selam kizlar

Aynen canim bende cahilce davrandim hemen etkilendim kotu oldum ama bundan boyle artik kim ne derse desin cevabini vericem uzulmicem bebegimide uzmicem daha da cok sevicem

Eli ayağı sglikli olsun ödem vardır onun için büyük doğunca geçer. AYRICA büyük olsa ne olur Rabbim vermiş çok şükür. Esnetik olur .

Benim iki bebegimde de ultrasonda cok buyuk ve genis duruyodu.hep dalga geciyiduk hatta.ama su an ikisinin de burnu minicik.belki ilk dogdugunda da biraz buyuk olabilir.sakin dert etme.ilk basta sislik olabiliyor.ins saglikla alirsin bebegini kucagina

Hamilelik psikolojisi seninki birazda. En ufak şeylere takılır insan. Ultrasona pek aldırmamak lazım. Benimkinin kafası kocaman gözüküyordu. 3 gün ağlamıştım bunu nasıl çıkartacağım diye
Beklediğimin aksine minnacık kara kuru bişeydi doğduğunda:))
Muhtemelen seninkide öyle olur. Vücut yapıları 5 yaşından sonra belirginleşmeye başlıyor çocukların. Ergenlikte de oturur. Şimdiden düşünme bunları.

iyiki varsiniz ya kizlar hersey icin tesekkur ederim icim cok ferahladii

Genlerde varsa burnu büyük olabilir de bebekken büyük olacağını hiç sanmam. Daha çok ergenlik döneminde asıl şeklini ve boyutunu alır burun..

Yaa benim ogluşum da ultrasonda kepçe kulaklı gibi çıkmıştı. Sonra bir dogdu, küçücük kulaklari var :) boyle şeyleri boşver sağlıkla kucağına al yavrunu inşallah gerisi mühim değil...

Burnu gayet normal bence, benim oglumunkini görseydin ultrason resminde, dogdugundada cokta güzeldi diyemem ama bebekler cok su toplar anne karninda, o su cekilince asil güzellikleri cikiyor ortaya ve benim oglumdada cok güzel bir burun kaldi ortada. Simdi görenler sanki estetik olmus gibi ne güzel burnu özel kaldirtmissiniz gibi ucu diyo. Bende hee dogdugunda begenmedik sezaryen yapan doktora ucunuda düzelttirdik dedim. Heyallaaam

Üzülmeyin daha anne karnındayken operasyonla bebeğin burnunu küçültüp, ileride arkadaşları ya da çevrenizdekiler dalga geçmesin diye estetik yapıyorlarmış... Teallaam ya.

Ya siz bebeğinizi başkaları beğensin. Oyuncak gibi sevelim niyetiyle falan şekilcilik olsun diye mi yaptınız Allah aşkına kuzum?

Bana inanılmaz saçma ve şımarıklık gibi böyle bir şeye üzülmeniz... Ya kırk yıl düşünsem usg'de bebeğin burnunun şekline üzülmek aklıma gelmez. Dert ettiğiniz şeye bak.

Allah akıl fikir versin. :)
Benim bebenin usg sinde de burnu kocaman gozukuyordu minicik dogdu. Oyle cikar ultrosonda. Ama diyelim ki bebeginin koca bi burnu var. Lutfen cocugunu da bu kadar sekilci ve kompleksli buyutme. Birak kendiyle dalga gecebilen, komleksiz, kendini seven bi birey olsun.

Ne yani burnu büyük olsa dahamı az seveceksin yada doğduğunda daha mı az sevineceksin ..o senin bebeğin nasıl olursa olsun sen annesisin.. anlayamadım .. dalga geçenlerede ben bebişimi büyük burnu olsa bile çok seviyorum diyemedin mi.. gülüp geçseydin kendini bilmezlere.. eli ayağı sağlığı yerinde diye şükretmen gerekir.. o çocuk için yanıp tutuşup sahip olamayanlar var canım .. bence böyle şeylere takılma sen artık annesin!!!

dogru soyluyorsun canim suc bendeki izin verdim dalga gecmelerine bisey diyemedim ama bundan sonra kimse bebewime biwey diyemez ((

işte kimisi bebeği olsun diye dua eder, kimisinin çocuğu sağlıksız doğar, kimisi de böyle saçma salak şeylere takılır. doğunca estetik yaptırırsınız hanfendi. hayret bi şey ya.

Kimseye eleştiri anlamında çocuğu için senin çoçuğunun şurası şöyle böyle demem, bana çocuğum için böyle diyen insanı da hayatımdan defederim. Böyle saçma salak insanlarla muhatap olma.
Her çocuk oyuncak bebek gibi olacak diye bir şey yok, çocuk sempatik gelmek zorunda değil, çocukları sevmek zorunda değilsin ama bir anneye evladının dış görünüşüyle ilgili eleştiri yapılmaz. Yapıyorsa da gerizekalıdır, uzakta oynasın. Gerizekalı insanların dediklerini ciddiye alma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…