- 15 Temmuz 2016
- 8.626
- 14.511
- 248
- Konu Sahibi zjshsujsne
-
Senin yaşın yetmez velet, Okan Bayülgen disco kralı skiciyiz biz videosunu izle de kimlerle yazışıyon öğren.Ya bu ne yorumlar bir şey sorduk be bende mi anormallik var diye merak ettim genelde kadınların bazıları kaçıyor seksten de ben tam tersi olunca bi afallıyorum hahahah
Aman şak şak şak nereye kadarSeks istenmez mi ya enerji alıyorum öyle
Abla ne sesi o bana da öğretsene bende şakşakçı olabilir miyimAman şak şak şak nereye kadar
Hiç beyle bi gadın olmadım yavMesela gece eşimle ilişkiye giriyoruz uykuda yine bende alevlenme oluyo eşime yanaşıyorum uyku sersemi bir şeyler yaşıyoruz yine sonra sabaha karşı yine aynı şey hep öyle oluyor inanmayacaksınız ama o yüzden bi tuhaflık var mı acaba dedim
Öyle diyollaa şakşaklıyormuş benim okadar tecrübem yokAbla ne sesi o bana da öğretsene bende şakşakçı olabilir miyim
Bak öyle diyince yine bi içim geçtiAman şak şak şak nereye kadar
Okan Bayülgen şey demişti bi videosun da, git gel hep aynı hareket ben seksi bıraktımAman şak şak şak nereye kadar
Tövbe de gız bize mi hallencenBak öyle diyince yine bi içim geçti
Ajajajjajaaj yaa yine program yapsada izlesek. Ama zaga zamanları gibi milletin içinden geçse amaOkan Bayülgen şey demişti bi videosun da, git gel hep aynı hareket ben seksi bıraktım.
O program da efsanelerinden biridir…
İçin geçtiyse kalk yerine yat annem burda uyumaBak öyle diyince yine bi içim geçti
Hahahah yok be eşime yanaşıyım bi yine. O uyurken popomu yanaştırırım bitti ordaTövbe de gız bize mi hallencen
Ne yiyon ne içiyon anlatsana birazHahahah yok be eşime yanaşıyım bi yine. O uyurken popomu yanaştırırım bitti orda
Ciddiye almamanız üzdüüüNe yiyon ne içiyon anlatsana biraz
Aşk olsun alıyorum yaa soruyorum işte yav Sanada yaranılmıyorCiddiye almamanız üzdüüü
Öyle diyollaa şakşaklıyormuş benim okadar tecrübem yok
Demeyin öyle ne var ne yok anasayfada anlatır ban yer sabaha kadar biraz takılsın sonra Mune abla onu yolcu ederNe yiyon ne içiyon anlatsana biraz
Teoman deme banaAjajajjajaaj yaa yine program yapsada izlesek. Ama zaga zamanları gibi milletin içinden geçse ama
Bu arada bir teoman iki okan seks onları bırakana kadar onlar seksi burakmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?