- 29 Eylül 2014
- 9.718
- 20.094
- 598
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
İşte ben de bunu çözemiyorum. Erkeklerden mükemmel olanlar da var. Mesela benim çevremde olan.
Bilmiyorum ya, burada ki arkadaşlar seçmece bulmuşlar galiba :S
Erkeklerde kadin olmak istiyor evin isinde ne var bide disarda çalış yan gelip yatiyorsunuz diyorlar hatta bunu bazen çoğu kadinda diyor kadinin kadina saygisu olmayinca erkegin kadina saygisini bekleyemeyiz
Kızlar evlilikte kadın demek eşi su vs istediğinde illa getırmek demek mi oluyor . Kadın bunu yapmak zorun damı ? Eşime göre yapmalı . Elin kolun var dıyorum kendın al . Sen getır dıye zorladı benı zorla gwtırdım ama nefret ettım . Evlılıkten de nefret ettım . Ben ondan istemıyorum kendım alıyorum . Bu erkek milleti ne oladak görüyor anlamıyorum . Evde düzenlı yemek yapamıyorum temizlik Te . Kadın gelıyor temizliğe . Başkası olsa senı boşardı iyi nıyetınden bırakmıyorum seni dıyor bana .
Kızmadım ki ne alakaÖyle deme konu sahibi sonra kızıyor.Hem boşanmıyor hem şikayet etmeye devam ediyor. Boşan diyene daha çok kızıyor.
Gerçi bir bardak su için boşan demedim yanlış anlaşılmasın ama elindeki mal bu. Hokus pokusla pırlanta olsun istiyor.
Bak buna karsiyim aman valla hersey annenin cocugunu nasil yetistiriyorsa oyle gidiyor işteçevremde ne kadar kadın varsa hem evde çalışıyor hem dışarda :)
Ben daha saskınım inanım su için demiyorum diye ozellikle belirtmişim herkes bi su ya takıldı gidiyor.Çalışmadığı için su götürmek zorunda yani . :) Düşünce yapınıza şaşırdım. Parmaklarım yorulmasin.
Sabah bende seni boşardım dedım ama boşamıyorum dedım . Sende mükemmel degılsın dedim öyle bısey demedım dedı . Soyledıgın lafa bak dedım . İnsan oyle mı konusur . İnsan temizlik yemek için eşinden boşanırsa kımse evlı kalmaz dedım . Suret yaptım kızdım ilgilenmedım. Gıdıyordu gel dedı alnımdan öptü sevıuom Seni dedı ama aska yüz vermedım içim sogumadı çünkü . Tamam haklısın bıssu demıyorum dedı çünkü kabul etmedıgımı gördüğü icin . Dört haftadır hemeroıdı azmış sulu yemek yemedıgı ıcın bananeKonu burada bu kadının çalışmaması ve ev işlerini yapmaması değil ki. Bu kadına kocası bunu insan gibi söylese bu kadıncağız kendini evin hizmetçisi gibi hissetmez. Kalk kız su getir bu vazifen dese biri ölsem getirmem. Kocası belli ki ona insan muamelesi yapmıyor kadının bir su getirmek bile gücüne gider hale gelmiş. Ne demek seni kapının önüne koyardım. Adamın kadını ne olarak gördüğü ortada sürekli seni koyarım kapıya diyen her şeyi kadın görevi bir adama insanın parmağını oynatası gelmez.
Ben de iş bulamayan işsiz bir kadınım, yemek yapmayı severim yaparım ama çalışmadığım halde temizlik ortak. Şimdi bu beni kötü kadın mı yapıyor? Çalışmadığım için temizliği ortak yapmak kötü bir insan mı yapıyor beni? Bu çalışan kadın çalışmayan kadın ayrımını çok abartıyoruz bence.
Birde bu duruma erkek tarafından bakalım onun yaşadığı şartlar...evlenene kadar çalışmıyordu is buldu evlendi önceden ev geçindirme derdi yoktu simdi var.Eğer evine para getirmeseydi ee alışmamış adam ne yapsın dermiydiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?