sekssiz aşk

Din, kultur, aile yapimi, egitim vs gibi faktorler oldugu icin herkes bir degildir.
Bu yuzden herkesin "ask"i kendine. Ister cinsellik yasarsin ister yasamazsin.

Bence kalmadı.Erkeklerin amaçları belli kızlar ile cinsel ilişki kurup.Zevkten uçmak :14: .Seks yapmadan aşk da olmaz zaten.Tuzsuz ayran gibi birşey bu.Erkektir yapar.Hem zamane kızlarıda istiyor artık.Ne biliyim oraları buraları açmak gibi falan.

Kız.Duygusuz sexe karşıyım..!

Erkek.Olur Duyguyuda çağırırız..:52::52:

ten uyumu dediğin şeyi anlamak için adamın altına yatmana gerek yok... elini tutarken ya da gözlerine bakarken bile içini eritiyorsa ten uyumu vardır :34:
altına yatmak çok çirkin bir anlatım olmuş.
ten uyumu dediğin şey kimsenin gözüne bakarak olmaz. o çok sevdiğin aşık olduğun öldüğün adamla da olacaktır diye bir kaide yok, tamamen ayrı birşey o.
evlenmeden önce her seks yapan insan "evlenilmeyecek kız" değildir, her seks yapan erkek de yattığı kızı bırakmaz.
yaratılış, ailevi değerler, eğitim gibi faktörler vardır ve insan ister yatar, ister yatmaz. herkesin günahı, sevabı, vebali kendine. Kimseyi de altına yatmak lafıyla aşağılamaya gerek yok.

altına yatmak çok çirkin bir anlatım olmuş.
ten uyumu dediğin şey kimsenin gözüne bakarak olmaz. o çok sevdiğin aşık olduğun öldüğün adamla da olacaktır diye bir kaide yok, tamamen ayrı birşey o.
evlenmeden önce her seks yapan insan "evlenilmeyecek kız" değildir, her seks yapan erkek de yattığı kızı bırakmaz.
yaratılış, ailevi değerler, eğitim gibi faktörler vardır ve insan ister yatar, ister yatmaz. herkesin günahı, sevabı, vebali kendine. Kimseyi de altına yatmak lafıyla aşağılamaya gerek yok.

:46::46::46::46::46::46: işte budur harikasın :34:

yorumuna birebir katılıyorum ve destekliyorummmm :40:

Back
X