Görüşme ücreti ödedin mi canım, ödediysen ne kadar ödedin öğrenebilir miyim? bir problem çıkmadığına sevindim, inşallah tez zamanda gelir bebeğin, uğraştırmadan, yormadan..Bugün gittim kızlar Dr mukemmel bi dr tek kelimeyle tüp bebeğe de asilama yada gerek görmedi kilo vercem ve şekerim yüksek çıktı dahiliye gönderdi bana gerek kalmak dedi hersey normalmis çok şükür gidicem dshiliyeye kismetse kilo vermek içinde spora yazılım inşallah olucakkkkk kızlar dua edin bir an önce Rabbim hepimize nasip etsin
sağol canım, en kısa zamanda randevu alacağım bakalım..Amin cumlemize poldicim Sağol allah razı olsun benide habersiz birakma zman sevinirim
keşke ücret almasalardı daha iyi olurdu, çoğu yer almıyor çünkü..Cnm benim arkadaşım var orda ama normal ücret 150 cnm
Özel olduğu için alıyorlar diye biliyorum ama sor istersenkeşke ücret almasalardı daha iyi olurdu, çoğu yer almıyor çünkü..
Canım hayırlı olsun öncelikle.bende suat beye gitmeyi düşünüyorumda ücret olara ne tuttu.verilen fiyatın dışında ekstra bişeyler cıkardılarmı.bide sizde sorun neydi.cok soru sordum galiba ama kusura bakmaEvet tup bebekle hamileyim canim
Canım hayırlı olsun öncelikle.bende suat beye gitmeyi düşünüyorumda ücret olara ne tuttu.verilen fiyatın dışında ekstra bişeyler cıkardılarmı.bide sizde sorun neydi.cok soru sordum galiba ama kusura bakma
Cnm selam nasıl rapor cikartiliyoki beni bilgilendirirmisinbende birkaç gün içinde gidip görüşmeyi planlıyorum. henüz görüşmediğimden net bir şey söyleyemem ancak tel ile görütüğümde 2750 tl raporla tedavi, ilaçlar hariç.... ilgilenenlerin bilgisi olsun arkadaşlar... ama ben mesela imsi teknolojisinin kullanılmasını istiyorum bunlar için ek ödeme çıkaracaklar mı bilmiyorum. görüşmeden sonra daha ayrıntılı olarak yazarım buraya
Raporu sadece üniversiteden cıkartabiliyorsun canım.Cnm selam nasıl rapor cikartiliyoki beni bilgilendirirmisin
Canım görüştüğünde benide bilgilendirirsen sevinirim.benimde raporum orda yaptırmayı düşünüyorum buara hiç fırsatıp görüşmeye..bende birkaç gün içinde gidip görüşmeyi planlıyorum. henüz görüşmediğimden net bir şey söyleyemem ancak tel ile görütüğümde 2750 tl raporla tedavi, ilaçlar hariç.... ilgilenenlerin bilgisi olsun arkadaşlar... ama ben mesela imsi teknolojisinin kullanılmasını istiyorum bunlar için ek ödeme çıkaracaklar mı bilmiyorum. görüşmeden sonra daha ayrıntılı olarak yazarım buraya
Fakulteden cikariliyor tatlim. Once randevu alip gidiyosun sana gerekli belgelerin listesini ve yaptircagin tahlilleri veriyorlar boylece surec basliyor.... Ama o surec cok uzun surebiliyor... Bazen bir yili dahi bulabiliyor. Birde ilk tedaviyi fakultede yapip ikinci ve sonrasi icin raporu disarda yaptirabilmen icin veriyorlar. Su an cok musait degilim ama dahaayrintili anlatirim sonra kisacasi bu....Cnm selam nasıl rapor cikartiliyoki beni bilgilendirirmisin
Tamam canim ben yarin cuma gunu icin randevu alicam. Tedaviyi mart reglimle yapmayi planliyorum ama onden takviye ilac kullanmak gerekiyorsa baslamak adina iki ay oncesinde gitmek istedim. Gorusme sonrasi olanlari yazirim...Canım görüştüğünde benide bilgilendirirsen sevinirim.benimde raporum orda yaptırmayı düşünüyorum buara hiç fırsatıp görüşmeye..
Tamam canım sağolasın bende aynı plan içerindeyim ama bakalım kısmet.sende sorun neydi?Tamam canim ben yarin cuma gunu icin randevu alicam. Tedaviyi mart reglimle yapmayi planliyorum ama onden takviye ilac kullanmak gerekiyorsa baslamak adina iki ay oncesinde gitmek istedim. Gorusme sonrasi olanlari yazirim...
bende erken menopoz riski var tatlım... fsh yüksek amh düşük işte...Tamam canım sağolasın bende aynı plan içerindeyim ama bakalım kısmet.sende sorun neydi?
benim fsh normal amh düşük.üniversitede deneme yaptınmı hiçbende erken menopoz riski var tatlım... fsh yüksek amh düşük işte...
evet... bi kez özelde soranus tbm'de denedim negatif, ikinci tedaviye başladık ama miyom vardı ufak ve önemsiz o aniden büyüdü ve rahme baskı yapmaya başladı ameliyat oldum tedaviyi yarım bıraktık. sonra fakülteye başladım, orda da bir kez tedavi oldum 5. gün transferi kaliteleride iyiydi ama nasip değilmiş, o da negatif....benim fsh normal amh düşük.üniversitede deneme yaptınmı hiç
Suat beye gitcemn cnmevet... bi kez özelde soranus tbm'de denedim negatif, ikinci tedaviye başladık ama miyom vardı ufak ve önemsiz o aniden büyüdü ve rahme baskı yapmaya başladı ameliyat oldum tedaviyi yarım bıraktık. sonra fakülteye başladım, orda da bir kez tedavi oldum 5. gün transferi kaliteleride iyiydi ama nasip değilmiş, o da negatif....
bu üçüncü tedavim olacak. yarın saat 4 de randevum bi görüşelim bakalım ne diyecek????
bugün saat 16:00 da randevum var, gidip görüşeceğim. eğer aklımdaki plan ona da uyarsa anlaşabilirsek başlıycam....Suat beye gitcemn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?