- Konu Sahibi yildizliatlas
-
Arkadaş daha nişanlı evlenince görürüz:)
Siz eşinizi seksi buluyor musunuz? Karşılıklı bir durum bu. Siz onu çekici bulsanız hiç bişey yapmasanız, taytla otursanız bile bakışlarınızdan, oturmanızdan anlaşılır. O da size bakmaya başlar. Bence buradan tavsiye alıp yapmam lazım diye yapmak yerine eşinizle konuşun durumunuzu inceleyin derim. Neden eşinizle iletişim kuramıyorsunuz veya neden çekici bulmuyorsunuz bunları bir düşünün.Oncelikle sunu belirteyim kardesimin uyeliginden yazmak zorunda kaldim, mailime dogrulama kodu gelmedigi icin uye olamadim bi turlu. Insaallah bi sıkıntı olmaz. Ben yeni evliyim cok sukur aramiz gayet iyi. Ama kendimi hic cekici bulmuyorum. Bazı kadınlara bakıyorum bi cekici yanlari var ne bileyim sanki bende hic yok. Esimi hangi kiyafetler etkiler, nasil giyinmeliyim bilemiyorum ya da hangi davranislar.. Tabi ki ozel anlardan bahsediyorum disarida degil. 55 kiloyum ama o gecelikleri, bazi ic giyimleri vs kendime yakistiramiyorum. Bende hic seksi durmuyor. Biraz da utangacim, cansiz manken gibi yatakta olmak en kötü durumlardan biri sanirim. Öylece duruyorum.. Esim bu gidisle benden sogur.. Bende bu durumdan mutlu degilim, ikimiz icinde sorun teskil ediyor. Derdin bu mu diyecekler icin söylüyorum; evlilikte cinsellik gercekten cok büyük bi yer kapliyor, maalesef kafama takiyorum bende. Sizler nasil yapiyorsunuz? Esiniz isten geldigi gibi neler giyiyorsunuz mesela? Ben yeni evli olmamiza ragmen tayt üstüne tişörtle oturuyorum sürekli. Diğer turlu kendimi rahat hissedemiyorum. Geldigi gibi yanagindan öpüp sariliyorum kapida, baska sirnasma gibi durumlar olmuyor. Cilveli olmak isterdim biraz, yada boyle bana baktiginda cok begensin ve cekici bulsun isterdim... Tavsiyelerinize ihtiyacim var...
Eşinizi utana sıkıla giydiğiniz antin kuntin şeylerle degil; vizyonunuzla, düşünce yapınızla, asaletinizle etkileyebilirsiniz ancak.Oncelikle sunu belirteyim kardesimin uyeliginden yazmak zorunda kaldim, mailime dogrulama kodu gelmedigi icin uye olamadim bi turlu. Insaallah bi sıkıntı olmaz. Ben yeni evliyim cok sukur aramiz gayet iyi. Ama kendimi hic cekici bulmuyorum. Bazı kadınlara bakıyorum bi cekici yanlari var ne bileyim sanki bende hic yok. Esimi hangi kiyafetler etkiler, nasil giyinmeliyim bilemiyorum ya da hangi davranislar.. Tabi ki ozel anlardan bahsediyorum disarida degil. 55 kiloyum ama o gecelikleri, bazi ic giyimleri vs kendime yakistiramiyorum. Bende hic seksi durmuyor. Biraz da utangacim, cansiz manken gibi yatakta olmak en kötü durumlardan biri sanirim. Öylece duruyorum.. Esim bu gidisle benden sogur.. Bende bu durumdan mutlu degilim, ikimiz icinde sorun teskil ediyor. Derdin bu mu diyecekler icin söylüyorum; evlilikte cinsellik gercekten cok büyük bi yer kapliyor, maalesef kafama takiyorum bende. Sizler nasil yapiyorsunuz? Esiniz isten geldigi gibi neler giyiyorsunuz mesela? Ben yeni evli olmamiza ragmen tayt üstüne tişörtle oturuyorum sürekli. Diğer turlu kendimi rahat hissedemiyorum. Geldigi gibi yanagindan öpüp sariliyorum kapida, baska sirnasma gibi durumlar olmuyor. Cilveli olmak isterdim biraz, yada boyle bana baktiginda cok begensin ve cekici bulsun isterdim... Tavsiyelerinize ihtiyacim var...
Çok yaşayın siz emiiBence olmayin.
Her canlinin erkegi susludur,disisini etkilemek icin ugrasir. Bizdekiler yali kazigi gobek deligi pamuklu tipler. Az kendilerine baksinlar, sonra seksilik beklesinler.
Cozulmuyo ki usuyen yerlerimi ortup yananlari aciyorum. Komik sonucar cikiyo ortayaNasıl çözecez şimdi bunların hepsini
Acaba evlenince mi olusuyo gobek pamuguÇok yaşayın siz emiikocişim gelir göbeğini açaraktan bunlar nee kötü bişey mi diye evlendikten sonra gördüü zaar hatta doktora gitti bunun için
Yok ay cibil cibil da selulitler cikiyor memelerin gozu asagiya bakiyor sutyen kulot iyidirBen uzun bi süre eşimin t-shirt lerini giydim.
Sadece t-shirt.
Evin içinde yaramaz bi cocuk gibiydim
Ya bu konuyu tek taraflı olarak cozemezsin ama. Esinle de konusmalisin. Tabu dedikleri cok doğru. Yık onları önce.
Esinle açık konuş ki onun hoşuna gitmeyecek şeyleri öğren. Ters tepmesin diye diyorum.
Ya aslında evin içinde af edersin perdeni kapat istersen cibil cibil gezbu daha sexy
Yok ay cibil cibil da selulitler cikiyor memelerin gozu asagiya bakiyor sutyen kulot iyidir
yapmayanlar saygısız mı? :)Yani bende önem veriyorum açıkcası . Yatakta sürekli yaz kış fark etmez saten giyerim eşim evde olmasa da öyleyim ben . Onun dışında o eve gelirken yazın güzelce duşa girerim saçlarımı balerin Topuz’u örgü gibi birşey yaparım. Hafif bir makyaj yaparım elbise yada şort giyerim askılı giyerim. Kışın ise tayt giyerim ama sokağa çıkabileceğim modda birşey olur düzgün tabi. Makyaj yapıyorum. Bunların hepsini hem kendime hemde eşime olan saygımdan yapıyorum .
Ben böyle düşünüyorum illa kimseye makyaj yap demiyorum. Duş alıyorum yazmışım saçlarımı topluyorum yazmışım fark ettiyseniz . Tutup paragrafın içinden cımbızlayarak cümle çıkartmayın istersenizyapmayanlar saygısız mı? :)
makyaj mesela, cildi olumsuz etkileyen bir şey. yüzünde az da olsa boyayla gezmiş oluyor insan. yapmayanların kendilerine ve eşlerine saygısı mı yok?
evet cımbızlayarak cümle çıkardım çünkü makyajı kastediyorum, duş almak ve saç toplamak ekstra bir işlem olmadığı, zaten bir eş olsun olmasın yapılması gereken kişisel bakım konusu olduğu için onu konuşmaya gerek bile yok. size kimseye makyaj yap dediniz de demedim zaten, siz kendi fikrinizi söylemişsiniz. ben de yapmayanlar saygısız mı yani diye soruyorum. evin içinde yüzde boyayla gezmenin faydası değil zararı var o yüzden söylediğiniz şey fazlasıyla saçma geldi. uyurken, banyo yaparken de yüzünde makyaj olan Türk dizisi kadınlarımız gibisiniz o zaman, gözümde canlanan şey bu :) kusura bakmayın daBen böyle düşünüyorum illa kimseye makyaj yap demiyorum. Duş alıyorum yazmışım saçlarımı topluyorum yazmışım fark ettiyseniz . Tutup paragrafın içinden cımbızlayarak cümle çıkartmayın istersenizeğer bunları yapmasam kocamı geç kendine saygısız evet .
Makyaj dedim yüzüme ne sürdüğümü söyledim mi acaba bi dönüp okuyun ruj yada rimel yada göz kalemi gibi şeyler neden zararlı olsun ? Ayrıca hangi kadın yaz kış kocası gelmeden özellikle duş alıyor her gün bana bi söyleyin ? Ben Hayatta ter kokmam terlemem bile düzgün ama yinede sırf kendimi daha iyi hissetmek için adam gelmeden duş alıyorum anlatabildim mi ? Eğer ki bu saydıklarımı da yapmasam evet saygısız olurdum kocayı geçtim kendime saygısız olurdumevet cımbızlayarak cümle çıkardım çünkü makyajı kastediyorum, duş almak ve saç toplamak ekstra bir işlem olmadığı, zaten bir eş olsun olmasın yapılması gereken kişisel bakım konusu olduğu için onu konuşmaya gerek bile yok. size kimseye makyaj yap dediniz de demedim zaten, siz kendi fikrinizi söylemişsiniz. ben de yapmayanlar saygısız mı yani diye soruyorum. evin içinde yüzde boyayla gezmenin faydası değil zararı var o yüzden söylediğiniz şey fazlasıyla saçma geldi. uyurken, banyo yaparken de yüzünde makyaj olan Türk dizisi kadınlarımız gibisiniz o zaman, gözümde canlanan şey bu :) kusura bakmayın da
Gercekten oyle ciplak olup seksi gozuken cok az.Sallaniyorlar bi de surekliCok güldüm:))) Gercekten ben hele hic cibil cibil gezemem.. catlaklar, memedeki yön degisiklikleri, biri hanya biri konya
Gelecekteki benBöyle karşılıyorum nasıl karşılayacam allah allahben de 1,5 yillik evliyim. En basindan beri de rahatimi düşünürüm. O keyiflenecek diye dünyanın en rahatsiz edici parçaları olan antin kuntin gecelikleri giyinemem. Gecelik giyinmiyorum, evde camasir suyu damlamis tayyla dolaniyorum diye de benden soğuyacaksa yolu açık olsun. Oyle bir sey hissedersem o kapıdan ben daha hızlı kaçarım.
Cevapladim Arkadaşım ::))Cok sevinirim , ozelden yaziyorum size
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?