- 13 Ağustos 2015
- 746
- 1.257
- 113
- 37
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Sabah bende seni boşardım dedım ama boşamıyorum dedım . Sende mükemmel degılsın dedim öyle bısey demedım dedı . Soyledıgın lafa bak dedım . İnsan oyle mı konusur . İnsan temizlik yemek için eşinden boşanırsa kımse evlı kalmaz dedım . Suret yaptım kızdım ilgilenmedım. Gıdıyordu gel dedı alnımdan öptü sevıuom Seni dedı ama aska yüz vermedım içim sogumadı çünkü . Tamam haklısın bıssu demıyorum dedı çünkü kabul etmedıgımı gördüğü icin . Dört haftadır hemeroıdı azmış sulu yemek yemedıgı ıcın banane
Kocasına bir bardak su vermekten aciz bi toplum olduk hadi hayırlısı...
[QUOTE="pkzz, post: 47649953, member: Hayat arkadasiniz o sizin yeri gelir siz istersiniz, esiniz getirir.
Normal olani getirmesi gerekir.[/QUOTE]Getirmez.
Su getirmek niye böyle zor geliyorki. Bazen benim de eşimden istediğim olur. Onun da benden. İkimiz için sorun olmaz. Ev işlerinde de sorun etmem. Yardım eder gerektiğinde.
Normal olani getirmesi gerekir.
Cogunlukta su meselesi tek yonludur, acik konusalim, durust olalim.
Amac su icmek degildir.
"Ben bu kadina kontrol altina aldim, istedigimi yapmak zorunda" modudur.
Ne igrenc! Bir insanin otekini kole olarak gormesi!
Halbuki gercekten kendisi alamayacak durumda olsa, ya da icimziden gelince elbette sularini getiririz,
Bu MECBURIYET ve HUKUMDARLIK saplantisidir isi sinir harbine sokan.
[QUOTE="pkzz, post: 47649953, member: Hayat arkadasiniz o sizin yeri gelir siz istersiniz, esiniz getirir.
Genelleme yapmayın, tüm erkeklerin hakkına giriyorsunuz.[/QUOTE]Getirmez. Türk erkeği getirmez.
Ben daha saskınım inanım su için demiyorum diye ozellikle belirtmişim herkes bi su ya takıldı gidiyor.
Kocasına bir bardak su vermekten aciz bi toplum olduk hadi hayırlısı...
Böyle bir laf hoş olmaz tabiki yani bana mecburmuşum gibi davranması yapmadığımda boşanmaktan bahsetmesi hoşuma gitmez tabi ama iyi niyetle istenen şey aramızda sorun olmaz. Onun dışında para getiriyor diye baskı yapması ayrı bir konu. O kabul edilecek bir şey değil.Sizin nezdinizde herkese yazıyorum, kişisel algılamayın lütfen.
Konudaki problem su getirmek getirmemek meselesi değil,
Cinsiyet farketmeksizin bir eşin sırf eve parayı getiren o olduğu için diğeri üzerindeki baskısı, her hakka sahip oldugunu zannetmesi, bununla da yetinmeyip beklemediği yanıtlar alınca evliliğini sonlandırmakla tehdit etmesi.
"İkimiz için sorun olmaz" demişsiniz. Bir gün ola ki getiremediniz, ya da o an canınız istemedi,
Eşiniz "iyi niyetimden boşamıyorum seni" dese tepkiniz ne olurdu?
Buradaki mesele su değil siz hala anlamadınız mı? Mesele adamın zihniyeti. Su sadece bu cümlenin nesnesi. Adamın zihniyeti "kadın eşine hizmet etmek zorunda, istediklerini ayağına getirmek zorunda". Adamın düşüncesi şu: Bu benim karım, ben ne istersem yapmak zorunda, su getirmek yemek taşımak vs kadının görevi. Kadının görevi kocasına hizmet etmek, bunu yapması gereken kişi benim karım, kafasında. Yoksa su istemiş ne var bunda meselesi değil bu. Meseleyi sadece su getirmekten ibaret sananlar lütfen önceki konusunu okusunlar: http://www.kadinlarkulubu.com/forum...zlar-bi-bakiverin-evlilik-ve-gorevler.924788/
Burada adam "emrediyorum, yapacaksın" falan demiş, hizmetini yapmamı bekliyor diyor.
Adamdaki zihniyet belli, bu kadın çalışsa bile bu adam hizmet bekleyecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?