- 31 Ağustos 2014
- 1.156
- 1.047
- 133
- Konu Sahibi Sebine Huseynova
-
Elleri ayaklari yok resimde bebegin kafası yan profilden çekilmiş sadece:)Ben daha ayaklari elleri goremiyom bacim bu resimde. Sen burnunu nasil sectin?
3 boyutlu goruntulerden bahsediyorum
İnaninki ilk gorduyumde aklimdan bile kecmedi buyukmu kucukmu diye sadece arkadaslar soyledi diye kafama takdim kotu oldum ama suan siz soylediniz anladim ki benim icin onemli olan bebegim nasil olursa olsunBenim de kızımın burnu kocaman görünürdü.
Benm de burnum biraz büyük gibidir. Bana benzettim :)
Ama o minik bebek ne kadar büyük olabilirki, dünya güzeli kızım, burnunu yerim, hiç de büyül değil, fındık gibi
benim zamanımda yoktu 3 boyutlu hoş olsada onlarıda birşeye benzetemezdim muhtemelen.. ben bebek memek göremiyorum millet ağzını burnunu görüyor benim dediğim buydu..
Sen çok güzelsin. Bebeğin de çok güzel olacak. İçini ferah tut. Benim kardeşim de doğduğunda kocaman bir burnu vardı, bayağı büyüktü. Sonra büyüdükçe minik oldu :) 1-2yaştan sonra minik ve düzgün şekilli oldu. Hâla daha çok sevimliYa kizlar dun doktora gitdim 7 aylik hamileyim bebegimin kontroli icin ultrasonada kontrol etdirdik wukur her sey iyi ama bebegimin burnu büyuk cok kotu oldum dogdugum zamandami kocaman burunlama dogacak? bebegin fotorafini goren herkes vay cok buyuk burnu var dedi buda beni cok etkiledii((( aglamayim deye zor tutuyom.kendim (( herkes aley kecer gibi uzdu beni:bu bir anormalig ola bilirmi sizce?
Teşekkur ederim canim ya bundan sonra kafama takmicam kim ne derse desinSen çok güzelsin. Bebeğin de çok güzel olacak. İçini ferah tut. Benim kardeşim de doğduğunda kocaman bir burnu vardı, bayağı büyüktü. Sonra büyüdükçe minik oldu :) 1-2yaştan sonra minik ve düzgün şekilli oldu. Hâla daha çok sevimliİçerde şişiyor bebeklerin her yeri, dışarda düzeliyorlar :)
Sende bebeği bile gösterme onlara suratı küçüktür miniğinSevicem tabikide neden sevmeyim ki canimdan bi parca ama uzuldum sadece aley etdikleri icin
Seninmi bu bebek masallah
yok yahuu o koca burunlu benim olur mu googledan buldumSeninmi bu bebek masallah
Ay bumu koca burunlu cok tatliş :)yok yahuu o koca burunlu benim olur mu googledan buldum
Belki burnu değildir.
O neydi gız geberme inşallah der gibi ahahaMilletin ağzı çok boş laf yapıyor
Ayrıca bebeklerin kafası vücutlarına göre önce gelişir ve daha büyüktür
O yüzden bir süre kafalarını tutamıyorlar hatta.
Doğunca konuyu güncelle bari merak ettim
Ama bence büyük burunlu olmayacak :)
Hahasdhasdf canın çıkmasın ya
tesekkur ederim her sey icin canlarim yaaAnnesi o şimdi suyun içinde ya Rahminde, kıyamam ödem topluyo zaten vücutları ilk doğduğunda şişkin oluyorlar, burnu büyük değildir ki büyük olsa ne olacak...
Bi de ultrason yaklaştırıyor ya iyice ondan öyle çıkmıştır o, maşallah ona, allahım nazarlardan saklasın, sağlıkla al kucağına.
Ha Bi de şimdiden sakın takma kimseyi, doğsun hele Bi daha neler neler derler ne yorumlar yaparlar da lohusa Halinle depresyona sokarlar, kimseyi dinleme. Burnu büyük de olsa küçük de olsa o senin CAN PARÇAN...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?