- 18 Haziran 2015
- 4.551
- 45.139
- 708
- Konu Sahibi zjshsujsne
-
Ben ömrü hayatımda hiç şaklatmadım. Ama bir kuş bahside duydum bazen ötmüyormuş. Ozaman şaklayınca öter belkiŞak şak dediğin böyle bişey mi ablacım?
Ozamanlar beyaz daha efendi gelirdi ama okan bir marka. Yarın zaga izleyeyimTeoman deme bana, o neydi arkadaş iki kadın teoyu doyuramıyor …
Ah ah o şarkılar boşuna mı yapıldı öyle hisli öyle duygulu…
Valla Okan eskisi gibi keşke program yapsa ama sanmam yapacağını, yemem yaparken açar videoları izlerim…
Ay milletin içinden geçmenin ötesiydi zaten Okanı tek geçerim.
Seni şak şaklarla uğurluyoruz aşgımNeyse geldiğim gibi gidemem hadi Allah rahatlık versin konu sahibi sende totonu oraya buraya dayama rica edicim
O şaklarsa biz buradan duyarrız elllaaaammSeni şak şaklarla uğurluyoruz aşgım
Uffff ne diyorsun sen tabi olumO şaklarsa biz buradan duyarrız elllaaaamm
adam kuşları yiyor mu?Şak şak dediğin böyle bişey mi ablacım?
Azıcık ucundan kıtlıyorsa demekadam kuşları yiyor mu?
Lezzetli falan diyor da
Düşün nasıl bir şakşak sen hayal etBu gece hızlı başladı çarşafa geçti konu
Sıradaki çarşaf tüm şaklatanlara gelsin dlsksklslsDüşün nasıl bir şakşak sen hayal et
Bizi aşar böyle şeylerDüşün nasıl bir şakşak sen hayal et
Beyazında gül patlatma esprisi o da az değil tam saman altıcı.Ozamanlar beyaz daha efendi gelirdi ama okan bir marka. Yarın zaga izleyeyim
Sen bana diğer kısımları anlatırsan ben de sana o kısmı anlatırımadam kuşları yiyor mu?
Lezzetli falan diyor da
Şahsıma yapılmış bu iftirayi kınıyorum. Hayatinda pipi gormemis olan bir bayanim. Sizi savciliga veriyorum.
Sen bana yollu derken iyiydi dsdsha. Vakit intikam vaktiŞahsıma yapılmış bu iftirayi kınıyorum. Hayatinda pipi gormemis olan bir bayanim. Sizi savciliga veriyorum.
Olm kukumu erkeklerin görmesinden utanmiyorum ama kadınların gormesinden utaniyorum dedin ya la ahshdhdSen bana yollu derken iyiydi dsdsha. Vakit intikam vakti
Hadi neyse demek o mu demek şimdi?? Belki ben karanlıkta şeyediyorum. Sen konuştukça yolluluk katsayım artıyor yalnızOlm kukumu erkeklerin görmesinden utanmiyorum ama kadınların gormesinden utaniyorum dedin ya la ahshdhd
Yalniz boyle anlatinca cok feci oldu ahshdhhd
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?