Harika bi dizi hele ki şoray ve trakyalı pastaneci öldürüyo beni
nazlı nasıl oluyoda o tıyatocu bozuntusuna bakıyo anlamıyorum adamın ısı yok gucu yok tıyatrocuyum dıyo bı de
ergun da masallah ya valla unutmamıs bı de hala bunca zamandır karsısına cıktı artık evlenıcekler bence :)
ergunun pantolunun ada hayranım yanı bu arada :))))))))))) kare kare ne ıgrencmıs ya o zamanların pantolunu ama
gece bölüm bir konu dikkatimi cekti.bu tarihlerde bir karisiklik var gibi sizinde dikkatini cektimi? mesela herseyi bilen adama 46 lik diyolar.yil 80.yani adam 34 yasinda ama saclari beyaz.sonra isimleri hatirlamiyorum pastanede 2 eski arkadas karsilastilar ya."gözlüklü uzun sacli kizla oglan".orda adam 72 de 1.siniftayken böyle böyle düsünüyordum demisti.yani 65 dogumlular.suandada 15 yaslarindalar.ama 19 20 yaslarini oynuyorlar.ve 2012 ye geldikleri zaman bir ahmetin saclari beyazlamis.kadinlar 40 li yaslarindalar.halbuki 50 üstü olmalilar.sizinde dikkatinizi cektimi?
46`lık demelerinin nedeni Türk Ceza Kanunun 46. maddesi akıl sağlığı yerinde olmayanlarla ilgili olmasından.
Diğer takıldığın konu gözlüklü çocuk üniversite 1. den bahsediyor.
2012` deki kadınlar için söylediklerine katılıyorum. Biraz daha makyaj yapılsa daha iyi olurmuş.
Güzel dizi. Özellikle son iki bölümdür baya gülüyorum.
ahaa.anladim canim.sagol bilgilerinn icin.ama o okul meselesine yine takildim.kiz hala ünide okuyor.en fazla 22 yasinda.yil 80.kizin 26 yasinda olmasi lazim.ama kiz yeni ünide.yine sorun cikiyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?