Selam Kızlar Aranıza yenı katıldım evıme beklerım buyrun

canım MAAŞALLAH diyeyim..çok sıcak bir görünümü var evinizin..Allah mutlulukla oturmak nasip etsin..çok güzel...

resimler yok yada ben göremiyorum..ama güzel yorumlar var demekki gayet hoş eviniz..güle güle oturun..saglıkla inş..

canım evin çok şeker çok beğendim:) bişey sorucam ya yatağının üstüne serdiğin nevresim ne marka acayip beğendim tam sevdiğim renkler?

çok cici şık bir evin var
rabbim güzel günlerde oturmayı nasip etsin
özellikle mutfagın ve banyona bayıldım:)

Evinizdeki herşeyi çok beğendim göz yormayan, şık ve sade güle güle oturun benim de hayalimde canlandırdığım ev modeli böyle bişeyy

cokk guzel bir ev, cok zevklisin, gule gule otur evinde canim, bayildim gercekten cok hos

sedacım çok hoş çok zevkli
aksesuarlar müthiş birde bebişin gelsin tam olsun inşallah :asigim:

Eviniz çok güzel güle güle oturun.Özellikle banyoya bayıldım keşke komple görebileceğimiz bir resim olsaydı fikir olurdu.Birde zemin siyah kullanımı temizliği nasıl olur tavsiye edermisiniz?

* DıptpsDıptız cnm tşk ederım ınsallah dedıgın gibi olr bebişim eksikkk

* kızlar yorumlarınız ıcın sağolun tşk ederimmmmmm

* şayan cnm zemın sıyah olması hem ıyı hem kotuuu saç fılan dokuldugunde yanı kırı tozu gostermıyor o yuzden çok sevıyorum ama sıldıgım zaman yada ıslak ayak dırek leke yapıyor koyu oldugu için sıksık sılmek gerekıyor anlıcan

KK ya hoşgeldin canım... Evin çok güzel ve şık.. Güle güle otur.

a.s.ben de canım çok beğendim evini çok modern gerçektende özelikle bizlerle paylaştığın için çok teşkür ederiz ama hiç soran olmamış istanbullun hangi semti acaba benden de adalar gözüküyor manzara da harika siz neresindensiniz canım....................................kaydirigubbakcemile3

bende ayni seyi soracaktim canim benden cok yasayacaksinna.s.

evin cok guzel gule gule otur tam tarzim cok begendimm:asigim:
birde balkondaki bambular neyin icindee??
manzaraya zaten bittimmmmmm:1rolleyes:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…