Seksi olamamak, problemler..

siz çalışıyor musunuz?

Ne alakası var konu ile bunun
siz çalışmıyorsunuz, yeni evlisiniz daha, muhtemelen hayatında kocasından başka bir eğlencesi olmayan klasik bir Türk kadınısınız. sizin probleminiz şu, ahkam kesiyorsunuz. kendi fikrinizi söylüyorsunuz ama ahkam kesip başkalarına dokundurup duruyorsunuz, yok saygımdan makyaj yapıyorum, yok kaç tane kadın kocası gelmeden önce duş alıyor bilmem ne gibi... şimdi duş almanın, temiz olmanın kocayla alakası yok, ben bunu konuşmam bile. duş almayı matah bişey mi sanıyorsunuz devamlı duş alma üzerinde duruyorsunuz? siz yeni evli, heyecanı tavan bir kadın olarak şu an full makyaj, saç baş yapılı bir şekilde eşinizi karşılasanız zaten tuhafıma gitmez. ama bu ülkede, kadınların iş hayatı var. bu ülkede sizin o kaç tane kadın kocası gelmeden önce duş alıyor ki diye laf ettiğiniz kadınların bir kısmı çalışıyor, iş yerinde canı çıkıyor, evde adama süslenmeye hali kalmıyor yani sizin gibi bütün gün evde oturan, çalışmayan biri olsa onlar da ay kocam gelecek, hayatımdaki tek heyecan kocam bari süsleneyim derlerdi :) yapı olarak da bakımlı ve süslü olmayı sevebilirsiniz bu da sorun değil ama üslup sorununuz var bence biraz, cevaplarımı anlamıyorsunuz ve başka kadınlara taş atıyorsunuz. size ne kaç kadın kocası gelmeden önce duş alıyor mu almıyor mu? ben sadece tek bir şey sordum, o da makyajla ilgiliydi. biz burada ahkam kesmeden kendimizi ifade edemiyor muyuz çok merak ediyorum. ahkam kesmek diyorum, ne demek olduğunu siz biliyor musunuz o da ayrı konu. ifade sorunlarınıza rağmen ben "konu" hakkında ne demek istediğinizi anladım, sadece makyaj kısmıyla ilgili bir soru sordum ama kocadan başka oyuncağınız yok diye tahmin ediyorum o yüzden burada bana hemen sataştınız. umarım süslenmeye ayırdığınız zaman kadar kendinizi de geliştiriyorsunuzdur gerçi erkekler akıllı kadın sevmezler pek ama belki sizin eşiniz istisnadır :)

Siz ne saçmalıyorsunuz acaba şuan ? Size ne söyledim de üslup sorunum oldu ben evliyken çalıştım hayatım hakkında hiç birşey bilmeden nasıl böyle şeyler yazıyorsunuz ne yaşadığımızı biliyor musunuz ? Nerede yaşadığımızı neden işimden ayrıldığımı biliyor musunda bu şekilde konuşuyorsun ? Ne mezunu olduğumu biliyor Musun vizyonumu biliyor Musun boş boş konuşma tamam mı

Yok ay cibil cibil da selulitler cikiyor memelerin gozu asagiya bakiyor sutyen kulot iyidir

Valla beni alan çatlaklarimi da sarkan yerlerimi de hatta bütün zerreme kadar kabul edip de aldı. Şimdi ben bide utanacak miyim. Hic de utanamam valla. Begenmese ilk gece hortlak görmüş gibi kaçardı sanirim

Adamlar muhtemelen ayni donu iki gun ust uste giyiyor, corabin temiz mi kirli mi olduguna koklayarak karar veriyor ne suslenmesi hazirlanmasi

O sizin düşünceniz. Erkek ewde kadın görmek ister. Günlük paspas bakımsız kadından erkekler çabuk soğur

d
Eşim bana deli gibi aşık
Pijamalı halimi çok seksi bulur
Erkeğin içinde vArsa soğur yoksa aşktan içine sokar her hali ile eşini
Bene evde biraz şık giyinsem eşim git rahat birseyler giy der
Nasıl rahat ediyorsun böyle falan der

Ben pijamamı çorabın içine sokuyorum
Ne seksüülüğüymüş
İçimdeki dişiyi arada sırada çıkarırım dışarıya
Eskiden corapla uyuyanlara acayip sinir olurdum
Çorapla uyuyan kadın mi olur derdim
Son iki senedir o kadar üşüyorum ki yatarken
Aynen ben de pijamayı corapların içine sokuyorum
Sabahları soyununca o corapla pijama yatak üzerinde kalıp halinde cıkmıs oluyor:)
Giyinip işe giidiyorum
Ben işe cıkarken eşim genelde işe gitmek için dus alıyor olur ve her seferinde bana sen evden gidince pijamani coraplarını öpüp seviyorum
Çok tatli duruyor yatakta der:))))
Ben evde olmasam mesela benim kokumu almak için benim yastıgımla yatar
Evde hiç topuklu giymedim
Jartiyer falan da giymedim
Bence bu işler erkeğin eşine olan sevgisi bağı ile alakalı

Benim eşim mini elbise giymişsem bi de fönlü makyajlıysam bayagı prenses muamelesi yapıyor,şaka değil dışarı çıkacaksak özellikle elbise ya da etek giymemi istiyor,bakımlı olunca bi kibar bi nazik,sanırım bakımlı olunca etrafımda pervane olan bi benim eşim,herkes doğal seviyor,özendim hepinize

İşe giderken sürekli kot spor ayakkabı at kuyrugu saçlar sıfır makyaj,hafta sonu ve akşamları elbiseler ince çoraplar topuklu ayakkabılar bol parfümlü günler,tee manyak etti adam beni
İşe giderken de giydiğime karışmaz da o etrafımda olmayınca süslenesim gelmiyor boşa giyiyormuş gibi hissediyorum o kıyafetleri

Ahaha,
Benim de küçük sıpaların çok hoşuna gidiyor. Enteresan şekilde :)
Anne neden öyle giyindin? Çocuğum dur annenin normalde bakımsız olduğu çaktırma diyorum. Oje ve makyaj çok seviyor. Hatta o seviyor diye düzenli oje kullanmaya başladım, normalde tembellik yaparım.

Oy yesinler ya cok tatlilarmis:)

Kızım da anne süsleniyor muyuz şimdi elbise giymem lazım,aynaya bakarak konuşuyor,baba hangimiz güzeliz hadi puan ver bize,böyle akşamları bi yarım saat süsleniyoruz kızımla,bugün ben yemek yaparken iki arada bi derede üstünü değiştirdik onun sonra da benim
Bu kadar takdir olunca bu kafada yaşıyoruz
Yerim seninkilerin oje isteyen dillerini

Bir yillik evliyim esimle ayni kurumda calistigim icin onu pek kapida karsilayamiyorum beraber gelip gidiyoruz. Sabah suslensem de aksama pertim ciktigindan artik sabah ise giderken de suslenmeyi tercih etmiyorum nasil rahat calisacaksam oyle giyiniyorum
Aksam hava soguksa polar ayicikli pijama, sicaksa da tayt ve tisort giyiyorum. Evde de kendim olamayacaksam evliligin ne anlami kaliyor ? Ozel geceler de de ozel bisey giymiyorum tipik anadolu kadini gibi dolaniyorum etrafta

Evet bende şimdi 4 gündür eşimin kazağıyla uyuyorum
Giderken çıkardı hiç kaldırmam yataktan
Bende Türkiye’ye giderken çıkardığımı yastığın yanında bulurum gelene kadar hiç koymaz başka yere
Sen yokken seviyorum kokluyorum diyor bende aynısını yapıyorum
10 gün daha ayrıyız on gün daha kazakla yatacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…