sekssiz aşk

birseyler yasamadan ten uyumunu nasil anlicaksin??sonra da adam evlenio kadina karsi birsey hissetmio ve burdaki konulardan da okuoruz.kardes gibiyiz ayni evde vs....

birseyler yasamadan ten uyumunu nasil anlicaksin??sonra da adam evlenio kadina karsi birsey hissetmio ve burdaki konulardan da okuoruz.kardes gibiyiz ayni evde vs....

ten uyumu dediğin şeyi anlamak için adamın altına yatmana gerek yok... elini tutarken ya da gözlerine bakarken bile içini eritiyorsa ten uyumu vardır :34:

Tabi mümkün ki seven değer veren erkek bekler sınırını haddini bilir. Sevdiği kadını ileride zor bir duruma düşürmek istemez.

Sürekli cinsellikden bahsediyorsa kelime oyunları yapıyorsa zaten niyet bellidir

Ayrıca devir değişti erkeklerden çok kızlar bunun derdinde bakire olanlar ile dalga geçildiği dönemdeyiz.

Son düzenleme:
yahuu anlamıyorumm...seks , iki kişi arasındadır...dört duvar bilir...ama o kadar çok zikreder olmuşuz kii..

seksin aşka gerek yok ama aşkın içinde seks olabilir..şart değildir,çiftlerin kararlarıdır..biri ister biri istemez bu
kimsenin birbirini sevmediği anlamına da gelmez ...sadece yapacaklarının sonucuna herkes katlanacak kadar olaya
vakıf olmalı...:31:

Hay sen çok yaşa emi...
Aklımdan geçenleri okumuşsun, ne denilebilir ki daha...
Benimde şok olma nedenim bu, insanların özel denen birşeyi kalmadan, her noktayı burada dillendirmeleri.
Sorunun olur, paylaşırsın, sevincin olur paylaşırsın, fikrin olur paylaşırsın...

Bu paylaşımlardan yola çıkarak veya kendi aile yapına göre, normlarına göre, dini inançlarına göre doğru - yanlış ayırd edersin.
Hayatında cinsel ilişkiyi yaşama veya yaşamama, hangi evrede bunu yaşamak bırakta sana kalsın yahu... :19: :19:

Son düzenleme:
Erkekler çeşit çeşittir. Kimine göre mümkündür kimine göre değildir. Örneğin arkadaşımın sevgilisi var 1 senedir birlikteler çocuk evlenmeden elin elime değmesini istemiyorum demiş ilginç.

Hay sen çok yaşa emi...
Aklımdan geçenleri okumuşsun, ne denilebilir ki daha...
Benimde şok olma nedenim bu, insanların özel denen birşeyi kalmadan, her noktayı burada dillendirmeleri.
Sorunun olur, paylaşırsın, sevincin olur paylaşırsın, fikrin olur paylaşırsın...

Bu paylaşımlardan yola çıkarak veya kendi aile yapına göre, normlarına göre, dini inançlarına göre doğru - yanlış ayırd edersin.
Hayatında cinsel ilişkiyi yaşama veya yaşamama, hangi evrede bunu yaşamak bırakta sana kalsın yahu... :19: :19:

sen de çok yaşa canım sevdiğinle bir ömürrrr:16:

tabiki sekssiz aşk mümkündür

ama aşksız seks düşünemiyorum bile

:38:

O düşünemediğin bile var bu devirde. Sırf eğlence zevk olsun diye takıkan çok kadın var. Benim arkadaşım ünversitede yatak perfonmasını beğenmediğini şutluyordu direk gerisini var sen düşün.

O düşünemediğin bile var bu devirde. Sırf eğlence zevk olsun diye takıkan çok kadın var. Benim arkadaşım ünversitede yatak perfonmasını beğenmediğini şutluyordu direk gerisini var sen düşün.

evet öyle insanlar ben de tanıyorum var

ama herkes kalitesini gösterir canım seversin aşık olursun bisürü manevi duygular biriktirrsin kendi içinde sonra arkasından gelir her sey ..basım üstüne

fakat sırf eglence olsun diye seks basitlikten başka bir şey değil

insanlarda örf,adet,utanma duygusu hiç birşey kalmamış yazık diyorum

Az öncede bir konu okumuştum erkek arkadaşım önceden bakiire olmadığım için bazen söyleniyor die sonucunu düşünmeyen bu şekilde bocalayan çok arkadaşımız var

Bence herşey yerinde ve zamanında güzel düğün günü ilk heyecan ilk duygular vs. vs.

evet öyle insanlar ben de tanıyorum var

ama herkes kalitesini gösterir canım seversin aşık olursun bisürü manevi duygular biriktirrsin kendi içinde sonra arkasından gelir her sey ..basım üstüne

fakat sırf eglence olsun diye seks basitlikten başka bir şey değil

Kime göre neye göre ama canım bize basitçe gelir karşı tarafa hayatın anlamıdır gibi saygı duymak lazım oda onun yaşam biçimi ki bunlar saf birini bulur kekler ilerisinin planı hazırdır.
Ama iğneyi kendimize çuvaldızı başkasına batıracaksın erkek milleti diyoruzda peki bu tarz yaşayan kadınlar ?

Az öncede bir konu okumuştum erkek arkadaşım önceden bakiire olmadığım için bazen söyleniyor die sonucunu düşünmeyen bu şekilde bocalayan çok arkadaşımız var

Bence herşey yerinde ve zamanında güzel düğün günü ilk heyecan ilk duygular vs. vs.

katılıyorum
her seyin ilk olanı güzeldir
ilk aşk
ilk heyecan
ilk birliktelik
ilk sinema bileti
ilk olan ayrılık bile güzel
..
yeter ki masumane olsun duygular yalana karışmasın

Haklısın eskisi gibi değiliz aile ve çevre korkusu kalmadı yozlaştık iyice sanırım. Eve erkek alan kızlarda var annesinin babasının kaçta geldiğini hesaplayan ve daha kötüsü liseli kızlar ailesi uyuyunca evden çıkıp uyanmadan işini görüp geliyor. Neler duyuyorum görüyorum önemli olan tercihinin arkasında durmak çoğuda duramıyor.

aşk dediğin şey seks yapana kadar zaten:27:
evlilik aşkı neden öldürüyor sanıyorsun elde ettım nasılsa benım artık hesaaabı....

Çok dar görüşlü insanlar için elde ettiğini düşünmek aşkı öldürür, bana göre o kadar kolay ölebilen aşk aşk değildir. Elde edince ilgisi azalan, başkalarına yönelen insanlardan lütfen uzak durun, ne istediklerini tam olarak bilmezler, kendilerini dahi tanımazlar.
Bunun yanında aşkın doğasında tutku var, tutkuyla yaşandığında aşkın parıldar, duygular derinleşir, sahiplenme duygusu oluşur, sevgi çok farklı bir boyutta yaşanır. Kesinlikle iki kişiyi birbirine yakınlaştırır. Ama bunu ne şartlar altında yaşamak istediğiniz tabi ki size kalmış evliyken/bekarken.

ya iste ben bunu cok merak ettim..

oncelikle sekssiz ask var yasadim bilirim, ama eminim oyle bi ask yasanicak dogru duzgun adami zar zor milyon da bir bulabilirsin. eminim sekste anlam katiyordur ama bi zaman birbirinizi tanidiktan sonra, direk seksle baslayan iliskileri cok sacma buluyorum

neyse iste dedim ya boyle ask yasamak isteyen adamlari bulmak zor diye, ya gercekten zor mu yoksa bu benim negatif kafam mi, yakin arkadasimlada ayni dertten yakiniyoruz, boyle adamlar cok nadir cunku bence disarda o kadar cok kadin var ki hazirda bekleyen, erkeklere guvenim cok az bu yuzden, midem bulaniyo dusundukce, boyle b...tan insanlardan uzak tutsun allahim bizi

bu zamanda... diye başlamak gerek söze..
belki vardır. da sen nerden bulacaksın? şansın varsa bulursun öyle bir erkek canım..
şimdi. o kadar çok kız var ki piyasa olan adam elinin altında binlerce yatıp kalkan bulduktan sora seks için seni niye beklesin? ya da sevsinde beklesin desek, sen sekse yok olmaz dersen onu nasıl anlasın? yani bu zamanda o kadar basit değersiz ki seks dediğin olay sevdiği için bekleyen adama eşşek derler.. kimseyle yatmayan kadına da.. zaman ve insanlar, nesil herkesi saçma sapan bir geleceğe sürüklerken sen senin gibi düşüneni samanlıkta iğne arar gibi aramalısın..
düşünüyourm da keşke bekleyenler olsa. ama sekssiz zor be güzelim.. erkeklerde kadınlarda zıvandan çıktı neslimizde:44:

Size bir örnek vermek istiyorum bir arkadaşım bir kızla tanışmıştı ilk tanıştığı günden itibaren otellerde malum işi yapıyorlarmış kıytırık otellellere gidiyorlar çay kahve içmeye çıkar gibi bikaç saat kalıp çıkıyorlar yakın arkadaşım olduğu için ben ona arkadaşım o gittiğiniz otele bakın nasıl bir kız oraya girip çıkar diyordum önceleri takılıyorum aman boşver diyordu bir zaman sonra o benim sevgilim doğru konuşun demeye başlad sonra ı bizim ilişkimiz çok tutkulu aşkımız mükemmel falan sözler tabi ben deli oluyorum kızıntabiki ondan öncesi de var.Arkadaşım o kızla evlendi ama nasıl bir düğün o herşeyin en güzeline en iyisine layık diyordu sürekli her şeyi 4-4 lük yaptı kızın gözünün içine bakıyordu.devir çok değişti artık erkekler cinsellik olamyan ilişkide bağlanmıyor ve yarım olara görüyor

Back
X