Selam Kızlar Aranıza yenı katıldım evıme beklerım buyrun

eviniz çok güzelmiş.özellikle banyodaki renk uyumununa bayıldım.güle güle oturun çok zevklisiniz:)

çok beğendim evinizi,gülegüle oturun huzurla. Çok zevk sahibiymişsin sende. Çok güzel

ev çok güzell hele manzara harika akşam manzara karşısında kahve içip günün yorgunlunu atmak pek keyifli olsa gerek:))
güle güle oturun

evin çok zevkli döşenmiş canım güle güle kullan. bende salonumu ve öncelikle koltuklarımı yaza doğru değiştirmeyi düşünüyorum. epeyce fikir edindim sayende. benim evimde de şömine var ve evimi dekore etmek istediğim renk tonlarıyla kombinleyemiyordum bir türlü. duvar boyan ve duvar kağıtların görsel anlamda epeyce işime yaradı. bu arada koltuklarımı bende tamamı krem yada kirli beyaz düşünüyorum ama leke derdinden korkuyorum.bu arada iki afacan çocuğum var ve sürekli salonda oturmayı düşünüyoruz. bir krem koltuk kullanıcısı olarak önerini bekliyorum . evinde huzurla ve mutlulukla otur canım. :1hug:

cok hos...
gule gule oturunopuyorumnanaktan
salondaki katlamali bej rengi perdelerden memnunmusunuz kumas kalinya keske tulden yaptirsaydimda hergun acmak zorunda kalmasaydim diyomusunuz

cok hos...
gule gule oturunopuyorumnanaktan
salondaki katlamali bej rengi perdelerden memnunmusunuz kumas kalinya keske tulden yaptirsaydimda hergun acmak zorunda kalmasaydim diyomusunuz

beğendıgıne sevındım cnm
daha once senın dediğin gıbı katlamalı tul kullandım ama sureklı açık hıc kapatmıyorum o yuzden bı anlamı yokkı evımın onunde baska ev yokk denız var kımse ıcerıyı gormuyor o yuzden rahatımmm

ışte bu bölümdeki en güzel ev diyebilirim. Güle güle otur huzurla.

Sğl kızlar yaaa bende evımı cok sevıyorum 7 yıllık evlıyımm ş,mdı evlensem yıne aynı mobılyaları alırdım heraldee

diantus canım modokodan smart mobılya dıye bı yerden almıstım koltuklarımııı ınternet sıtesı vardı cnm

gerçekten zevkle döşenmiş bir ev, renkler ve eşyalar uyumlu, çok beğendim. güle güle oturun. bir de yatak odasındaki avizeyi nerden aldınız? deseni aynı benim perdelerim. ben de almak isterim o yüzden.a.s.

Maşalah canım evin herşeyiyle çok güzel..
Adalar görünüyor çok tanıdık geldi bana ama çıkaramadım kaydirigubbakcemile3

canım tek kelimeyle harika bir ev renk uyumları ve dizayn süper ALLAH huzurlu mutlu oturmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…