- 17 Ekim 2023
- 2.087
- 2.544
- 53
- Konu Sahibi zjshsujsne
-
Kız edepli aga. Bizim gibi yoldan çıkmamış ahshdSeni hiç bizim takıldığımız yerlerde görmedim de ondanİnanmam için bi süre gözlemlemem lazım dsdshs
Affet kanka, demin biri bana bu dedi yolludan daha ağrıma gitti inan, sana da boşuna kızdım. Hayatımda hiç işaret zamiri olmamıştım onu da yaşadım burda, gerçi kimse yollu da dememişti ama o daha güzel geliyor kulağa böyle bıcırık sevimli bişey gibi dsdshaKız edepli aga. Bizim gibi yoldan çıkmamış ahshd
Üyelik tarihine baktım sen buralarda yeni misin bacımSenin o hallerine hiç denk gelemedim kız
Seks sonrası salgılanan oksitosin hormonu mışıl mışıl uyutur oh yarasın, yaramış bellikiKonu sahibinden 1 saattir ses cikmiyor ya uyudu kaldı ya 2.ye geçti gelmeyecek konu iyidi ama uykuda ağır bastı
Dsdshs bugün bunu ikinci duyuşumÜyelik tarihine baktım sen buralarda yeni misin bacım
Aah ah o nasil bir seydi, unuttum benSeks sonrası salgılanan oksitosin hormonu mışıl mışıl uyutur oh yarasın, yaramış belliki
Ben de unuttum güzelim ya, umarım ikimize de bunu hatırlatacak yakışıklı bir yiğit gelir yakın zamandaAah ah o nasil bir seydi, unuttum ben
Yiğit olur, Can olur, Berke olur, hic fark etmez. Biri olsun da ahshdhBen de unuttum güzelim ya, umarım ikimize de bunu hatırlatacak yakışıklı bir yiğit gelir yakın zamanda
Hani bana hani banaBen de unuttum güzelim ya, umarım ikimize de bunu hatırlatacak yakışıklı bir yiğit gelir yakın zamanda
Kız sen beni önceden tanıyon mu tanımıyon mu kafam karıştı patlıcanı görünce sjsdjdjdjfjhHani bana hani bana
Salatalıkla ikisi arasında kaldımKız sen beni önceden tanıyon mu tanımıyon mu kafam karıştı patlıcanı görünce sjsdjdjdjfjh
Uzun hikaye boşverSalatalıkla ikisi arasında kaldımPatlıcan sevmediğin birini hatırlatıyosa buna da geçebilirim bacım gerçi bu biraz ince kaldı bana yazık kırılır. İlla dikkatleri üstüme çekecen dimi dsdsha
Zerrin eteğinin belini kıvıran Zerrin.Salatalıkla ikisi arasında kaldımPatlıcan sevmediğin birini hatırlatıyosa buna da geçebilirim bacım gerçi bu biraz ince kaldı bana yazık kırılır. İlla dikkatleri üstüme çekecen dimi dsdsha
Ahahhaha evet harika geçti gecem E haliyle uyuyakalmışımKonu sahibi 35 dakikadır yok süre iyi gidiyor şimdilik
Ahahhaha evet harika geçti gecem E haliyle uyuyakalmışım
Sevismekten fırsat buldukça evetAyyy bu konu hala devam ediyor mu
Uyunurmu artık bak milleti topladın burayaAhahhaha evet harika geçti gecem E haliyle uyuyakalmışım
Ohooo banlatacaklar illa bunlar beniZerrin eteğinin belini kıvıran Zerrin.
Bana hep birini anımsatıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?