- 17 Ekim 2023
- 2.087
- 2.544
- 53
- Konu Sahibi zjshsujsne
-
Canım bunlarda günü. 24 saate diyor bu unlar arpadan değil başka şeyden ölürlerAtın ölümü arpadan olsun bea
Konuda hatunlar alev alıyo ya bibiii
Hahaha çok komik ya bu tam olmadi mı
Heralde hayatım, yatağımızın kadınıyız aaaa ne kaslar ne sinir uçları….Çok şaapmak istemedim 24 saat diyor
İç dış kalça çene her kas mubarak bir aktivite
Allah cızıtını versinYa bu ne yorumlar bir şey sorduk be bende mi anormallik var diye merak ettim genelde kadınların bazıları kaçıyor seksten de ben tam tersi olunca bi afallıyorum hahahah
Ben sevmem çok ayıp geliyor bana. 10 yılda üç kez yaptık üçüncüde çocuk oldu zirvede bıraktık. Ne o öyle gir çık hep aynı. Ayıp da bişey
Evet hep okurum buradan ama üye olmamıştım gece gece kafama takılınca sormak istedim pek de bilmiyorum buraları özel mesajları filan anlamıyorum yeniyim bilerek öyle olmadı yaniÜyelik: 8 dk önce ilk
konu bu
Her dk sevişme isteği
Hmmm.
Kim kaçıyormus sana yalan söylemişlerYa bu ne yorumlar bir şey sorduk be bende mi anormallik var diye merak ettim genelde kadınların bazıları kaçıyor seksten de ben tam tersi olunca bi afallıyorum hahahah
Klasik derler ya başım ağrıyor diye hahaha ama çevremde evli kadınlar üff istemiyoruz vs isteksizler bende aksi olunca şaşırıyorumKim kaçıyormus sana yalan söylemişler
Benim kirpik diplerim ağırıyor geneldeKlasik derler ya başım ağrıyor diye hahaha ama çevremde evli kadınlar üff istemiyoruz vs isteksizler bende aksi olunca şaşırıyorum
Yahu neyini isticen boşver sende istemeKlasik derler ya başım ağrıyor diye hahaha ama çevremde evli kadınlar üff istemiyoruz vs isteksizler bende aksi olunca şaşırıyorum
Seks istenmez mi ya enerji alıyorum öyleYahu neyini isticen boşver sende isteme
Yok valla sen çok yanlış yere gelmişsin burda biz kovalıyoruz erkekleriKlasik derler ya başım ağrıyor diye hahaha ama çevremde evli kadınlar üff istemiyoruz vs isteksizler bende aksi olunca şaşırıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?