Seksi olamamak, problemler..

Siz eşinizi seksi buluyor musunuz? Karşılıklı bir durum bu. Siz onu çekici bulsanız hiç bişey yapmasanız, taytla otursanız bile bakışlarınızdan, oturmanızdan anlaşılır. O da size bakmaya başlar. Bence buradan tavsiye alıp yapmam lazım diye yapmak yerine eşinizle konuşun durumunuzu inceleyin derim. Neden eşinizle iletişim kuramıyorsunuz veya neden çekici bulmuyorsunuz bunları bir düşünün.

Eşinizi utana sıkıla giydiğiniz antin kuntin şeylerle degil; vizyonunuzla, düşünce yapınızla, asaletinizle etkileyebilirsiniz ancak.

Giyerim taytımı üstüne askılı bi body tamam işte,evde gecelikle gezemem ben gülerim :) adamın gönlü varsa zaten her türlü çekicisin.. gece yatarken genelde giyinmemeyi tercih edip canım isterse giyerim geceliği.

Bence olmayin.
Her canlinin erkegi susludur,disisini etkilemek icin ugrasir. Bizdekiler yali kazigi gobek deligi pamuklu tipler. Az kendilerine baksinlar, sonra seksilik beklesinler.
Çok yaşayın siz emii kocişim gelir göbeğini açaraktan bunlar nee kötü bişey mi diye evlendikten sonra gördüü zaar hatta doktora gitti bunun için

Ben uzun bi süre eşimin t-shirt lerini giydim.

Sadece t-shirt.

Evin içinde yaramaz bi cocuk gibiydim

Ya bu konuyu tek taraflı olarak cozemezsin ama. Esinle de konusmalisin. Tabu dedikleri cok doğru. Yık onları önce.

Esinle açık konuş ki onun hoşuna gitmeyecek şeyleri öğren. Ters tepmesin diye diyorum.

Ya aslında evin içinde af edersin perdeni kapat istersen cibil cibil gez bu daha sexy

Nasıl çözecez şimdi bunların hepsini
Cozulmuyo ki usuyen yerlerimi ortup yananlari aciyorum. Komik sonucar cikiyo ortaya bazen topuklarim yanar ma parmaklarim donar, yarim giyerim corabi. Oyle iste bendeki durum da, seksilige gelene kadar daha vucut isimi ayarlayamadim abla
Çok yaşayın siz emii kocişim gelir göbeğini açaraktan bunlar nee kötü bişey mi diye evlendikten sonra gördüü zaar hatta doktora gitti bunun için
Acaba evlenince mi olusuyo gobek pamugu

Yok ay cibil cibil da selulitler cikiyor memelerin gozu asagiya bakiyor sutyen kulot iyidir

Calla kıyafetle olmuyor bi tek iki kaş göz harekette cilve yaparsın.dar bi tayt tişört ye insanı güzel yapar ama cilveli bi gülüş hareket ye insanı çekici kılar

Benim koca da bu sabah ne kadar seksiyim dimi dedi koca göbeğiyle

Değilsin dedim önce o göbeği erit

Önce bi kendilerine baksınlar hakkaten. Hiç öyle özel kıyafetim olmadı, ihtiyaç da duymadım. Eşim de üzerinde 5dk duracak şey için zahmete girmene ne gerek var zaten der

yapmayanlar saygısız mı? :)
makyaj mesela, cildi olumsuz etkileyen bir şey. yüzünde az da olsa boyayla gezmiş oluyor insan. yapmayanların kendilerine ve eşlerine saygısı mı yok?

yapmayanlar saygısız mı? :)
makyaj mesela, cildi olumsuz etkileyen bir şey. yüzünde az da olsa boyayla gezmiş oluyor insan. yapmayanların kendilerine ve eşlerine saygısı mı yok?
Ben böyle düşünüyorum illa kimseye makyaj yap demiyorum. Duş alıyorum yazmışım saçlarımı topluyorum yazmışım fark ettiyseniz . Tutup paragrafın içinden cımbızlayarak cümle çıkartmayın isterseniz eğer bunları yapmasam kocamı geç kendine saygısız evet .

yani ben sizi anlamıyorum hanımlar, erkekler sizin için ne yapıyor? yakışıklı görünmek için, fit olmak için, evin içinde de şık olmak için uğraşıyor mu? resmen kadın bakımlı olmazsa adam gider aldatır diyen olmuş eğer dalga geçmediyse. allah aşkına bırakın yahu, italyan erkeklerinden bahsetmiyoruz, biz belli bir yaştan sonra g.tü göbeği salan, bir sürü cinsel problemi olan türk erkeklerinden bahsediyoruz.

evet cımbızlayarak cümle çıkardım çünkü makyajı kastediyorum, duş almak ve saç toplamak ekstra bir işlem olmadığı, zaten bir eş olsun olmasın yapılması gereken kişisel bakım konusu olduğu için onu konuşmaya gerek bile yok. size kimseye makyaj yap dediniz de demedim zaten, siz kendi fikrinizi söylemişsiniz. ben de yapmayanlar saygısız mı yani diye soruyorum. evin içinde yüzde boyayla gezmenin faydası değil zararı var o yüzden söylediğiniz şey fazlasıyla saçma geldi. uyurken, banyo yaparken de yüzünde makyaj olan Türk dizisi kadınlarımız gibisiniz o zaman, gözümde canlanan şey bu :) kusura bakmayın da

Makyaj dedim yüzüme ne sürdüğümü söyledim mi acaba bi dönüp okuyun ruj yada rimel yada göz kalemi gibi şeyler neden zararlı olsun ? Ayrıca hangi kadın yaz kış kocası gelmeden özellikle duş alıyor her gün bana bi söyleyin ? Ben Hayatta ter kokmam terlemem bile düzgün ama yinede sırf kendimi daha iyi hissetmek için adam gelmeden duş alıyorum anlatabildim mi ? Eğer ki bu saydıklarımı da yapmasam evet saygısız olurdum kocayı geçtim kendime saygısız olurdum

Gelecekteki ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…