Selam Kızlar Aranıza yenı katıldım evıme beklerım buyrun

çok güzel evin eşyaların bayıldım. Yani o evden sen çıksan ben otursam süper olur haa hiç uğraşma eşyayla falan seninkiler tam benlikkaydirigubbakcemile5

sğl cnm benım beğendiğinie çok sevındım allahım ıstediğin herseyı sana nasip etsın tabı banada ınsallah allahım banada bır bebek nasıp eder anne olma duygusunu bana yasatır

Cooook Hosuma gittti evin diari manzarasi olsun salonundaki somineydi galiba orasi ve butun salonon ama yatak odan biraz basit kalmis gibi geldi bana diger odalara bakinca :) yinede cok hos ya allah insallah bole bir ev nasip eder bana huzurluca icinde durabilicegim :)

eviniz çooooooooooooook süper..maaşallaaaaaaahhh

güle güle iyi günlerde oturun.
çok hoşmuş. benimde sehpalarınız hoşuma gitti.

Evin çok güzel.Manzara harika güle güle oturun.ALLAH bizide nasip etsin..

evın cokkkk guzel
manzarana bayıldım bıttım
cok keyıflı mutlulukla yasayına.s.

Çok güzel gerçekten. Favori ev diyebilirim. Allah ağız tadıyla oyurmayı nasip etsin.

şöminenin içine güzine sobamı war dı ya çok ilginç evin güzel mutlulukla oturun inşsllsh

Gercekten cok guzel eviniz Cok kalabalik degil sade ve oldukca sik.

kk da gördüğüm en güzel 2. ev
en yakın zamanda bebiş odasınıda görürüz inşallah
mutlulukla oturun zemuszemus

eviniz çooooooooooooook süper..maaşallaaaaaaahhh

kızlar hepınıze tsk ederım ınanın begendıgınıze cok sevındım

BabıeveKen cnm ınsallah dedıgın gıbı olur bebısın odasınıda sızlerle paylasırım

Kalfa cnm somınenın ıcınde evt onu cam olan bır soba var kuzıne degıl tsk ederım cnm

Gokkusagı cnm evt yatak odamı fazla doldurmak ıstemedım cunkı cok kucuk bıraz basıtlıgı bundan olabılır ınsallahım allahım dedıgın gıbı sanada nasıp eder canımm

KIZLAR hepınıze tesekkur ederım

benim için evdeki en önemli husus ferahlıktır.
sizde de bu durum fazlası ile mevcut....

mutluluğunuz bereketiniz sağlıpınız sevginiz eksik olmasın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…