Seksenler TRT1

Biraz geç fark ettim bu diziyi ne yazık 12 .bölümü 3 gün içinde soluksuz izleyerek bitirdim.Hala Nazlının Ergun yerine Dümbüllü ile nasıl evlendiğine akıl sır erdiremedim İki dizim var artık biri Seksenler değeri Yalan Dünya aslında Yalan Dünya çok güzel gelmiyor ama yinede dram dizilerinden iyidir.Yaprak Dökümü zamanında kardeşin kocasını,karısı,yengesini almak moda oldu.Fatmagül'ün suçu neden sonrada tecavüz.Öyle bir geçer zaman kiden sonra anaya babaya saygısızlık.Öyle yabancı dizi izlerim yerli dizi izlemem diyen biri değilim.Bu sezon dram olarak Kuzey Güneyi izlerdim onu da bu saydığım sebeplerden dolayı bıraktım.Bu üç dediğim şey ekranlardan kaybolmadan dram izleyeceğimi sanmıyorum

bu sayfaya yapılan yorumlar arttıkça dizi daha da çok izleniyormuş gibi hissedip sevindirik oluyorum kızlar
mutluluk mutluluk seksenler yaww

icat çıkarmayın benim başıma icat çıkarmayın

bide video eklemeyi bilsem daha güzel olacak ama işte.. :26: bilmiyorum yoksa çekim hatalarının olduğu bi video vardı

evet vardı ama kazan dediği şu kazanlı şofbbenlerden bahsediyor cnm ...ben çocuktum vardı bi akrabamızda o

bu arada karıkoca birlikte oldularda banyomu yapamadılar????

Gündüz vakti eve erken geldi Fehmi bey,Rukiye hanımın aklını çeldi,sonraaa daaa ......
Neyseee...
Öncesinde de koooskoca kazanla su kaynattılar ocakta..

Sıra duşa geldiğinde ise,
Oğlanlar eve geldi gönderildiler,Nazlı'yla Gülden geldi,sinemaya gönderildiler,komşular geldi postaladı Rukiye tezelden.. vs vs..
Rukiye,gündüz banyo yapılmasının tek sebebinin o iş olduğunu düşündüğünden,hep eve gelenleri postaladı durdu..
Ama kısmet olamadı bi banyo yapmak çünkü sular kesildiiiiiii:86:
Rukiye bunun üzerine dedi ki; 'büttünn mahalleyi kuruttun Fehmi'

sadece bu dizide uzatmiyorlar ki her dizide yaptiklari sey

bu dizi zaten gözümüzde farklı
diğer dizilerle bir tutmadığım için öyle bir
yorum yapma gereği durmuştum ben..
annem,babam,kardeşimle oturup izlerken
ben de gülmekten kendimi alıkoyamadım
ama bir yandan da renkten renge girdim.
belki tek başına ya da eşimle falan izlesem
o kadar çekindiğim bir an olmazdı..
ama bütün itibariyle çok severek izlediğim
bir dizi serhat kılıç performansı göz
dolduruyor..

geçen bölüm bi harikaydı .o sahnede çok güldüm özellikle.

izlerken oğluma bak oğlum biz zamanımızda böyle idi diyom.( o hep merak ederdi senin çocukluğun nasılsı diye) ha o kadar yaşlı değilm ama onların isanbulda bizim iç anadoluda yaşadığımız düşünülürse onların seksenleri bizim seksen beşlere tekbül ediyo

bu bölüm hepsinden süperdi gercekten,bence ahmet uyandı biraz o hikayeyi de kafasından uydurdu
ergunun gözünü korkutmak için

banyo sahneleri cok komikti o zamanlar ne kadar zormuş ev kalabalık,sıcak su yok

bence ahmet anlamis olsa arayi birden keserdi ergunun yüzüne bakmazdi bidaha bilmiyorum ben anladigini öyle hissetmedim pek. yazik yaaa erguna bu dizide bi ona yazik adamin rakibine bakin bide yani ya iste en aci tarafida bu yaa öyle bi rakibe kizi kaptirmak. ergunla niyazi karsilastirilamaz bile

Çok güzelll yaaa....
Bende nasreddin hoca ilkokulunun bando takımındaydım...
Günler öncesinden başlardık provalara...
Büyük heyecanla hazırlanırdık 23 nisan Bayramına...
Gülümseten hatıralar....
[video=youtube;gr5UjsSHvgw]http://www.youtube.com/watch?v=gr5UjsSHvgw[/video]

Çok güzel görüntüler bunlar teşekkürler Hülyacım

Ama Antalya'daki ödül törenini kınıyorum dizimize ödül vermediler....

Ama biz KK hatunlarından ''SEKSENLER'' dizimize

Çok güzel görüntüler bunlar teşekkürler Hülyacım

Ama Antalya'daki ödül törenini kınıyorum dizimize ödül vermediler....

Ama biz KK hatunlarından ''SEKSENLER'' dizimize

canim olsun entrika ve ahlak cökerten dizilerin disindakilere ödül pek vermezler. böylelikle bu dizinin digerlerinden ne kadar farkli oldugunu acikca görüyoruz.

kızlar kimse yokmuuu muhteşem bu aksam yaa evet ne güzel kandillerde irmik helavaları hamurlar gelirdi...

benim mahallemde eski tarzlardan ama yeni usule uyulmuş mahallee....

ama hep içimden geçerdi .....bu sene ramazan erken çoocuklar sokaklarda oynar...
kandillerde hamur kızartıp bende dağıtacağımmm

sahin ya kurban sana cok komikti yaa.dizide baskarakter ama ben fehmiyi ve o pazarlamaci cocugu sevmiyorumyaa

Şahin 10 numara yaa
Çok yetenekli bir oyuncu gülmekten bayılacaktım neredeyse
Dizinin fenomeni oldu valla
Ne güzel önceden kandilin bir değeri varmış
Şimdi yok malesef

Şahin 10 numara yaa
Çok yetenekli bir oyuncu gülmekten bayılacaktım neredeyse
Dizinin fenomeni oldu valla
Ne güzel önceden kandilin bir değeri varmış
Şimdi yok malesef

bizim burada hala çocuklar geliyor kandillerde.....

ama ben yollamam çocuklarımı daha dün gibi aklımda kayseride miydi o kaybolan kardeşler...pis herif bide nası anlattııı

Ben de diziyi çok tuttum
Hem çok güldüm hem de kandillerin önemli olduğu eski günleri anımsadım.
Şimdi o gelenekler çoğu yerde kalmadı artık. Cepten mesaj oldu bitti maalesef

Eskileri yaşayıpta şimdiki özel günlerle kıyaslamak imkansız.Dini bayramlarda bile tatil planları yapan bir millet olduk,

Dizide en çok güldüğüm yer Şahine alman dediklerinde verdiği tepki '' TÜRKÜM BEN TÜRK NE ALMANI''

Ama akşam Sami abinin kalbini fethetti beya lı konuşmalar, trakya avaları,göbecik atmalar.

çokkk güzellll....Macırca konuşmaya başladı şahin beaaaa...
erol taş baba sami oldu hulusi kentmen sami baba...
[video=youtube;flHyiCLsHmg]http://www.youtube.com/watch?v=flHyiCLsHmg&feature=related[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…