Seksenler TRT1

kızlar bu dizinin müdavimi oldum ben çok güzel ya
gerçi annemler salı akşamları salak ali kaptan ve cemileye bakıyor ama olsun mutfak televizyonundan izleyecem

bayılarak izliyorum..
eski diziler tadında.. mesela bizimkiler vb..

pööff çok seviyorum ben bu diziyi

Tam olamasa da hatırlıyorum, sabah kalktığımızda evlerin duvarları yazılı olurdu , şehir ikiye ayrılmıştı sağcılar&solcular olarak,

biz biraz küçüktük ama abim okuldan gelene dek endişelenirdi annemler,

Cebimize üç beş kuruş harçlık geçtimi mahalle bakkalına koşardık bisküviler paketle değildi o zamanlar, gramla susamlı bisküvi yanınada ya Niğde gazozu yada Elvan gazozu alırdık nasılda tatlı giderdi ikisi,

Teyzemin oğlu Almanyadaydı yazın tatile geldiklerinde nasılda sevinirdik çikolata bide almancı hediyesi ammada havalı olurdum ben

Harika bi dizi hele ki şoray ve trakyalı pastaneci öldürüyo beni

dün aksamki bölüm muhteşemdi gülmekten bayıldımmmm.....harika yaaa son dönemin en iyi sitcomu çocuklar duymasını bile sollar....günüde çok güzel....salı günü öyle bir geçer zamankiden böğğğ gelmiştii pöffff diyordumm

dün en son cok iyiydi ya :).cok seviyorum bu diziyi.bir leyla ile mecnun bir de seksenler.genelde sitkom absürt komedi olarak baslayan dizilerde 1 bölümde güldürmesse ahh dizi bozdu vs deniyor.sinir oluyorum bunu diyenlere.yani illa güldürme amaci yokki.yeri geldigind eagliycan yeri geldiginde gülücen yeri geldiginde bakicak sadece.okadar dizi var izlenem rekoru kiran.ne gülüyosun ne agliyosun.bunu niye düsünmüyor bunu diyenler?

salilari artik heyecanla bekler oldum yaaa müthis. bi önceki bölüm cok komikti esimle kirildik gülmekten yaa keske hep öyle komik olsa.
Ahmet o kizla evleniyor ilk demekki sonra bosanip sevdigi kizla evleniyor. dügün resimleri vardi albümde o kizla. ben en cok plakci ergunu tutuyorum yaa alsa su nazliyi. nazlida ona degilde digerine bakmasi hayret bi durum. aralarinda dag gibi fark var. hersey ergundan yana

nabıyonuz beyaaaaaa
bu dizi tam benlik bayılıyorum zaten ordaki herşeyden bizdede vardı
salı günleri tvde boş boş geziyordum ama artık seksenler varrrrrrrrrrrrrrr
süper bi diziiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

nazlı nasıl oluyoda o tıyatocu bozuntusuna bakıyo anlamıyorum adamın ısı yok gucu yok tıyatrocuyum dıyo bı de
ergun da masallah ya valla unutmamıs bı de hala bunca zamandır karsısına cıktı artık evlenıcekler bence :)
ergunun pantolunun ada hayranım yanı bu arada :))))))))))) kare kare ne ıgrencmıs ya o zamanların pantolunu ama

kadro saglam ya cok guzl bir dızıye benzıyr trt mız yok yaa acılen uydu ıcın yardım almam lazm: butun kanllr bozuldu

Esimle ve cocuklarla izliyoruz bu diziyi.Cocuklarla oturup izleyecegimiz iki dizimiz var.Biri Leyla ile Mecnun biride bu dizi.ikiside bel altina girmeden güldüren eglendiren diziler.

gece bölüm bir konu dikkatimi cekti.bu tarihlerde bir karisiklik var gibi sizinde dikkatini cektimi? mesela herseyi bilen adama 46 lik diyolar.yil 80.yani adam 34 yasinda ama saclari beyaz.sonra isimleri hatirlamiyorum pastanede 2 eski arkadas karsilastilar ya."gözlüklü uzun sacli kizla oglan".orda adam 72 de 1.siniftayken böyle böyle düsünüyordum demisti.yani 65 dogumlular.suandada 15 yaslarindalar.ama 19 20 yaslarini oynuyorlar.ve 2012 ye geldikleri zaman bir ahmetin saclari beyazlamis.kadinlar 40 li yaslarindalar.halbuki 50 üstü olmalilar.sizinde dikkatinizi cektimi?

niye be ya güzeldi pantolonu bence ama ahmet cirkin giyiniyor. ergun gayet hos ve cekici. nazli nasilda o dururken digerine bakiyor sacma. gecen bölüm ölü eevide cok komikti yaaaa.hani zilleri varya oyun havasi gelen caliyor giden caliyor güzeldi

46`lık demelerinin nedeni Türk Ceza Kanunun 46. maddesi akıl sağlığı yerinde olmayanlarla ilgili olmasından.
Diğer takıldığın konu gözlüklü çocuk üniversite 1. den bahsediyor.
2012` deki kadınlar için söylediklerine katılıyorum. Biraz daha makyaj yapılsa daha iyi olurmuş.

Güzel dizi. Özellikle son iki bölümdür baya gülüyorum.

önceki bölümde ölü evinin zili konyalım melodisi çalıyordu süperdi
bir de alamancı çocuğun verdiği tepkiler çok iyi

ahaa.anladim canim.sagol bilgilerinn icin.ama o okul meselesine yine takildim.kiz hala ünide okuyor.en fazla 22 yasinda.yil 80.kizin 26 yasinda olmasi lazim.ama kiz yeni ünide.yine sorun cikiyor :))

ahaa.anladim canim.sagol bilgilerinn icin.ama o okul meselesine yine takildim.kiz hala ünide okuyor.en fazla 22 yasinda.yil 80.kizin 26 yasinda olmasi lazim.ama kiz yeni ünide.yine sorun cikiyor :))

hımmm şimdi benim de kafam karıştı :26: Belki liseden bahsediyorlardır...
Amaaaannn boş ver canım ya. Sen eğlenmeye bak. Bütün dizilerde mantık hatası var bunda da oluversin biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…