Seksenler TRT1

faceden alinti.....

yyönetmen mektup yagmuruna tutlup ergun ve nazlinin sevgili olmasini cok istiyoruz demisler.2012 sahnelerindede nazli niyaziyle evliydiya onun icinde biz o sahneleri unuturuz onlar rüyaydi hayaldi dersiniz demis halk. yönetmende senaryoyu degistirmis.artik sonra ayrilirlarmi evlenirlermi belli degil.

bence ise nazli ergunun askina karsilik versin, bi sekilde ayrilmis olsunlar ama hla severek vede 2012 yilinda tekrar bi araya gelsinler isterdim. cok daha iyi olurdu.

Seksenler bugün Gazi üniversitesinde söyleşi yaptı.Rasim Öztekin Şoray Uzun Ceyhun Fersoy ve Serhat Kılıç gelmişti.Çok ama çok eğlendim :)

Dünkü bölüm süperdi yaa.
SAhin'in askerligi, mektubu,
Sami babanin Elvan mektup yazarkan evden cikmasi,
ve tabki Ergunn. Yine Muhtesemdiler. Hem duygulandirip hem güldürdÜler

Asıl muhteşem dizi; seksenler

seksenler dizisini bende çok seviyorum:)))

ergun favorim:)))
bazı sözleri süper yaaa ergunun:))
elden gel, evlende gel:)))
kuşbeyinsiz:))))

sonraki favorimde sami abi:)))
nabıyon be yaaaa:)))
iyidir sen nabıyon be yaaa:)))

seksenler dizisinin çekildiği mahalleye dizi var olduğu süre içinde gitmek isterdim şahsen ama, malesef benim bulunduğum şehir çok uzak istanbula.... çok zor yani, çok az bi umut yani gidebilmem....
galiba istanbulda çekiliyo.....

ahmet tek bır sansı vardı onuda kaybedecekkk hahaha

ergun ahada ranzaaa):)

dizinin her karekteri ayrı güzel.. ergun, sami abi, fehmi abi ve diğerleri

bu bölümde fehmi abiye çok güldüm ya.. fehmi abinin konuşma şekli çok hoşuma gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…