Selamlar kızlar , kadın demek ne demek oluyor ?

Cussss az yesin de hizmetci tutsun ayiiii. Hic kusura bakmayin tam yobazmis kocaniz. O kendine es degil evine hizmetci almis demekki...

Bizim kocalari bu hale getiren analari aman oglum sen otur ablalarin yapar kizim abime cay dök yemegini isit diye diye buyutmus simdi ben alistirmaya çalışıyorum. Ediyor yardim gecen anasigil varken cay doktu anasida babasida otur sen gelin yapsin doyorlar yahu bu adamin eli ayagi tutuyor karni burnunda karisi var nolur yardim etse incilerimi dökülür

Adam hanzonun teki gerçekten.

Sizinkiler de terbiyesizmiş yani otur gelin yapsın ne demek hamilesin üstelik kv kalksın yapsın o Zaman oğluna o kadar kıyamıyorsa. Benim kv de de iki oğluna herşeyi öğreterek yetiştirmiş kv evinde falan benim eşim misafire hizmet ederdi kv otururdu Camları falan hep eşime sildirirdi. Evlendikten sonra şimdi eşim yine yapar herşeyi ama kv bana dönüp sen çok yoruyorsun oğlumu diyor her işi bırakma az da sen ucundan tut diyor sanki Ada'mı elimde kırbaçla çalıştırıyorum. Bu kv delerin hepsi cins ya hu

Erkek: İşe gidip eve paran getiren birey.
Kadın: Evde kalıp hizmet etmesi ve ev işi yapması gereken kişi.

Nedense bizde böyle bir algı var.. O da böyle düşünüyor sanırım. Ben çalışıyorum eve gelince hizmet bekliyorum vs gib..

istemekten istemeye fark var insan yeri geliyor kendinden kucukten bile isteyemiyor keyfi kacmasın diye..guzel bir sekilde rica eder getirilir tabi buda surekli degil insan kendi suyunu almaktan aciz olmamalı dimi ama yorgundur gec gelmistir zaten o kalkmadan birsey istiyorsan getiriyim derim ama bazen benimde yapasım olmaz o getirir karsılıklıdır bu.. kadını hizmetci gibi degil hayat arkadası gercekten esi olarak goren adamlar zaten boyle davranmaz

Kızkardeşi erkek kardeşe hizmetçi olarak yetiştirmek o kadar yanlış ki...bu şekild3 büyüyen kızlar da erkekler de erkektir yapar kafasıyla yetişiyor sonra toplumun halini görüyorsunuz işte.

benim esimde suyuna kadar benden ister cogu seyi hic surat asmadan da getiririm ama cocuk olduktan bu yana yoruldugumu gordugu icin kendi de getiriyor artik..ancak ben ondan birsey istedigimde kalk kendin al demedi bende demedim hic..isterken de bisey hayatim askim vs su getirirmisin getiver gibi oyle der deriz insanin gonlunden de geliyor yapmak..

Bin kere konunun özü su getirmek değil desek dahi yine birileri çıkıp gelecek "ne olurdu yani eline mi yapışırdı, adam yorgun, sen hatalısın" yazacak.

Boşanılacak kadınsın denmenin ağırlığını, emirler yağdırılmasını o kadar kanıksamış ki insanlar... Konuda geçen o bölümü görmezden gelmek işlerine geliyor.

Ben söyleyeyim kim saygısızlığa katlanır
Kendine değer vermeyen, özsaygısı olmayan, toplum baskısından ölesiye korkup kendi cehennemini yaratan kişiler.

Yani çok birşey beklemiyoruz, azıcık onurunuz gururunuz için yaşayın. Emin olun şu an kabullendiğiniz hayattan daha kötü birşey asla değil.

Cinsin bayrak tutani benimkiler. Butun kv ler icin dunyadaki en kiymetli sey ogullari amaaan gerisi feda olsun ogullarina zaten bu mantikla ortalik maganda karisini doven pislik adamlarla dolu

A
İşte kadınlar gidip bu ikinci erkeklere aşık oluyorlar bu tarz ve tavırlarını aman olsun seviyorum ben onu diye görmezden geliyorlar evlendikten bir süre sonra da kalkıp şikayet ediyorlar bende buna tav oluyorum E hani aşktı olsundu şimdi noldu?? Katlanırdın aşıktın demek ki neymiş aşkla olmuyormuş bizim millet evliliğin de ne demek olduğunu bilmiyor aşk varsa herşey hallolur kafasından çıkılmadığı sürece de bu böyle devam eder Aziz'im[/QUOTE]
ynen oyle aynen kc büyütene yapmam . İyiliklerinde oluyor olmuyor degıl ama bu düşünce yapısı bana cok ters Hemde cok ve asla kabul etmıcem dedım ona bu evlılık sürer de oğlum olursa bu evde iş yapmasın bacaklarını kırarım dedım ablası ona bşr bardak bısey vermek zorunda olmucak kızım ne kadar iş yapıyorsa oda yapacak yapmak zorunda hele yapmasın

Erkekleri bu şekilde yetiştiren yine kadınlar malesef ki... Hazırı seviyorlar, kadınları sırf onlara hizmet etmek için düyaya gelmiş olarak görüyorlar. Gerçek evliliklerde eşiniz sizden su isteyebilir getirebilirsiniz bunu yük olarak da görmezsiniz çünkü siz istediğinizde de onun getireceğini bilirsiniz. Karşısındakinin de insan olduğunu, ona hizmet etmekle yükümlüğü olmadığını düşünebilseler keşke. O zaman mutsuz insanlar da mutsuz evlilikler de olmaz. Onun için biz kadınlara çok iş düşüyor. Güzel ahlaklı evlatlar yetiştirmeliyiz... Allah doğru ve güzel insanlarla karşılaştırsın herkesi.

Oğlum olurda eger kesınlıkle ablası ona Bır bardak çay getırmek zorunda olmıcak içinden gelır getırır ama asla zorunda olmucak dedim eşime eger evlılık surerrdr oğlum olursa asla senın gibi yetıstırmıcem bu evde iş yapmasın görür o Zaman gününü dedım kızım napıyorsan oda yapmak zorunda hele yapmadın hele ayağına hızmet beklesin . Ona da dedım bende sana tekmeyı vurrudum ama dua et burmadım bende senı çoktan boşardım ama dua et yapmadım . Devıstır bu kafanı dedım ben asla kabul etmıyorum etmıcem

+1 ve
Nedense erkekten herseyin beklendiği kanaatindeyim. Çalışsın eve baksın ev işi de yapsın herseye yardım da etsin. Çocuğa da o baksın. Zavallı adamın haftada 1 gün izni var diyelim. Beni dışarı çıkarmadi. Çocukla ilgilensin vs.
Eee sen ?
Ogleye kadar yat . Ondan sonra 1 kap yemek yap dirdir et dur.
Hayat müşterek deniyor ama bence asıl yükü erkek çekiyor. .
Sadece bizim kadar dillendirmiyolar
Çok merak ediyorum burasi gibi bi erkekler kulübü olsa idi onlar neler derdi..

Eşine bir bardak su getiren ölürmüsün.seni haksız buldum.o seni eşin(yarın)
Adam aksama kadar calismis didinmis bir soğuk suyu çok görmüşsün.
Su isteyene su vermemek çok kötü bir şeydirbak yollara bile sebil yaparlar yolcu icsin diye.
Gerçi senin su bahane

[QUOTsst5, post: 47652326, member: 735519"]Oğlum olurda eger kesınlıkle ablası ona Bır bardak çay getırmek zorunda olmıcak içinden gelır getırır ama asla zorunda olmucak dedim eşime eger evlılık surerrdr oğlum olursa asla senın gibi yetıstırmıcem bu evde iş yapmasın görür o Zaman gününü dedım kızım napıyorsan oda yapmak zorunda hele yapmadın hele ayağına hızmet beklesin . Ona da dedım bende sana tekmeyı vurrudum ama dua et burmadım bende senı çoktan boşardım ama dua et yapmadım . Devıstır bu kafanı dedım ben asla kabul etmıyorum etmıcem[/QUOTE]
Asil sen degistir kafani böyle gidersen su getirecek esin olmayacak.bir bardak suda firtina koparmissiniz

Boşarım.boşardım deme boşayamazsın üstüne çocuk yapmışsın. Böyle konuşmak sadece daha kötü yapar. Oğlun olursada bir cacık yapmayacaksın çünkü oğlun babasınu örnek alacak. Bakacak anası babasının bu yaptıklarına eyvallah diyor. Diyecek ki he bu normal. Erkek kadına canının istediğini yapar yaptırır kadın maldır izlenimi edinmeye devam edecek

Aynen Ya aynen neden zorundayım ben . Kadın olan benmişim benım istedıgım gibi erkek yokmuş nefret ettım ya . Benım başka dertlerım varken bu duyduklarım yemın ederim gunah olmasa intıhar edecem
Saçma.
Eşiniz işten geldi yorgun ve bir bardak su istedi. Eşiniz sorumluluklarını yerine getiriyor çalışıyor, peki sizin sorumluluğunuz ne??
Ben tepkinizi yersiz buldum açıkçası

Asil sen degistir kafani böyle gidersen su getirecek esin olmayacak.bir bardak suda firtina koparmissiniz
[/QUOTE]
Bencede sanırsın Ada'm napmış, e insaf yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…