Seksenler TRT1

''TRT 1’in sevilen dönem dizisi “80’ler” 22’nci bölümünün yayınlandığı 5 Haziran’da “sezon finali” yapıp “yaz tatili”ne çıktı.
Dizinin oyuncuları ve teknik ekibin bir kısmı tatile çıktı ama bir kısmına şimdilik tatil haram...
Çünkü başladığı günden itibaren Yenibosna’daki platoda çekilen “80’ler” sadece plato değil, kıta değiştirdi. Dizinin seti Avrupa Yakası’ndan Anadolu Yakası’na taşındı.
Kartal’da E5 üzerinde eski bir fabrikayı kiralayan Mint Yapım, burayı “80’ler”in A’dan Z’ye çekileceği bir plato haline getirmenin peşinde...
2 bin 500 metrekare kapalı alan içinde yapılan dekorları hafta içinde dizinin yönetmeni Mufit Can Saçıntı ile birlikte gezdik... Yenibosna’da diziyi çektikleri dekoru söküp Kartal’daki yeni platoya taşıma imkanı olmadığı için yeni mekanlarla birlikte eskilerini de sıfırdan yaptıklarını açıkladı.''

ahmet tek bır sansı vardı onuda kaybedecekkk hahaha

ergun ahada ranzaaa):)

ahada ranzaaa

ya bide ahada ranza derken ne demek istiyo onu anlayamadım ben bi türlü:)) bileniniz varmı??

dizinin her karekteri ayrı güzel.. ergun, sami abi, fehmi abi ve diğerleri

bu bölümde fehmi abiye çok güldüm ya.. fehmi abinin konuşma şekli çok hoşuma gidiyor

bencede her karakter ayrı bir güzel....

ay sorma son bölümde fehmi abi benim bile içimi şişirdi

bencede fehmi abiye evin dışında bir meşguliyet şart:))))
evdekilere sormadan emekliye ayrılması hata zaten:)

maç anlatmaya çağırmış kızı sanki otomatiğe bağladı kaptırdı kendini

kaş yapıyım derken göz çıkardı.....

hımmmm......

teşekkürler..

polis rıza da çok komik

riv riv riv

kızlar böyle bitmesin'i izliyor musunuz çok güzel bir dizi herkese tavsiye ediyorum

-"Ergun, karşılıksız aşkın en kötü yanı ne biliyor musun?"

"Ne?"

-"karşılıksız aşkın en kötü yanı karşılıksız olması.

polis rıza da çok komik

riv riv riv

kızlar böyle bitmesin'i izliyor musunuz çok güzel bir dizi herkese tavsiye ediyorum

yok ben izlemiyom, ben pek dizi izlemem zaten....
seksenler istisna benim için

selahattinde bi alem....:)))) polis rıza geç selahattın diyo kapıda yer veriyo öncelik tanıyo dalga için ona;
oda tamam komserim diyip çıkıyo önünden:))))

evet çok komikler ya
meyracım dediğim diziyide izlemeni tavsiye ederim bende bu 2 dizi dışında tvye bakmıyorum bile..
bunlar yetiyor artıyor şükür

evet çok komikler ya
meyracım dediğim diziyide izlemeni tavsiye ederim bende bu 2 dizi dışında tvye bakmıyorum bile..
bunlar yetiyor artıyor şükür

teşekkür ederim canım tavsiyen için....
bi bakıyım bi ara bende o diziye:))
bakarsın onunda mudaivimi olurum:))))

öptüm

Ah Ahmet ah ne yaptın sen bea ya
Zar zor buldun o şansı yani maç anlatmanın sırasımıydı

kızlar bu topik hep boştu bi ben mi izliyom diyordum çokmutluoldum seksenler vazgeçilmezim dün sami abinin pastanesi değişmişti sanki o plato haberini okuduktan sonra hatırladım gerçi dün izlerkende farketmiştim hani ramazanda ekmek sattığı taraf vardı ya kahveye bakan orası yoktu demi önceden köşeydi tam ama dün akşam bi apt girişi vardı dükkanın kapısının yanında

kızlar bu topik hep boştu bi ben mi izliyom diyordum çokmutluoldum seksenler vazgeçilmezim dün sami abinin pastanesi değişmişti sanki o plato haberini okuduktan sonra hatırladım gerçi dün izlerkende farketmiştim hani ramazanda ekmek sattığı taraf vardı ya kahveye bakan orası yoktu demi önceden köşeydi tam ama dün akşam bi apt girişi vardı dükkanın kapısının yanında

yok yalnız değilsin bizde varııız:))

Seksenler 41. Bölüm Fragmanı ( 11 Aralık Salı 19:50' DE TRT 1' DE... ) - YouTube[/url][video=youtube;GUGoL66Gv5c]http://www.youtube.com/watch?v=GUGoL66Gv5c[/video]

şu plak çıkarmaya çalışan kadına da sinir oldum her yerden çıkıyor ya

Bence de başka sevdiği var butuk Ali'nin o kızı sevdiğini tüm mahalle hemen hemen biliyor 80li yıllarda hatırladığım kadarıyla :) kimse kimsenin sevdiğine göz koymazdı

Çağatay Seçil'le anlaşıyodu hatta sonunda evleniyorlar ya..
Ama Seçil hanım suskunlar dizisine geçmişti,seksenlerde de yurtdışına kaçtı siyasi olaylardan dolayı dendi..
E suskunlar yayından kalktı..
Bakalım nasıl yapacaklar,görücez..

Seksenler 41. Bölüm Fragmanı ( 11 Aralık Salı 19:50' DE TRT 1' DE... ) - YouTube[/url][video=youtube;GUGoL66Gv5c]http://www.youtube.com/watch?v=GUGoL66Gv5c[/video]

videoyu görünce direk gözüme ergun takıldı:)))
eee nede olsa favorim yaniDD

ahada ranzaaa

bence üst kattaki kizi seviyodur bu butik alininkini

aaa siz çağatayın kimi sevdiğini bilmiyormusunuz???
son bölümde söylemiştiki kimi sevdiğini, kaçırdınız demekki??
ben söyliyim o zaman:))
hani sürekli gelecekte böyle olacak şöyle olacak falan diye konuşan kişi varya sakallı, ona söylemişti.
arka mahallede yeni taşınan bir ailenin kızıymış, öyle dedi çatatoyD

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…