- 26 Şubat 2010
- 2.097
- 142
- 163
- Konu Sahibi papatyam90
birseyler yasamadan ten uyumunu nasil anlicaksin??sonra da adam evlenio kadina karsi birsey hissetmio ve burdaki konulardan da okuoruz.kardes gibiyiz ayni evde vs....
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
birseyler yasamadan ten uyumunu nasil anlicaksin??sonra da adam evlenio kadina karsi birsey hissetmio ve burdaki konulardan da okuoruz.kardes gibiyiz ayni evde vs....
ten uyumu dediğin şeyi anlamak için adamın altına yatmana gerek yok... elini tutarken ya da gözlerine bakarken bile içini eritiyorsa ten uyumu vardır![]()
yahuu anlamıyorumm...seks , iki kişi arasındadır...dört duvar bilir...ama o kadar çok zikreder olmuşuz kii..
seksin aşka gerek yok ama aşkın içinde seks olabilir..şart değildir,çiftlerin kararlarıdır..biri ister biri istemez bu
kimsenin birbirini sevmediği anlamına da gelmez ...sadece yapacaklarının sonucuna herkes katlanacak kadar olaya
vakıf olmalı...![]()
Hay sen çok yaşa emi...
Aklımdan geçenleri okumuşsun, ne denilebilir ki daha...
Benimde şok olma nedenim bu, insanların özel denen birşeyi kalmadan, her noktayı burada dillendirmeleri.
Sorunun olur, paylaşırsın, sevincin olur paylaşırsın, fikrin olur paylaşırsın...
Bu paylaşımlardan yola çıkarak veya kendi aile yapına göre, normlarına göre, dini inançlarına göre doğru - yanlış ayırd edersin.
Hayatında cinsel ilişkiyi yaşama veya yaşamama, hangi evrede bunu yaşamak bırakta sana kalsın yahu...![]()
![]()
'Eskiden aşkından yataklara düşenler vardı, şimdi de aşk diye yatağa düşenler var.'
tabiki sekssiz aşk mümkündür
ama aşksız seks düşünemiyorum bile
![]()
O düşünemediğin bile var bu devirde. Sırf eğlence zevk olsun diye takıkan çok kadın var. Benim arkadaşım ünversitede yatak perfonmasını beğenmediğini şutluyordu direk gerisini var sen düşün.
O düşünemediğin bile var bu devirde. Sırf eğlence zevk olsun diye takıkan çok kadın var. Benim arkadaşım ünversitede yatak perfonmasını beğenmediğini şutluyordu direk gerisini var sen düşün.
evet öyle insanlar ben de tanıyorum var
ama herkes kalitesini gösterir canım seversin aşık olursun bisürü manevi duygular biriktirrsin kendi içinde sonra arkasından gelir her sey ..basım üstüne
fakat sırf eglence olsun diye seks basitlikten başka bir şey değil
insanlarda örf,adet,utanma duygusu hiç birşey kalmamış yazık diyorum
Az öncede bir konu okumuştum erkek arkadaşım önceden bakiire olmadığım için bazen söyleniyor die sonucunu düşünmeyen bu şekilde bocalayan çok arkadaşımız var
Bence herşey yerinde ve zamanında güzel düğün günü ilk heyecan ilk duygular vs. vs.
insanlarda örf,adet,utanma duygusu hiç birşey kalmamış yazık diyorum
Az öncede bir konu okumuştum erkek arkadaşım önceden bakiire olmadığım için bazen söyleniyor die sonucunu düşünmeyen bu şekilde bocalayan çok arkadaşımız var
Bence herşey yerinde ve zamanında güzel düğün günü ilk heyecan ilk duygular vs. vs.
aşk dediğin şey seks yapana kadar zaten
evlilik aşkı neden öldürüyor sanıyorsun elde ettım nasılsa benım artık hesaaabı....