- 10 Eylül 2008
- 2.118
- 1.687
- 683
- Konu Sahibi Sebine Huseynova
-
Aynen canim bende cahilce davrandim hemen etkilendim kotu oldum ama bundan boyle artik kim ne derse desin cevabini vericem uzulmicem bebegimide uzmicem daha da cok sevicemMilletin ağzı çok boş laf yapıyor
Ayrıca bebeklerin kafası vücutlarına göre önce gelişir ve daha büyüktür
O yüzden bir süre kafalarını tutamıyorlar hatta.
Doğunca konuyu güncelle bari merak ettim
Ama bence büyük burunlu olmayacak :)
Hahasdhasdf canın çıkmasın ya
Ya var ama esimin burnu cokda buyuk diyil ama abisini burnu annesin burnu buyukAilene ve eşinin ailesinde burnu büyük kimse yoksa olmaz.varsa igtimal burnunun büyük olmasi
Benim iki bebegimde de ultrasonda cok buyuk ve genis duruyodu.hep dalga geciyiduk hatta.ama su an ikisinin de burnu minicik.belki ilk dogdugunda da biraz buyuk olabilir.sakin dert etme.ilk basta sislik olabiliyor.ins saglikla alirsin bebegini kucaginaYa kizlar dun doktora gitdim 7 aylik hamileyim bebegimin kontroli icin ultrasonada kontrol etdirdik wukur her sey iyi ama bebegimin burnu büyuk cok kotu oldum dogdugum zamandami kocaman burunlama dogacak? bebegin fotorafini goren herkes vay cok buyuk burnu var dedi buda beni cok etkiledii((( aglamayim deye zor tutuyom.kendim (( herkes aley kecer gibi uzdu beni:bu bir anormalig ola bilirmi sizce?
insallah canimBenim iki bebegimde de ultrasonda cok buyuk ve genis duruyodu.hep dalga geciyiduk hatta.ama su an ikisinin de burnu minicik.belki ilk dogdugunda da biraz buyuk olabilir.sakin dert etme.ilk basta sislik olabiliyor.ins saglikla alirsin bebegini kucagina
iyiki varsiniz ya kizlar hersey icin tesekkur ederim icim cok ferahladiiHamilelik psikolojisi seninki birazda. En ufak şeylere takılır insan. Ultrasona pek aldırmamak lazım. Benimkinin kafası kocaman gözüküyordu. 3 gün ağlamıştım bunu nasıl çıkartacağım diye
Beklediğimin aksine minnacık kara kuru bişeydi doğduğunda:))
Muhtemelen seninkide öyle olur. Vücut yapıları 5 yaşından sonra belirginleşmeye başlıyor çocukların. Ergenlikte de oturur. Şimdiden düşünme bunları.
dogru soyluyorsun canim suc bendeki izin verdim dalga gecmelerine bisey diyemedim ama bundan sonra kimse bebewime biwey diyemezNe yani burnu büyük olsa dahamı az seveceksin yada doğduğunda daha mı az sevineceksin ..o senin bebeğin nasıl olursa olsun sen annesisin.. anlayamadım .. dalga geçenlerede ben bebişimi büyük burnu olsa bile çok seviyorum diyemedin mi.. gülüp geçseydin kendini bilmezlere.. eli ayağı sağlığı yerinde diye şükretmen gerekir.. o çocuk için yanıp tutuşup sahip olamayanlar var canım .. bence böyle şeylere takılma sen artık annesin!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?