Selam Kızlar Aranıza yenı katıldım evıme beklerım buyrun

çok tarz. avrupai bir ev..modern rahat ve sade çok beğendim. duvar kagıtları iyifikir..resimler için teşekkürler.

evin çok güzel manzaran güzel...
allah huzurunuzu bozmasın tatlım..

çok güzel canım,güle güle oturun...

wovvvv evine bayıldım..çok zevkli döşenmiş..güle güle otur cnm....

:hooray:çok güzel bi ev , Sağlıkla ve huzurla oturun arkadaşım.

kızlar cok tesekkur ederımmm

bu evi gördüm mü sdaha önce ben yaabilmiyorumkismile

görüp yorum yazdıysamda tekrar yazayım içimde kalmasınkaydirigubbakcemile3

Rabbim hayırlı geçim bol bereket sağlık mutluluk huzur içinde yaşamayı nasip etsin canım

tarzınız harika
iyi günlerde sağlıkla,mutlulukla oturun sıcak ve samimi yuvanızda
daha ne diyebilirimki bence kusursuz ama nazar boncuğunu da ekliyiyorum tabiii

evin çok güzellll
manzarası harikaa.. bi çay koyuver güzelim ben de kek yapiim geliim de bi içelim o balkonda
valla evin çok zevkli güzelim.. salonda duvardaki kitaplığı beğendim ben en çok.. (içiçe geçmiş kareler gibi gözüken)
alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

evin çok hoş canım güle güle oturopuyorumnanaktan

cok zevklı döşemişsin canım güle güle oturun

tarzınız harika
iyi günlerde sağlıkla,mutlulukla oturun sıcak ve samimi yuvanızda
daha ne diyebilirimki bence kusursuz ama nazar boncuğunu da ekliyiyorum tabiii

sedacım antredekı tablolar yaglı boyamı canım

tsk kızlar
Nursevde çayı koydum cnm gelll içelimm
Cennet Kokulum evt yağlı boya ikeadan almıstım canımm

cnm yengenın evının konusu kaaptılmış senın evın gıbı onunkıde cook gzl gercekten salon takımını nerden aldı acaba onu sorcaktim ama konu kapatılmışş sen nasıl olsa bılıondur cvb verırsen sevınırımm

Evt canım konuyu yengemın isteği uzerıne kapattılar çünki pişman ettıler oysakı okadar ınsana ornek olucak çok sey vardı o evde sadece bıseyı farkettım canım çok guzel ev koyduklarında hemen bu ev netten dıye yargılıyorlar ve ıspatla dıyorlar ne kadar çirkin neden yapıyorlar anlam veremedım

neyse canım mobılyaları modokodan almuıstı koltukları aldıgı magzanın adını alırım ıstersen

güle güle otur cok güzelmiş evin

tşk ler kızlar allah herkese isteği gibi sağlıkla huzurla yasayabıleceği bır ev nasıp etsın ınsallah

keske benımde guzel bır semtte manzaralı 3 +1 ebeveyn banyolu evım olsaydıda ıstedıgım gıbı dekore edebılseydım
evınız guzelmıs huzurla oturun

eviniz çok güzel gerçekten çok beğendim renk uyumları falan süper.ayrıca manzara da harika.güle güle iyi günlerde oturun inşallah

allah güle güle oturmayi nasip etsin.. her odan ayri güzel manzaranda süper
duvar kagitlarin güzelligi de gözümden kacmadi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…