bir süreyi cinsellik üzerine konuşmaya ayırmak şart. Bu alışkanlık çiftleri ilişki sırasında da rahatlatacaktır. Eğer kadın birden birlikteliğe geçmek istemiyorsa, erkeğin partnerine zaman tanımasında, birlikte banyo yapmayı teklif edip, partnerine masaj uygulamasında fayda var. Eğer sevişmek istemeyen erkekse, kadının partnerini yumuşak dokunuşlarla uyarıp, sevgi göstermesi işe yarayabilir. Cinsellik üzerine konuşmak kadar, hayır demeyi bilmekte önemli bir bilinç. Arzulanmadığı sürece "hayır" demek çiftlerin doğal hakkıdır.

Back
X