Selam Kızlar Aranıza yenı katıldım evıme beklerım buyrun

evinzi cok guzel
stor perdeler cok hosumuş
nerde dıktırdfdınız

tsk ederım ama 6 sene oldu hıc hatırlamıyorum ist üsküdarda bıyerde yaptırmıstım beğenmen çok sevındım cnm

çok güzel bi ev Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin
manzara da güzel kuş bakışı

amın cnm temennın ıcın sağolll

şimdiye kadar gördüğüm en şık ev bence ya da benim tarzım diyeyim, diğer evlere haksızlık olmasın
allah huzurunuzu eksik etmesin arkadaşım..

sağol arkadaşım tşk ederım Allahım isteyen herkese nasıp etsın

bence de çok şık çok zevkli döşenmiş
mutlulukla oturun

tşk ederım cnm

hiç begenmedim zevksiz

beğenmeyebılırsın yanı begenmedım yazabılırsın saygı duyarım herkezın zevkı farklı olabılır ama bana zevksız dıyemezsın

yınede tsk ederım

çok hoş evin cnm güle güle otur. gözüme takılan tek bir şey var.tvnin arkasındaki yarım yapılan duvar kağıdı.konsolun arkasındaki yeterliymiş bence. bu arada duvar rengi çok güzel.modern ve kullanışlı bir ev olmuş

tşk ederım cnm
tv arkasındakı duvarkağıdının altı beyaz boya canım onu kapamak stemıstım ama duvar kağıdınıda begenmedım sımdı soktuk onu beyaz kullanıyorum parkem ck koyu evı bogmasın dıye beyaz yaptırmıstım ama en kısa zamanda tekrar kahveye koyatmayı dusunuyorumm

beğenne sevındım canım

Son düzenleme:
güle güle oturun canim,eviniz cok hosmus gercekten..
ama ben en cok evinin konumunu begendim boshayallersmile
agiz tadiyla oturmak nasip olsun

evinizi bende çok beğendim.iyi günlerde sağlıkla oturun inşallah..opuyorumnanaktan

koltuk takımınızın marka ve modelini öğrenebilirmiyim sakıncası yoksa ..bende bu modelin farklı bi rengini beğenmiştim bi mobilyacıda..alamayı düşündüm ama arkdaşım süngerse yaylı deilse alma ,hemen deforme oluyor süngeri çöküp kumaşı üzerinde bollaşıyor dedi.:uhm:.kafam karıştı.. sizinkide sünger sanırım bi şikayetiniz var mı bu konuda?????????

Bende evinizi çok beğendim.KK da çok beğenilen evler var ama hiç biri benim tarzım değil taşlı şıkırtılı. acaba ben de mi bir terslik var diye düşünmeye başlamıştım evinizi görene kadar. kk da gördüğün en güzel dekorasyonlu ev diyebilirim.Güle güle oturun

banyo fayanslarınız cok guzel,ya keşke yaptırmadan önce gorme sansım olsaydı :))
o manzarada kahve ıcmekte ayrı bır huzur verır ınsana

Güle güle oturun Allah huzurunuzu daim etsin.

aaa tv de askim var "michael jackson":asigim:
remember the time video klibi:dance:

ayrica evin coook guzel ben cok begendim canim huzurla otur bebaamma.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…