Hayırlı olsun canım, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Doktorundan memnun olduğunu yazmışsın, peki yoğunluk olarak nasıl bir yer, kalabalık mı, ilgi alaka nasıl. Bildiğim kadarıyla sgk ile anlaşmalı, tüp bebek raporu geçiyor diye biliyorum aramıştım orayı çünkü. Şuan başka yerde tedavim bitti, sonucumu bekliyorum. İnşallah hamileyimdir, bana dua et olurmu...Eğerki buda olmazsa son rapor hakkım var, onu kullanacağım o zaman.(insan hep negatif görünce niyeyse olumlu düşünemiyor) Bursada rapor geçen yerlerden biri Jimer, o yüzden soruyorum canım...bizde ilk tüp bebeğimizi Suat beyde yaptırdık ve şükürler olsun ki ilk denemede tuttuSuat bey çok güvenilir bi doktor.bizde tavsiye üzerine kendisine gitmiştik gerçekten çok memnun kaldık. Güler yüzlü ilgili ve alanında çok başarılı kesinlikle tavsiye ederim
Fakülteden aldığım 3. tüp bebek raporu, yani sadece 3. hakkını deneyeceklere dışarda yapmaları için verilen rapor. Eğerki yanlış hatırlamıyorsam geçen ay aradım ve sordum, raporun geçtiğini söylediler. Raporlu olunca ilaçlarını ve işlemlerini indirimli yaptırıyorsun..Cnm bu rapor nedir bilgilendirirmisin beni ben bilmiyorumda
Evet tup bebekle hamileyim canimÇok sevindim cnm suan tüp bebekle mi hamissin
Insallah kisa zamanda guzel haberlerini aliriz hayirlisi olsun simdidenAy cnm çok sevindim bende yarın gidiyorum suat beye bakalım ne diycek
Tedavin hayırlı olsun canım, bugün aradım ve sordum tüp bebek raporunun geçtiğini söylediler, telefonu açan kişi söyledi. Bende 1 ay sonra inşallah gitmeyi düşünüyorum. Doktorundan memnunsun demek hadi bakalım, iyi ve tecrübeli olması önemli, hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz..Yok sanmıyorum poldicim tamamen özel ama suat bey çok mükemmel bir Dr ben 2 defa gittim bu salı tekrar gidicem tahlilleri mi göstermeye kismetse hayırlısı olsun hepimiz icin
Ben Bursayı fazla bilmiyorum nasıl gidiliyor oraya, metro ile gidiliyor mu? nasıl gidebilirim ...Aaa çok sevindim cnm ya süper bakalım ne dicek yazarım sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?