Selam Kızlar Aranıza yenı katıldım evıme beklerım buyrun

Kızlar slmmmmmm

1. Sayfaya ıkı resım ekledım yatak odama cok ucuz buldugum tulÜmÜ taktım bakalım beĞenıcekmısınız

Sadece banyoyu ve yatak odasını görebildim,ne manzara ne bir şey,ama banyo özellikle harika,çok beğendim..

evni çok güzel canım banyon harika sanırım evinin diğer kısımlarını silmişsin zevkin harika güle güle oturun canım

Tşk ederım kızlar Allah olmayan herkese nasıp etsın beğendıgınızede çok sevındım
evt diğer resımlerı kaldırmıstım istersenız ekleyebılırım ama resımlerı direk gorunur sekılde yapmayı beceremıyorumkı :)) yardımcı olursanız sevınırım

canım bende 3 resimden fazlasını göremedim. ama görebildiklerim süper.. daha fazlasını görmek istiyorummmmmdelikafadulden tinypic diye bi site var ordan boyutu 640.480 olarak ayarla sonra 2.linki buraya yapıştır canım hadi heyecanla bekliyorum :)hihoyyyt

yaa bende bayıldım canım ama tam baygınlığımın ortasında resimler bitti ( kaldırdıklarını tekrar koyar mısın, lütfen. bukadar zevkle döşenmiş bi evin salonunu da çok çok merak ettim valla :))

buarada inşallahh ağız tadıyla oturmak nasip etsin Allah canım, ailenle birlikte huzurlu ve mutlu ol inşallah.

banyona bayıldımmmmmmmmmm..kırmızınn bu kadar gusel durcagı aklıma gelmezdı...
süüüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
ve banyp aynnı nerden aldın bende aryrum bulmıyorum banyoma ya cıldrcammmmmm

harıka
cok zevklısınız valla
bayıldım ahada akannehir

sgl cnm begendıne sevındım

resımlerı eklemeye calısıcam cnm

cok guzel canim yatak odasi ve banyoyu gordugum kadariyla

sğl kızlar :)

güzel bi evin var...huzurun eksin olmasın

amın cnm sağol

ıns ekleyebılırım cnm ama faz la bişii beklemeyın hayal kırıklıgı olabılır çokda guzel değil

banyona bayıldımmmmmmmmmm..kırmızınn bu kadar gusel durcagı aklıma gelmezdı...
süüüperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr..
ve banyp aynnı nerden aldın bende aryrum bulmıyorum banyoma ya cıldrcammmmmm

scnm aynayı sordun sanırım IKEA almıstım

VALLA RESIMLERI EKLEMEYE CALISIYORUM KIZLAR INS BASARIRIM
TEKRAR TSK EDERIM

tatlım evin çok güzel allah bir ömür boyu mutlulukla oturmanızı nasip etsin zevkin çok güzel tam benim tarzım

çok güzel evin eşyaların bayıldım. Yani o evden sen çıksan ben otursam süper olur haa hiç uğraşma eşyayla falan seninkiler tam benlikkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…