Bir insan doğruları söyleyince neden hoşlanmıyoruz? Adam yanlış ne söylemiş? Kürt hareketinin içinden geliyorum ve pkk üzerinde etkiliyim diyor, yalan mı yanlış mı? Hayır bizim pkk ile alakamız yok mu deseydi? Bana değil ilkelere güvenin diyor. Haklı değil mi? Chp'ye oy verenler kılıçdaroğluna güvenerek mi oy veriyorlar yoksa chp'nin ilkelerine mi? Bu ülkede atatürkten sonra güvenilecek, ardından gidilecek bir lider olmadı. Her seferinde görüşler, ilkeler takip ve tercih edildi. Bunu dile getirmenin nesi yanlış? Parti başkanları değişir, biri gelir biri gider ama ilkeler hep sabit kalır.
Şahsım adına farkındayım tabiki pkk dan geldiğini ama ara sıra adamı okuyup izleyince agzımı acıp hayran hayran duruşunu seyrediyorum
birden ideolojisini (hernekadar bilsemde) paylaşınca kafana balyoz inmiş gbi kendine geliyorsun, benim demek istediğim buydu. tabıkı başkaları gbı karakolda doğru söyleyip mahkemede şaşsın demiyorum. Malesef bunu chp den akepeye tüm liderler yaptı zamanında sonuna kadar arkasında dursun ama işte ne bileyim..
Adamların amacı tamda buydu ..Hdp'ye güvenmek zaman alacak tabi ki, ama olacağına inanıyorum ben. Onlarda daha ılımlı olmaya başladı, biz de biraz daha ılımlıyız artık. Bu pkk meselesi yakın zamanda çözülecek gibi geliyor bana. Selo bu konuda kürt hareketine çağ atlattı duruşuyla. Hayırlısı olsun ne diyelim.
Şahsım adına farkındayım tabiki pkk dan geldiğini ama ara sıra adamı okuyup izleyince agzımı acıp hayran hayran duruşunu seyrediyorum
birden ideolojisini (hernekadar bilsemde) paylaşınca kafana balyoz inmiş gbi kendine geliyorsun, benim demek istediğim buydu. tabıkı başkaları gbı karakolda doğru söyleyip mahkemede şaşsın demiyorum. Malesef bunu chp den akepeye tüm liderler yaptı zamanında sonuna kadar arkasında dursun ama işte ne bileyim..
Adamların amacı tamda buydu ..
Biraz sempati , yumuşatma programı.. Ama yarın bigün bişehit haberi aldığımızda (Allah korusun) yine başa dönmüş olacağız çoktan.. Hedefleri belli malesef..
Ben kürdüm. Ama ne Selahatin Demirtaş'a, ne onun saz arkadaşlarına ne de analar ağlamasın, babalar üzülmesin diyenlere güvenmiyorum.
Ben Türkiye'de kürt sorunu yoktur dediğimde beni hain, satılmış ilan edenler; bugün nedense Türkiye'de kürt sorunu olmadığını söylemeye başladılar. Türkiye'de kürt sorunu yoktur, çıkarların menfaatlerin sorunu vardır.
Doğru konuşmuş. Pkkyı desteklemeyip hdpye oy vermeyi düşünenler tekrar düşünsün.
Ayrıca şahsi fikrim bende artık kürt sorununun olmadığını düşünüyorum. Şu anda hiçbir platformda 2. sınıf muamelesi görmüyorlar. Bundan sonra verilecek haklar ayrıcalığa giriyor.
Tek eksik o bölgeye yapılan yatırımlar. Bölgenin kalkındırılması gerekiyor.
Doğru konuşmuş. Pkkyı desteklemeyip hdpye oy vermeyi düşünenler tekrar düşünsün.
Ayrıca şahsi fikrim bende artık kürt sorununun olmadığını düşünüyorum. Şu anda hiçbir platformda 2. sınıf muamelesi görmüyorlar. Bundan sonra verilecek haklar ayrıcalığa giriyor.
Tek eksik o bölgeye yapılan yatırımlar. Bölgenin kalkındırılması gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?