Selam Kızlar Aranıza yenı katıldım evıme beklerım buyrun

Canım,şu kutuların altındaki beyaz,bölmeli bölmeli dolap ne dolabı sorabilir miyim?Ayakkabılık mı?Değişik geldi de bana.

işte budur yaa bayıldım tam benim istediğim gibi bir ev güle güle oturun canım ağız tadıyla

masan çok güzelmiş
evin zaten çok çok güzel,güle güle otur :)

keske benımde guzel bır semtte manzaralı 3 +1 ebeveyn banyolu evım olsaydıda ıstedıgım gıbı dekore edebılseydım
evınız guzelmıs huzurla oturun

çok güzel ewin geniş ferah özellikle banyona bayıldım

güle güle otur canım evin gerçekten çok şık tam tarzım doğrusu

eviniz çok güzel gerçekten çok beğendim renk uyumları falan süper.ayrıca manzara da harika.güle güle iyi günlerde oturun inşallah

allah güle güle oturmayi nasip etsin.. her odan ayri güzel manzaranda süper
duvar kagitlarin güzelligi de gözümden kacmadi

çok güzel evin güle güle oturun

Canım,şu kutuların altındaki beyaz,bölmeli bölmeli dolap ne dolabı sorabilir miyim?Ayakkabılık mı?Değişik geldi de bana.

Kızlar hepınıze tsk ederım sağolun

safkan, ınss hayellerındekı evın olur canım benımm
lalela, canım bolmelı dolap ayakkabılıkkk

tam benim sevdiğim gibi,fazla renk kalabalığı yok.sade ve şık. çok beğendim.
allah huzurla oturmayı nasip etsin

eviniz çok guzel gercekten helede balkon çiçekler manzara bıttım resmen güle güle oturun

Canım Allah ağız tatlığı ile oturmak nasip eder inşallah çok güzel bir evin var. Yemek masan çk hoş :)

canım evin çok güzel çok zevklisin.birde o saklama kutularını nerden aldın acaba? giristeki rafın üstündekiler.çok beğendim benimde ihtiyacım var bu tür kutulara ama seninkiler gibi şık bişeyler istiyorum hatta seninkilerden istiyorum canım.

tam benim sevdiğim gibi,fazla renk kalabalığı yok.sade ve şık. çok beğendim.
allah huzurla oturmayı nasip etsin

canım güzel ve uyumlu evinde, hep iyi günlerde otur...

eviniz çok guzel gercekten helede balkon çiçekler manzara bıttım resmen güle güle oturun

Canım Allah ağız tatlığı ile oturmak nasip eder inşallah çok güzel bir evin var. Yemek masan çk hoş :)

güle güle otur canım :)

güzel allah mutlu ve huzurlu yasatmayı nasip etsin evinde

çok güzel evin güle güle otur

evin çok güzel allah agız tadıyla oturmayı nasip etsin

kızlar uzun zamandır bu topik e ugramıyordum yzılarınızı gorunce sevındım :)

hepinize tşk ederım Allahım ısteyen herkese guzel içinde sağlık huzur olan bır ev nasıp etsın ınsallah

evin çok güzel ayrıca mutfak tezgahın çok güzel parlamış özel birşey kullanıyormusun?

Beğenmenıze cok sevındım kızlar

Melek, canım o saklama kutularını (ıKE_ ) dan almıstım ınsallah aynısından bulursun ama aynısı lmasa bıle guzel kutular var orda bı bak derım (yasak oldugu ıcın son harfıni yazmadım anlamıssınddır umarım canım ) :))))))))

Aysunil cnm tezgah için ayrı bişii kullanmıyorum ışık yansımasıdır normaldede o kadar cok parlak değil zaten sen soyleyınce resıme baktımda :))))))))

çok güzel bi ev Rabbim ağız tadıyla oturmak nasip etsin
manzara da güzel kuş bakışı

şimdiye kadar gördüğüm en şık ev bence ya da benim tarzım diyeyim, diğer evlere haksızlık olmasın
allah huzurunuzu eksik etmesin arkadaşım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…