Seksenler TRT1

Yine bir seksenler akşamı.. çok seviyorum diziyi yaa komşuluk ilişkileri herşey süper. Gülden o kadar üzüldü şimdi neden öyle konuşuyor sanki kuzeninden nasıl da kıskandı ama söylese ya o da hislerini aşk ve mantık arasında kalıyor galiba ama kuzenini görmedim geçen bölüm. Ergun asla babasına birşey diyemez Nazlıyla ilgili sonunda kıskançlıktan dolayı ayrılacaklar. Aacaba şu pastanecinin annesi hacca gitti ya geri dönmeyecek mi birşey mi olacak diye düşünüyorum baya veda sahnesi çekildi yanii. 12 eylül hala gösterilmeye devam mı edecek çok etkilendim o işkence sahnelerinden.

kızlar ben de şeyi çok merak ediyorum seksenler gerçek bi mahallede mi çekiliyo acaba ve evler gerçek ev mi yoksa set mi kuruluyo dekor mu? eğer gerçek semtse nerde çekiliyo acayip merak ettim

ay ya sinir oldum.ilk sezonun jeneriği daha güzeldi.bu jeneriğe sinir oldum.neden illa her dizide birol güven'in eşi söylüyor anlamadım ya.

İçimi ılık ılık yapan dizi

kızlar ben de şeyi çok merak ediyorum seksenler gerçek bi mahallede mi çekiliyo acaba ve evler gerçek ev mi yoksa set mi kuruluyo dekor mu? eğer gerçek semtse nerde çekiliyo acayip merak ettim

kendi setleri var geçen gün bi kanalda göstermişti baya..harika bir dizi yaa..ama şu fato kaynana çok bayıyo bir de 46lık..

Dizi, dün yine süperdi... Hacı Fato ananın rumeli şivesi ile konuşmaları Allah rahmet eylesin anneannemi hatırlatıyor bana. Hele büryan pişiririm dedi ya ben o an tutamadım kendimi başladım ağlamaya.. Sanki dizi izlemiyorum da bir akrabamı ziyarete gitmiş gibi hissediyorum izlerken.

Ahh şu ergun ve nazlıya çok acıyorum ya. İçim parçalandı valla. Şimdi böyle masum aşklar yok. Keşke hergün olsa bu dizi.

ergun yavrum nasilda perisan oldu vah cok acidim valla. egoist ahmet. onlarin asklari zaten hic sarmiyor sirf ergun ve nazli sahnelerini bekliyorum. ahmet kendi mutlulugu icin kardesininde en yakin arkadasininda mutlulugunu hice saydi vayy adi. sonunda kendi evleniyorda o gariplerimin arasini bozmus bilmem kac yasina gelmisler kavusmayi bekliyorlar mutsuz bi genclik harcadiktan sonra. nedir bu garip ergunun cektikleri. yazik cok acidim. ne kadarda güzel oynuyor yaaa cok iyi yansitiyor adam......ah caniim benim..kader (senaryo)

benim güzel dizimin sayfası nasıl da 2. sıralara düşmüş böylee :2:

bu hafta çok beğendim çok güldüm izlerken ergun plağın nam-ı diğer nazmiyeyle sahnelerinde çok eğlendim çok seviyorum ben bu diziyi yaaa kızlar izlemiyonuzmuuu

izlemezmiyizzzz ... bencede cok komikti. nazliyla ergunun sonu oldu herhalde zaten evlenemiycekleryaaa niyaziyle böyle yakinlascek demek

izlemezmiyizzzz ... bencede cok komikti. nazliyla ergunun sonu oldu herhalde zaten evlenemiycekleryaaa niyaziyle böyle yakinlascek demek

Bunu protesto ediyorummm
Nazlı ve Ergun evlensin

hele o kapının önünde elveda dedi içeri gitti ya ergun nasıl kapıya yapıştı ya bende böyle sevilmek istiyorummm

Gidince anladım aşkın yalanmış, bu yalan kalbimi yaktı sevgilim.
Bir tahta masada adımız kalmış, görünce göz yaşım aktı sevgilim.
Katlanırdım bil ki en derin yasa, kolunda yabancı biri olmasa, ayağı kırılmış o tahta masa, senden çok vefalı çıktı sevgilim.

(fan sayfasından alıntı)

çok seviyorummm ergun plak-nazlı aşkıııı

[video=youtube;r2kz837CxrA]http://www.youtube.com/watch?v=r2kz837CxrA[/video]

gidince anladım aşkın yalanmış
bu yalan kalbimi yaktı sevgilim
bir tahta masada adımız kalmış
görünce gözyaşım aktı sevgilim

katlanırdım bil ki enderin yasa
kolunda yabancı biri olmasa
ayağı kırılmış o tahta masa
senden çok vefalı çıktı sevgilim

o masa özlemle hep bizi arar
üstünde binlerce anılar saklar
sensiz gidemedim geçti haftalar
masamız şimdi boş kaldı sevgilim

aynen bende

ben epeydir izleyemiyorum yaa Ergun ve nazli ayrildilar mi olamaaazzz..
Ahmetle gülden yerine Nazliyla Ergunun evlenmelerini tercih ederdimm

ben epeydir izleyemiyorum yaa Ergun ve nazli ayrildilar mi olamaaazzz..
Ahmetle gülden yerine Nazliyla Ergunun evlenmelerini tercih ederdimm

benimde ilgimi ahmetin aski hic cekmiyor valla ergun taraftariyim. ergunla nazli diyorum. ama malesef egoist ahmet cocugun elinden biletleri bile duygu sömürüleriyle ne yapip edip aldi. Bayiliyorum su erguna yaaaa tarzina, askina, ask dedigin böyle olmaliiiii......... Vee süper oynuyor. Cogu oyunculara tas cikarir adam valla. Bravoo. Zevkle izlemeye devam ediyoruz... ergun nazli sahneleri cok oldukca tabiiiiii. bununda altini cizelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…