- 2 Mart 2010
- 10.523
- 29.499
- 798
- Konu Sahibi yildizliatlas
-
Bütün bunları sadece erkek için yaptığımı sanmayın kendi egolarımı tatmim etmek kendimi iyi hissetmek için yapıyorum. Narsistim heraldeAllahin adini veriyorum 10 dakikaligina geyik serbest olsun nolur
Peki siz bakimlisiniz,daha bakimlisina giderse esiniz problem sizde olacak degil mi? Siz aldatilmayi hak etmis olacaksiniz yani.
Kendinizi mal gibi gormekten vazgecin bence. Erkekler guzel ve bakimli kadinin haricinde zeki kadinlari da severler.
Niye ruhumuz ölüymüş,jartiyerle yemek servisi yapmadık diye mi?Aynen yaaa onlar mercimeği fırına wermişlerdir. Biz burda ruhu ölmüş sporcu futbolcu hatunlara laf yetiştiriyoruz
Ben özellikle kendimde bu durumdan mutsuz oldugum icin bir caba sarfetmek istiyorum. O bana saygi duydugu icin ilk kendi sonra benim icin bir seyler yapiyor. Ben de tik yok. Karsilikli mutlu olmak adina tavsiyeler almaya ihtiyacim oldugunu belirttim. Ki o da benim gibi bana davransaydi sanirim ben kendisinden istemeden uzaklasirdim. Durum bundan ibaret.. Sirf onu mutlu etmek veya sogumasin diye ugrasmak icin asla degil..
Sizi kastetmemiştim zaten konu sahibi,sizi anladım ben.
Ama bazı arkadaşların yorumları çok değişik
Niye ruhumuz ölüymüş,jartiyerle yemek servisi yapmadık diye mi?
Ruhum bedenimden genç. Hiç de ölü falan değil.
Kadın erkek farketmez, insan TEMİZ olmalı. Bakım konusu görecelidir. Kimisi el kremini bakım sayar, kimi göz kalemini. Temiz deli toplu olduktan sonra her yerde kabul görürsünüz sadece yatakta değil.
Yazdıklarınız o kadar mide bulandırıcı ki, koca gözü doyurmak, nefsini uyandırmak. Hay tüküreyim onların nefsine de gözüne de. Siz hergün burda açılan konuları okuyor musunuz bilmem. Eğer adam adamsa her türlü sever de beğenir de. Değilse o leopar kurtarmaz.
Ay şöyle yapsam gözü başkasına kayar mı diye bi an olsun kendim olmaktan vazgeçsem ben orada biterim. Defolsun gitsin zaten.
Şurada rahattan yanayım diyen arkadaşlar eminim ki özel anlarında özel şeyler yapıyorlardır.ama hergün olmaz ki. Zaten hergün yapılsa bi çekiciliği de kalmaz.
Nasıl bir kadın bunları yazar ya aklım almıyor. Evde yemek yok, gideyim leopar giyeyim de nefsini doyurayım bari kocamın
Cok sevinirim , ozelden yaziyorum sizeBayildimmmm yaziniza...boyle kadınlar da var işte burda ondan burdayım :)evet gayet de beyin işi cinsellik. .ayrıca profilde fit in time i sormussunuz yardimci olmak isterim sorunuz hala gecerliyse. ..kendim deneyimledim zira
Kendiniz icin yapin, ama seksi hatun olayim da kocami elimden kacirmayayim bakis acisi hem cok yanlis,hem insanliga ters bir durum. Sizden daha bakimli daha seksi bir kadin illa ki vardir,gelip kocanizi alip gitse e normal demeyelim.Bütün bunları sadece erkek için yaptığımı sanmayın kendi egolarımı tatmim etmek kendimi iyi hissetmek için yapıyorum. Narsistim heralde
Rihannanın döwüldüğü adrian limanın aldatıldığı bir dünyada seni harcarlar HACCEEEEEay kabak tadı werdi muhabbet. Ben kaçar byes. See you later
Pardon siz hangi galaksi krallığından yazıyorsunız bize, majesteleriRihannanın döwüldüğü adrian limanın aldatıldığı bir dünyada seni harcarlar HACCEEEEEay kabak tadı werdi muhabbet. Ben kaçar byes. See you later
Yani bilemiyorum ben henüz nişanlıyım ama evlenince tabi ki eşim için giyinirim de süslenirim de bunlar bana ağır gelmez.
Ama burada farklı bir zihniyet var
Yani şöyle zannediyorlar eşine yemek yaparsan ezilirsin,onun için süslenirsen ezilirsin
Kadını her konuda ezik gibi gören bir zihniyet var
O zaman hiçbir şey yapmayın hatta evlenmeyin çocukta yapmayın, sevişmeyin de bu kadar zorsa :)
Vallahi anlattığın gibi biriyim ha kendime baktığım zaman da oluyo tabi ama alatmadı aldatmaz bu sebebleEşi ewe gelir hatun paspal. Bıyıkları çıkmış saç boyası gelmiş. Üstünde temizlikten kalma tişört. Birde ya yemek kokar ya ter daha duş bile almamış. Sonra eşim beni aldatıyor eşim zillinim birine gitti. Wahhh wahhhh wahhhh. Tabi gider. Sen o adama özel hissettirdin mi kendisini. Onun için me yaptın ? Yemek yaptım canım çıktı temizlik yaptım demekle kadın olunmuyor. Biri yazmış awrupalılar bile yapmıyor diye. Kim demiş. Onlar eşlerini jakuzide mum ışığında şarapla bekliyorlar. Türkler iki parça birşey giyip bir kuaföre gitmeye üşeniyor. Sonrada erkek aldatıyor. Tabi aldatır senden daha bakımlı ilgili kadın gördüğünde
Ne güzel anlatmışsın ağzına eline sağlıkŞu mesaja cevap vermek istiyorum. Bizim burda hanımefendiyle aynı fikirde olmamamızın sebebi erkek düşmanlığı değil, zira eşimin saç teline dünyaları değişmem. O da benim hakkımda böyle düşünür. Fakat birbirimiz hakkında böyle düşünmek için “saten geceliklere, eksiksiz sofraya, fönlü saçlara, ojeli tırnaklara, topuklu ayakkabılara, bal dök yala eve, bir rimel bir eyeliner’a gerek yok.
Evlilik de bunlar demek değildir. Çünkü bir gün paranız bitip evsiz kalabilirsiniz, araba çarpıp sakat kalabilirsiniz, yüzünüze çay dökülüp yanabilir, kilo alabilirsiniz, hamile kalıp çatlayabilirsiniz ve eşiniz sizi bunlar olduğunda sevmeyecek mi? İşte bu arkadaşın zihniyetiyle yetiştirilen erkekler yüzünde çıkan bir sivilceden bile tiksinir, hasta olsan da umurları olmaz, beş dakika süslenmediğinizde soğur, tek isteği cinselliktir ama cinselliği yaşamak için de şartlar sunar “ağda, makyaj, gecelik, parfüm” gibi gibi. Bu bayanın zihniyetinde yetiştirilmiş erkeklerle mutlu olmanız için çok fazla özveri göstermeniz lazım ve bu özveriyi de sadece sizin göstermeniz lazım. Neden bu kadar kısa hayatta sırf erkeğin canı öyle istiyor diye hayatımı istemediğim bir şekle sokayım ki? Hiç mi hasta olmuyoruz? Hiç mi paspal olmuyoruz? Yeri geliyor hiç mi ter kokmuyoruz? Hiç mi eksiksiz sofra kurmuyoruz? Ki sofra kurmak da kadının mı görevi? Eşini seven değer veren ve bu tarz ataerkil düşüncelerden savrulmuş erkek sofrayı da kendisi kurabilir. Sırf yemek yapmadınız diye size düşman olup laf söylemez.
İşte öyle erkeklerle mutlu olursunuz.
Ezilmekle ilgili değil. Şu an üstümde hamile pijamam var ve yan tarafı nereye değdi Allah bilir, yırtılmış. Dün eşim pijamama baktı ve Harika bir şey almışsın aşkım çok rahat ediyorsun değil mi? Rahatsız olacağın bir şey giymeni istemem dedi.
Ama yırtılmış dedim. Ne olacak canım dikeriz olur biter dedi :)
Size göre eşimin beni o pijamayla görmesi bile anormal değil mi? Saten pijamalar leoparlar olmalı. :)
Yani anlatmak istediğimiz bu.
Ataerkil, her şeyi kadına yükleyen bir nesil yetiştirmeyin ki bizim de kızlarımız ve oğullarımız sizin çocuklarınızla evlenirse o sıkıntıları yaşamasınlar
Şu mesaja cevap vermek istiyorum. Bizim burda hanımefendiyle aynı fikirde olmamamızın sebebi erkek düşmanlığı değil, zira eşimin saç teline dünyaları değişmem. O da benim hakkımda böyle düşünür. Fakat birbirimiz hakkında böyle düşünmek için “saten geceliklere, eksiksiz sofraya, fönlü saçlara, ojeli tırnaklara, topuklu ayakkabılara, bal dök yala eve, bir rimel bir eyeliner’a gerek yok.
Evlilik de bunlar demek değildir. Çünkü bir gün paranız bitip evsiz kalabilirsiniz, araba çarpıp sakat kalabilirsiniz, yüzünüze çay dökülüp yanabilir, kilo alabilirsiniz, hamile kalıp çatlayabilirsiniz ve eşiniz sizi bunlar olduğunda sevmeyecek mi? İşte bu arkadaşın zihniyetiyle yetiştirilen erkekler yüzünde çıkan bir sivilceden bile tiksinir, hasta olsan da umurları olmaz, beş dakika süslenmediğinizde soğur, tek isteği cinselliktir ama cinselliği yaşamak için de şartlar sunar “ağda, makyaj, gecelik, parfüm” gibi gibi. Bu bayanın zihniyetinde yetiştirilmiş erkeklerle mutlu olmanız için çok fazla özveri göstermeniz lazım ve bu özveriyi de sadece sizin göstermeniz lazım. Neden bu kadar kısa hayatta sırf erkeğin canı öyle istiyor diye hayatımı istemediğim bir şekle sokayım ki? Hiç mi hasta olmuyoruz? Hiç mi paspal olmuyoruz? Yeri geliyor hiç mi ter kokmuyoruz? Hiç mi eksiksiz sofra kurmuyoruz? Ki sofra kurmak da kadının mı görevi? Eşini seven değer veren ve bu tarz ataerkil düşüncelerden savrulmuş erkek sofrayı da kendisi kurabilir. Sırf yemek yapmadınız diye size düşman olup laf söylemez.
Ezilmekle ilgili değil. Şu an üstümde hamile pijamam var ve yan tarafı nereye değdi Allah bilir, yırtılmış. Dün eşim pijamama baktı ve Harika bir şey almışsın aşkım çok rahat ediyorsun değil mi? Rahatsız olacağın bir şey giymeni istemem dedi.
Size göre eşimin beni o pijamayla görmesi bile anormal değil mi? Saten pijamalar leoparlar olmalı. :)
Ataerkil, her şeyi kadına yükleyen bir nesil yetiştirmeyin ki bizim de kızlarımız ve oğullarımız sizin çocuklarınızla evlenirse o sıkıntıları yaşamasınlar
Biz köle demiyoruz işte ama kadın bakımlı olmazsa erkek başka kadına gider diyen kadının zihniyetinin de sizin yazdıklarınızla alakası yok. Herkes eşi için her şeyi yapar. Biz evde erkek erkeğe oturmuyoruz ben her halimle kadınım. Bakımımla da en bakımsız halimle de. Bunu demek istiyorum.Ben farklı bir şeyden bahsediyorum siz farklı bir şeyden bahsediyorsunuz.
Toplumun ataerkil olmasıyla karı-koca arasında ki ilişkinin ne alakası var.
Ataerkillik bir kaç cümleyle oluşturulan bir sistem mi neyse onu geçelim.
Sizin söylediğiniz şeylerin hepsini bizde biliyoruz meraklanmayın.
Bu hayatın her yönü var (hastalık,sağlık,mutluluk,sıkıntı,dert,tasa)
Tabi ki kadın her zaman aynı ruh halinde aynı kiloda aynı güzellikte olmayacak.
Zaman değiştikçe her şey değişecek.
Yaşlanacak,çökecek bu hayatın kuralı bu.
Ben demiyorum ki her daim leopar gecelikler giysin ki leopardan da nefret ederim.
İnsan içinden ne geliyorsa onu yapsın öyle davransın ama bakımlı olmak yemek yapmak kadın için eksi şeyler değil.
Bunu eş için yapınca bu kadar acı veriyorsa evlenmeye gerek yok. Bazı kadınlar bu zihniyette çünkü.
Hayat her zaman müşterektir benim fikrimce.
Siz yemek yaparken eşiniz de salatayı yapar.
Siz sofrayı kurarken oda toplar.
Ev işlerinde de, sosyal hayatta da, hayatın her alanında beraber bir şeyler yapabilmeli eşler.
Çünkü Birbiriyle yardımlaşarak,beraber sorumluluk alarak daha güzel hayat
Öyle olunca zaten eş olmanın bir kıymeti değeri oluyor
Biz kadın bakımlı olmalı dedik diye köle olsun demedik siz o kısmı baya yanlış anlamışsınız.
Bilinçaltınıza öyle kodlanmış çünkü.
Biz köle demiyoruz işte ama kadın bakımlı olmazsa erkek başka kadına gider diyen kadının zihniyetinin de sizin yazdıklarınızla alakası yok. Herkes eşi için her şeyi yapar. Biz evde erkek erkeğe oturmuyoruz ben her halimle kadınım. Bakımımla da en bakımsız halimle de. Bunu demek istiyorum.
Arkadaş daha nişanlı evlenince görürüz:)Şu mesaja cevap vermek istiyorum. Bizim burda hanımefendiyle aynı fikirde olmamamızın sebebi erkek düşmanlığı değil, zira eşimin saç teline dünyaları değişmem. O da benim hakkımda böyle düşünür. Fakat birbirimiz hakkında böyle düşünmek için “saten geceliklere, eksiksiz sofraya, fönlü saçlara, ojeli tırnaklara, topuklu ayakkabılara, bal dök yala eve, bir rimel bir eyeliner’a gerek yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?