Tüp Bebek Merkezleri Selam Arkadaşlar.Bursa özel jimer hastanesi dr suat hazer de tüp bebek deneyen var mı

Evet biz denedik.Daha doğrusu deniyoruz..Suat beyden ve Jimerden çook memnunuz..Transferimiz oldu 7 Şubatta 19 Şubatta inşallah sonucu öğreneceğiz.Allah herkese bebişlerini kucağına almasını nasip etsin..Uzun zamna olmuş ama sen ne yaptın..Başladınmı tedaviye ? Nereye ?

bizde ilk tüp bebeğimizi Suat beyde yaptırdık ve şükürler olsun ki ilk denemede tuttu Suat bey çok güvenilir bi doktor.bizde tavsiye üzerine kendisine gitmiştik gerçekten çok memnun kaldık. Güler yüzlü ilgili ve alanında çok başarılı kesinlikle tavsiye ederim

Kızlar rahim filmi istedi suat bey cektirdin kismetse önümüzdeki hafta belli olcak ama tek sorun bende adetin duzensiz ve kilo vericem okadar eşinde hiç bi sorun yok yani

Hayırlı olsun canım, bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah . Doktorundan memnun olduğunu yazmışsın, peki yoğunluk olarak nasıl bir yer, kalabalık mı, ilgi alaka nasıl. Bildiğim kadarıyla sgk ile anlaşmalı, tüp bebek raporu geçiyor diye biliyorum aramıştım orayı çünkü. Şuan başka yerde tedavim bitti, sonucumu bekliyorum. İnşallah hamileyimdir, bana dua et olurmu...Eğerki buda olmazsa son rapor hakkım var, onu kullanacağım o zaman.(insan hep negatif görünce niyeyse olumlu düşünemiyor) Bursada rapor geçen yerlerden biri Jimer, o yüzden soruyorum canım...

jimer özel olduğu için raporsuz malesef rapor geçmiyor.bende yaptırmadan önce araştırmıştım.yoğunluk olarak ben öyle uzun uzun sıra beklediğimi hiç hatırlamıyorum randevulu gidiyosun zaten özel bi durum olmadığı taktirde en fazla 10 dk okadar.ilgi alakada çok iyi ben çok memnun kaldım bi kere doktor gerçekten güleryüzlü ve benim için herşeyden de öncesi güven dir.çok hastane gezdik daha sonra da yine devlet hastanesi başhekimi ile bi tanıdık vasıtası ile tanıştık oda bize suat hocayı tavsiye etti ve tedaviye orda başladık.inşallah yakın zamanda güzel haberler almayı nasip eder Rabbim sizede dualarım sizinle siz elinizden geleni yaptınız Allahın takdirine kaldı artık inşallah Rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı eyler

Cnm bu rapor nedir bilgilendirirmisin beni ben bilmiyorumda
Fakülteden aldığım 3. tüp bebek raporu, yani sadece 3. hakkını deneyeceklere dışarda yapmaları için verilen rapor. Eğerki yanlış hatırlamıyorsam geçen ay aradım ve sordum, raporun geçtiğini söylediler. Raporlu olunca ilaçlarını ve işlemlerini indirimli yaptırıyorsun..

Yok sanmıyorum poldicim tamamen özel ama suat bey çok mükemmel bir Dr ben 2 defa gittim bu salı tekrar gidicem tahlilleri mi göstermeye kismetse hayırlısı olsun hepimiz icin

Yok sanmıyorum poldicim tamamen özel ama suat bey çok mükemmel bir Dr ben 2 defa gittim bu salı tekrar gidicem tahlilleri mi göstermeye kismetse hayırlısı olsun hepimiz icin
Tedavin hayırlı olsun canım, bugün aradım ve sordum tüp bebek raporunun geçtiğini söylediler, telefonu açan kişi söyledi. Bende 1 ay sonra inşallah gitmeyi düşünüyorum. Doktorundan memnunsun demek hadi bakalım, iyi ve tecrübeli olması önemli, hadi bakalım iyi haberlerini bekliyoruz..

Bugün gittim kızlar Dr mukemmel bi dr tek kelimeyle tüp bebeğe de asilama yada gerek görmedi kilo vercem ve şekerim yüksek çıktı dahiliye gönderdi bana gerek kalmak dedi hersey normalmis çok şükür gidicem dshiliyeye kismetse kilo vermek içinde spora yazılım inşallah olucakkkkk kızlar dua edin bir an önce Rabbim hepimize nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…