- 27 Ekim 2023
- 7.503
- 20.590
- 268
- Konu Sahibi zjshsujsne
-
Sevişmeye gitmiş gelir birazdanKonu sahibinden 1 saattir ses cikmiyor ya uyudu kaldı ya 2.ye geçti gelmeyecek konu iyidi ama uykuda ağır bastı
bu nedir yahu tavşan gibi habire fikfikSevişmeye gitmiş gelir birazdan
Anlattığına göre tavsanlardan daha aktiflermisbu nedir yahu tavşan gibi habire fikfik
bi yerden sonra nasır tutmaz mı yaAnlattığına göre tavsanlardan daha aktiflermis
Geldi mi acaba?Sevişmeye gitmiş gelir birazdan
Kesin tutmuştur ama konu sahibinin elleridir o.bi yerden sonra nasır tutmaz mı ya
zavallı demekki ondan hissetmeyip tekrar tekrar çekme ayy şeyy kocasına dayama ihtiyacı hissediyor hhdsfdvchKesin tutmuştur ama konu sahibinin elleridir o.
Yalama olur gibi geldi banabi yerden sonra nasır tutmaz mı ya
Gelmemiş demek ki, gelseydi anlardık, anlatırdı gibi hissediyorumGeldi mi acaba?
Hangi anlamda anlarsaniz artik ahhdhdhdhdh
yalama oluyordur illaki dghvcghvghcYalama olur gibi geldi bana
Gelmemiş demek ki, gelseydi anlardık, anlatırdı gibi hissediyorum
İlla kiiiyalama oluyordur illaki dghvcghvghc
Bujiler meme de yapmis midir ahshdhyalama oluyordur illaki dghvcghvghc
ortada bir meme vardır inşallah memesiz olmaz jdbfhbfcBujiler meme de yapmis midir ahshdh
Gece gitti sabaha kadar gelmedi aklimaza sokru kendi kaybolduSevişmeye gitmiş gelir birazdan
gece 1 de üye olur olmaz rüyanızda mı gördünüz +18 konu açmayı he amcacımm ???3 yıllık evliyim eşimle severek evlendim onu çok seviyorum. Düzenli bir seks hayatımız var çok da güzel. Ama ben seksi çok seviyorum aşırı düşkünüm her dakika da yaşasam asla sıkılmam eşim beni tatmin ediyor hemde fazlasıyla ama ona karşı bu duygular tabi ki. Evli olup benim gbi olan var mı günün 24 saati de ilişkiye girsem asla bıkmam içimde inanılmaz bir şehvet var bunu asla bastıramıyorum
Yalama falan demeyinyalama oluyordur illaki dghvcghvghc
seninde mi için bir hoş oluyorYalama falan demeyin
Üffff hemide nasılseninde mi için bir hoş oluyor
Olan var olmayan var ,böyle ballandıra ballandıra anlatılmaz ayıp yahuAhahhaha evet harika geçti gecem E haliyle uyuyakalmışım
Aramizda ilk fikfikleyen rapor versinOlan var olmayan var ,böyle ballandıra ballandıra anlatılmaz ayıp yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?