Ben 30 da evlendim (okullar bitti uzmanlık iş hepsi ok) anne oldum ve ilerleyen yıllarda işi bıraktım kendi isteğimle. Bir arkadasım da basarılı bir Dr olmuş. Nette farkettim özelden mesaj attım (üniversiteden sonra hiç haberleşmemiştim) bulunduğu sehirde asırı seviliyor ayrıca güzelleşmiş bekar yasıyor hayvanı var maddiyat zaten iyidir. Ben de artık ev hanımıyım dedim

ben de alanımda uzmanım ve de elinin tersiyle itilecek bir brans değil aslında. Arkadasım dedi ki. Herseyi var ama tek bir cocugun olsaydı. Ne yazık ki geciktim sen en doğrusunu yapmışsın.
Sonucta hayatımızın her asanasına müdahale edemiyoruz. Bazı seyler kısmet ama 27 de evlenmesenix çalışsanız arzu ettiğinizde iyi bir evlilik yapacagınızın garantisi varmı? Cocuk olacagının garantisi var mı? Düzenli bir hayat cocuklar ve de refah düzeyi izin yine böyle olacagı hayatınız olacak mıydı?
Bence var olanlara odaklanın. Bulunduğunuz yerde yapacak işler vardır onlara yoğunlasın.
O arkadaslarınızın size özenmediğini veya özenmeyecegini nereden biliyorsunuz