ahmet tek bır sansı vardı onuda kaybedecekkk hahaha
ergun ahada ranzaaa):)
ahmet tek bır sansı vardı onuda kaybedecekkk hahaha
ergun ahada ranzaaa):)
dizinin her karekteri ayrı güzel..ergun, sami abi, fehmi abi ve diğerleri
bu bölümde fehmi abiye çok güldüm ya.. fehmi abinin konuşma şekli çok hoşuma gidiyor
maç anlatmaya çağırmış kızı sanki otomatiğe bağladı kaptırdı kendini
''TRT 1in sevilen dönem dizisi 80ler 22nci bölümünün yayınlandığı 5 Haziranda sezon finali yapıp yaz tatiline çıktı.
Dizinin oyuncuları ve teknik ekibin bir kısmı tatile çıktı ama bir kısmına şimdilik tatil haram...
Çünkü başladığı günden itibaren Yenibosnadaki platoda çekilen 80ler sadece plato değil, kıta değiştirdi. Dizinin seti Avrupa Yakasından Anadolu Yakasına taşındı.
Kartalda E5 üzerinde eski bir fabrikayı kiralayan Mint Yapım, burayı 80lerin Adan Zye çekileceği bir plato haline getirmenin peşinde...
2 bin 500 metrekare kapalı alan içinde yapılan dekorları hafta içinde dizinin yönetmeni Mufit Can Saçıntı ile birlikte gezdik... Yenibosnada diziyi çektikleri dekoru söküp Kartaldaki yeni platoya taşıma imkanı olmadığı için yeni mekanlarla birlikte eskilerini de sıfırdan yaptıklarını açıkladı.''
polis rıza da çok komik
riv riv riv
kızlar böyle bitmesin'i izliyor musunuz çok güzel bir dizi herkese tavsiye ediyorum
yok ben izlemiyom, ben pek dizi izlemem zaten....
seksenler istisna benim için
selahattinde bi alem....:)))) polis rıza geç selahattın diyo kapıda yer veriyo öncelik tanıyo dalga için ona;
oda tamam komserim diyip çıkıyo önünden:))))
evet çok komikler ya
meyracım dediğim diziyide izlemeni tavsiye ederim bende bu 2 dizi dışında tvye bakmıyorum bile..
bunlar yetiyor artıyor şükür
kızlar bu topik hep boştu bi ben mi izliyom diyordum çokmutluoldum seksenler vazgeçilmezimdün sami abinin pastanesi değişmişti sanki o plato haberini okuduktan sonra hatırladım gerçi dün izlerkende farketmiştim hani ramazanda ekmek sattığı taraf vardı ya kahveye bakan orası yoktu demi önceden köşeydi tam ama dün akşam bi apt girişi vardı dükkanın kapısının yanında
bence üst kattaki kizi seviyodur bu butik alininkini
Seksenler 41. Bölüm Fragmanı ( 11 Aralık Salı 19:50' DE TRT 1' DE... ) - YouTube[/url][video=youtube;GUGoL66Gv5c]http://www.youtube.com/watch?v=GUGoL66Gv5c[/video]
bence üst kattaki kizi seviyodur bu butik alininkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?