selam kizlar

Sağlıklı sıhhatli dogsun inşallah ultrason görüntüsü yanıltıyordur sizi kendi bile küçücüktür şimdi burnu büyük olamaz.arkadaslarınızı önemsemeyin

Benim oglumun da burnu kocaman gorunuyordu hatta gorenler moralimi bozmustu.
Dogdugunda ise ufacikti yani hala daha öyle. Ultrason fotografinda hersey gorundugu gibi degil

Ultrason kagidindaki çizgiler yaniltabilir. Belki büyük değildir ama büyük gibi çıkmış olabilir. Ayrıca bebeklerin çoğu zaten burnu büyükmüş gibi doğuyor. Şişi indikçe normale dönüyorlar.

Bi kere ultrason zaten goruntuyu buyutuyor daha net anlasilmasi icin. Doktorda ultrasonda bakarken burnu denk gelmistir buyuk gozukmustur ne var bunda. Arkadaslariniz doktorami yapti burnunun buyuk oldugu teshisini koymus.

Benim de kızımın burnu kocaman görünürdü.
Benm de burnum biraz büyük gibidir. Bana benzettim :)
Ama o minik bebek ne kadar büyük olabilirki, dünya güzeli kızım, burnunu yerim, hiç de büyül değil, fındık gibi

İnaninki ilk gorduyumde aklimdan bile kecmedi buyukmu kucukmu diye sadece arkadaslar soyledi diye kafama takdim kotu oldum ama suan siz soylediniz anladim ki benim icin onemli olan bebegim nasil olursa olsun

Sen çok güzelsin. Bebeğin de çok güzel olacak. İçini ferah tut. Benim kardeşim de doğduğunda kocaman bir burnu vardı, bayağı büyüktü. Sonra büyüdükçe minik oldu :) 1-2yaştan sonra minik ve düzgün şekilli oldu. Hâla daha çok sevimli İçerde şişiyor bebeklerin her yeri, dışarda düzeliyorlar :)

Teşekkur ederim canim ya bundan sonra kafama takmicam kim ne derse desin

Annesi o şimdi suyun içinde ya Rahminde, kıyamam ödem topluyo zaten vücutları ilk doğduğunda şişkin oluyorlar, burnu büyük değildir ki büyük olsa ne olacak...

Bi de ultrason yaklaştırıyor ya iyice ondan öyle çıkmıştır o, maşallah ona, allahım nazarlardan saklasın, sağlıkla al kucağına.

Ha Bi de şimdiden sakın takma kimseyi, doğsun hele Bi daha neler neler derler ne yorumlar yaparlar da lohusa Halinle depresyona sokarlar, kimseyi dinleme. Burnu büyük de olsa küçük de olsa o senin CAN PARÇAN...

O neydi gız geberme inşallah der gibi ahaha

tesekkur ederim her sey icin canlarim yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…