Güzel bir evin var. İyi günlerde oturmanı dilerim.
bayılldımmmmmm cokk guzel
gule gule oturunn :)
canım maşallah evn çok güzel, Allahım güle güle oturmayı nasip etsin inşallah :)) ayrıca bizlere böyle güzel evlr nasip etsin inşallahben daha bekarımda :)))
Çok modern,ayrıntılar üzerinde epeyce durduğunuz belli,aydınlık ve güzel bir evin var cnm.Resimlerin devamını merakla bekliyorum.Antalya'dan Sevgilerimle
çok güzel cnm.ama salon perdelerinide görmek isterdim.fotolar az geldi.herşey harikaaakarikatürdeki sen ve eşin galiba çok şeker olmuş:)ayrıca şöminenin içindeki maşingaya bayıldım.çok eski sanırım.kahve içmeye geliriz artık:)
nice 6 senelere canım çok hoş evin zevkini sevdim.
Aramıza hoşgeldiniz,bizde evinize sanaldan da olsa konuk olarak hoş bulduk..yerimseniben
banyodaki siyah fayanslara bayildim, bende siyah yaptircam:) lavabonuzda cok sirin. güle güle oturun
güle güle mutlulukla otura.s.allah bu mutlu yuvayı sağlıklı evlatlarla doldurur inşallahopuyorumnanaktan
bayıldım canım benim evine maşallah allahım hep o evden kahkaha sesleri duyulmayı nasip etsinopuyorumnanaktan
evin çok güzelmiş
güle güle otur huzurla inş.
evinize ve en önemlisi sizin bu denli zevkli olmanıza bayıldım.insanın güzel evler görünce yeni bir ev kurası geliyor kaydirigubbakcemile3
bayılımmmmmm yaaaa çok güzel
eviniz çok güzel hep gülerek oturun a.s.evimi ve eşyalarımı kısmet olursa kısa süre sonra değiştireceğim evini hemen bilgisayarıma attım örnek olsun diye siyah ,beyaz ,kırmızı favorimdir zaten şimdiden mutfak eşyalarımı buna göre alıyorum bide bebişlerimiz olurda inşallah tam olur:çok üzgünüm:
eviniz çok güzel hep gülerek oturun a.s.evimi ve eşyalarımı kısmet olursa kısa süre sonra değiştireceğim evini hemen bilgisayarıma attım örnek olsun diye siyah ,beyaz ,kırmızı favorimdir zaten şimdiden mutfak eşyalarımı buna göre alıyorum bide bebişlerimiz olurda inşallah tam olur:çok üzgünüm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?