seks yaparken konuşurmusunuz

delümüsün kız ne diyon yani değiştirekmi kocaları..hem sexte değişiklik bitmez..mesela ilk yıllarda denediğiniz şeylere tekrar dönersin unutmuş olduğun için al sana değişiklik..hayret bişeysin yaniihihoyyyt

denenecek kac tane sey var ki ilk yillara donulecek
hep ayni adam hep ayni tarz hep ayni don dolas...

seks o kadar bikilmayan birsey mi yani bilmiyorum
ayni yemegi hergun yesen bikmaz misin

ha bi de yillar gectikce adam gobek salar, vucut bozulur, ne biliyim ya estetik durmaz artik genclikteki gibi....gozlerinizi kapatip mi yapiyosunuz o zaman...kadinlar spor felan yapiyor kendini genc tutuyor ama adamlar oyle degil cogu

bırıde bana akıl versın ya sesını dymak ıstıyorum dedıgınde napıcam ben terslesem o anda adam bırakır herseyı bıdaha yanasmaz yanıma terslemesem yapsam ben cok tuhaf luorum hıc yapmak ıstemıorum yanı off :delphin:

ha bi de yillar gectikce adam gobek salar, vucut bozulur, ne biliyim ya estetik durmaz artik genclikteki gibi....gozlerinizi kapatip mi yapiyosunuz o zaman...kadinlar spor felan yapiyor kendini genc tutuyor ama adamlar oyle degil cogu

Canım sadece o değişmiyor ki sende değişiyorsun,sen nasıl yaşın büyüdükçe değişiyosan,ihtiyaçların değişiyosa,duygularında değişicektir.Her zaman yaptığın işten ya çok zevk alırsın yada daha az bu da öyle bişey.Cinsellikte monotonlaşmak eşlere bağlıdır.Sen ne kadar denemelere açık olursan o kadar güzelleşir herşey,yıllar sonrada mecburen denenmiş pozisyonları deniceksin bu kuraldır bi daha aynı şeyi yapamazsın diye bi kural yok !:delphin::utangac:

Canım sadece o değişmiyor ki sende değişiyorsun,sen nasıl yaşın büyüdükçe değişiyosan,ihtiyaçların değişiyosa,duygularında değişicektir.Her zaman yaptığın işten ya çok zevk alırsın yada daha az bu da öyle bişey.Cinsellikte monotonlaşmak eşlere bağlıdır.Sen ne kadar denemelere açık olursan o kadar güzelleşir herşey,yıllar sonrada mecburen denenmiş pozisyonları deniceksin bu kuraldır bi daha aynı şeyi yapamazsın diye bi şey yok !:delphin::utangac:

bende konuşmk isterm umarım benmkide konuşur :asigim: .içinden ne geliosa onu söyle seninle olmaktan mutluyum fln de.

ya ii de evlilik sadece sexs yapmaktan ibaret gibi konuşuyosun
sex bi ihtiyaçtır zevk alma meselesidir
hem adam göbek salarsa salsın ne olacak
ben onunla sex yapmak için değil sevdiğim için evlendim
hayatı paylaşmak için evlendim
yanımda konu mankeni gibi gezsin güzel dursun diye değil
sen Allah bilir sevgilinede sarılmıyosundur
aynı şeyi yapmaktan sıkılmışsındır nede olsa

hem bütün kadınlar da spor yapıp kendini geç tutmuyo
şişmanıda var doğumdan sonra deforme olan çatlakları olan da var
o zaman adamlar aldatsın dursun
bu ne mantık çözemedim

ya sankı sadece kotu kadınlar ole sesler cıkarırmıs gıbı gelıo bana nefes seslerı tamam da .... anladınız ıste :1closedeyes:

güzelim saçmalama ya ne demek sadece kötü kadınlar yapar gibi düşünüyon
o senin eşin
seni anlıyorum bende çok utanıyodum ses çıkarmamak için resmen kendimi kasıyodum
aynı şeyi eşimde yapmaya başlayınca rahat bıraktım bende seslerimi
senin eşin de ses varmı peki

o senin eşin
seni anlıyorum bende çok utanıyodum ses çıkarmamak için resmen kendimi kasıyodum

ses varmi ses alooooooo sana diyom sessin ciksinlennnnn allahim demet yiktib beni burdaaa:roflol::roflol::roflol:

ya konusmak ses cıkarmak bunlar seksi heyecanlı kılan güzel yapan istenilir hale getiren şeyler.. benim sevgilim de çok konuşur ben de hatta şarkı söyledigimiz bile olmuştur :)) en can alıcı soru "hoşuna gidiyor mu aşkım?"dır. bir erkek size bunu soruyosa bilin ki övülmek istiyo. "nasılım??" diyemediği için böyle soruyor. konuştukça baştan çıkarırsınız, konuştukça baştan çıkarsınız. aklınıza ne geliyorsa içinizden ne geçiyorsa o an pat diye söyleyin gitsin. hele ses olayı yani ne demek "sadece kötü kadınlar ses cıkarır gibi geliyor." sen napıcan o zaman odun gibi yatıcan mı öyle? onu en çok çıldırtan şey sizi çıldırttıgını görmektir. ayrıca yatak insanın en doğal oldugu yerdir bence. çırılçıplaksınız bikere, utanıcak saklıycak gizliycek neyiniz var ki? güzel yanı da bu zaten, btün doğallığınızla sevdiginiz adamın kollarındasınız. o yüzden salın gitsin hiç düşünmeyin konuşun ses çıkarın bağırın inleyin.. tutmayın.. bence..

ya konusmak ses cıkarmak bunlar seksi heyecanlı kılan güzel yapan istenilir hale getiren şeyler.. benim sevgilim de çok konuşur ben de hatta şarkı söyledigimiz bile olmuştur :)) en can alıcı soru "hoşuna gidiyor mu aşkım?"dır. bir erkek size bunu soruyosa bilin ki övülmek istiyo. "nasılım??" diyemediği için böyle soruyor. konuştukça baştan çıkarırsınız, konuştukça baştan çıkarsınız. aklınıza ne geliyorsa içinizden ne geçiyorsa o an pat diye söyleyin gitsin. hele ses olayı yani ne demek "sadece kötü kadınlar ses cıkarır gibi geliyor." sen napıcan o zaman odun gibi yatıcan mı öyle? onu en çok çıldırtan şey sizi çıldırttıgını görmektir. ayrıca yatak insanın en doğal oldugu yerdir bence. çırılçıplaksınız bikere, utanıcak saklıycak gizliycek neyiniz var ki? güzel yanı da bu zaten, btün doğallığınızla sevdiginiz adamın kollarındasınız. o yüzden salın gitsin hiç düşünmeyin konuşun ses çıkarın bağırın inleyin.. tutmayın.. bence..

heh ıste tamda bu bagırın ınleyın meselesı benı sıkan her turlu seye tamamda şu inleme olayı gıcık edıo sesını duymak ıstıorum derken bunu kastedıo ıste sankı canım yanıomus gıbı ınlememı bende cok utanıorum ya:çok üzgünüm:

o senin eşin

canım eşinde ses varmı demıssın yok malesef konusuyor ama ses yokmirmirmirmir

heh ıste tamda bu bagırın ınleyın meselesı benı sıkan her turlu seye tamamda şu inleme olayı gıcık edıo sesını duymak ıstıorum derken bunu kastedıo ıste sankı canım yanıomus gıbı ınlememı bende cok utanıorum ya:çok üzgünüm:

ya zaten bu içten gelerek yapılıcak bişeydir içinden gelmiyosa rol yapma tabii.. ama içinden geliyosa da tutma.. bi kere zamanla düzelicektir eminim bu sorun yani açılıcaksın elbet nereye kadar kaç sene tutabilirsin ki :) kendini serbest bıraktıgında kendiliginden olucak hersey, hem o istedigine kavusucak hem sen normalin üzerinde bir haz aldıgını keşfediceksin çünkü özgür hissediceksin. ayrıca benim sevgilim de çıkarmaz öyle sesler sebebini sordugumda "hayvan oldugumu düşünmenden korkuyorum" demişti :) halbuki ben isterim. senin eşin de böyle düşünüyor olabilir.

ya zaten bu içten gelerek yapılıcak bişeydir içinden gelmiyosa rol yapma tabii.. ama içinden geliyosa da tutma.. bi kere zamanla düzelicektir eminim bu sorun yani açılıcaksın elbet nereye kadar kaç sene tutabilirsin ki :) kendini serbest bıraktıgında kendiliginden olucak hersey, hem o istedigine kavusucak hem sen normalin üzerinde bir haz aldıgını keşfediceksin çünkü özgür hissediceksin. ayrıca benim sevgilim de çıkarmaz öyle sesler sebebini sordugumda "hayvan oldugumu düşünmenden korkuyorum" demişti :) halbuki ben isterim. senin eşin de böyle düşünüyor olabilir.

hehe:roflol: o zaman bızıde hayvan gıbı gormek ıstıolar onlar bızı hayvan gıbı gormek ıstıosa bızde ole ısterız dımı sırnaşık şey

bız koklasırken oturup konu hakkında konusmayız da kaydirigubbakcemile3
ben hep arada fıkra anlatırım, dururum bı anda fıkra anlatmaya baslarım +,18 tabı
o konusmaz hıc

sende ondan aynı şeyi iste
eşin yaparsa sende yaparsın
rahat olursun merak etme

saka gıbı ama soledım o da olur dedı:utangac: banada yıne soledı sesını duymak ıstıorum dıe bende bu sefer bıraz romantık olsun ıstıorum dedımsırnaşık şey tamam dedısositososito

kızlar hepiniz çok hoşsunuz..valla bana kalırsa bu durum sizi rahatsız ediyorsa bir kereye mahsus tüm cesaretinizi toplayıp öyle bir cvp verin ki bir daha soru sormaya utansın..bu arada ne hissediyorsun sorusunun cevabını erkekler şu şekilde duymak için bu kadar ısrarcı oluyor..ne hissediyorsun? KOCAMAAAAAN BİŞEYY...Yüzündeki ifadeyi görmenizi tavsiye ederim..

:roflol::roflol::roflol::roflol: bu çookk süperrr evet kesinlikle deneyin benim de favorim!! bi de onun bişey sormasını beklemeden "seni içimde hissetmek çok hoşuma gidiyor" "beni nasıl çıldırttığının farkında mısın" ...... gibi cümleler kurabilirsiniz olanları seyredin ondan sonra.. artık hayal gücünüzle sınırlı. tabi bunların yanında inlemeler ve bagırmalar olmazsa olmaz. :)

:roflol::roflol::roflol::roflol: bu çookk süperrr evet kesinlikle deneyin benim de favorim!! bi de onun bişey sormasını beklemeden "seni içimde hissetmek çok hoşuma gidiyor" "beni nasıl çıldırttığının farkında mısın" ...... gibi cümleler kurabilirsiniz olanları seyredin ondan sonra.. artık hayal gücünüzle sınırlı. tabi bunların yanında inlemeler ve bagırmalar olmazsa olmaz. :)

şu inleme ve bagırma olayını bırde bana anlatsanız nasıl olcak :utangac: tam super olcak valla mirmirmirmir

Son düzenleme:
anlaşıldı kk karular bu akşam deprem yaratacak:lepi:
eee bukadar muhabbetten sonra:1hug:
yandı koçişler:asigim:

buarada bizde sessiz sakin hallederiz işimizi gücümüzü:delphin:
konuşmayı hiç denemedik doğrusu:1hug:

Back
X