Selamlar kızlar , kadın demek ne demek oluyor ?

Zorunda degil normalde kadin ama yuvam dagilmasin, benden bosanmasin hatta yapmak istemedigim kalde bunun icin suyunu da getiririm, her dedigini istemeyerek de olsa yaparim diyorsaniz evet zorundasiniz. Esiniz ne derse yapmak zorundasiniz. Bosuna isyan ediyorsunuz.

İşte ben de bunu çözemiyorum. Erkeklerden mükemmel olanlar da var. Mesela benim çevremde olan.
Bilmiyorum ya, burada ki arkadaşlar seçmece bulmuşlar galiba :S

Yani bir erkeği hayatımıza neden aldığımız önemli. Ben bir erkeği beni cinsel anlamda tatmin etsin diye almam. Çalışıp para getirsin diye de almam. Beni korusun kollasın diye de almam. Aşık olduğum için alırım. Sevilme ve sevme ihtiyacım için lazım bana yani

İstemediğin hiçbir şeyi yapmak zorunda değilsin. Su getir temizlik yap vs çok istiyorsa kendi yapar. Şöyle leş insanlara hizmet edip adam yerine koyuyorsunuz ya bi şey demiyorum..

Adam haklı ama davranış şekli yanlış olmuş, sebze meyve araya gitmesin, israf olmasın diyor ve de düzenli yemek istiyor, zaten işten gelip yoruluyor hakkı değil mi rahat etmek, biraz vicdanlı düşünün şayet kadın çalışmıyorsa.

Erkeklerde kadin olmak istiyor evin isinde ne var bide disarda çalış yan gelip yatiyorsunuz diyorlar hatta bunu bazen çoğu kadinda diyor kadinin kadina saygisu olmayinca erkegin kadina saygisini bekleyemeyiz

çevremde ne kadar kadın varsa hem evde çalışıyor hem dışarda :)

Walla ben temizliqi kendim yapiyorum yemek yapamadim diye bi luksum yok sadece hafta sonlari disarda yeriz 6 aylikta oglum war ve cocuqa da kendm bakiyorum yardmcim falan yok ewe geldiqinde walla elinden gelse oturtmuycak beni cay cayin yaninda onugetir bunu getir su getir vs vs uzar da uzar gecen gun bendededim senin de war elin ayaqn benmde war kendn niye almiyosn aksama kadar yoruluyorm istedklerm gozune mi batiyo benm isim aksama kadar calismak ewe geldqmde dinlenmeymmi bi ara yetisemdm utusunu tek tek sabahlari yapmaya basladm ben boyle gormedm dolabi actqmda hersey utulu olacak bu ne diye baqirindi bende kavqa cikmasn diye sustum uzerme wazife diye yapisti smdi yapmasam skti kavqa ugrasmamk icin susuyorm ama bazen patliycak gbi oluyorm walla ewlilikten nefret ettm ama oglumu bu zihniyette yetistirmiycem

Eşinde aşırı derecede aşağılık kompleksi var bunu da sana bu şekilde davranarak bastırmaya çalışıyor, yani eşin işe yaramaz bir adam..

Evlilikte kadın erkeğe hizmet eder bir durum asla söz konusu değil.Bunu yapan kadınlarımız yok mu? Sayilamayacak kadar çok!

Sana sakın öyle bir misyon yüklemesine izin verme.. Beni böyle kabul edip etmemek sana kalmış yoksa boşanmakta özgürsün modunda ol her zaman..

Kızmadım ki ne alaka

Evdesin çalışmıyorsun aslında her gün 1 saat temizliğe ayırsan her gün bir odayı yapsan temizlikçi çağırmana gerek kalmaz.
Belki eşinin de siniri bir nebze azalır sana zorla birşeyler yaptırmaya çalışmaz.

Klasik okuz oglu okuz iste kadin dedigin erkeklerin kolesi olmak demek deil tepkinizi koyun sonra basiniza cikar

Benim eşim sabah erken gider gece geç gelir ve işi oldukça yorucu.
O geldiğinde yemeğini yap da ye diyemem ya da su istediğinde hizmetçi miyim diyemem.
Çünkü ne kadar yorgun olduğunu ve zor şartlarda çalıştığını biliyorum.
Yani aslında içinden gelerek yapmak önemli. İçimden gelmese tabi ki de yapmak zorunda değilim.
Eşim de yapacaksın edeceksin demez. Mesela yeri gelir evde canım birşey istemez dışardan ısmarlarım. Eşim aç gelirse ona tost gibi aparatif şeyler yaparım hergün yemeğim olacak gibi takıntısı yoktur. Ama aparatif de olsa evde hazırlanmış şeyler yemek ister çünkü öğle yemeğini de dışarıda yediği için evde hazırlanan şeyleri yemeyi seviyor. Mesela bu sadece kahvaltılık peynir zeytin de olabilir.
İş bölümü olarak düşünebilirsin çalışmıyorsan.
Kadın da erkek de çalışıyorsa eğer zaten zaman işler ortak yapılmalı.
Bir işi birine zorla yaptırmaya kalkarsan tabi ki severek yapmaz. Hele ki biz kadınlar.

Sabah bende seni boşardım dedım ama boşamıyorum dedım . Sende mükemmel degılsın dedim öyle bısey demedım dedı . Soyledıgın lafa bak dedım . İnsan oyle mı konusur . İnsan temizlik yemek için eşinden boşanırsa kımse evlı kalmaz dedım . Suret yaptım kızdım ilgilenmedım. Gıdıyordu gel dedı alnımdan öptü sevıuom Seni dedı ama aska yüz vermedım içim sogumadı çünkü . Tamam haklısın bıssu demıyorum dedı çünkü kabul etmedıgımı gördüğü icin . Dört haftadır hemeroıdı azmış sulu yemek yemedıgı ıcın banane

İnsanlar hayatlarını idame ettirebilmek için çalışır, medeni hali değiştiği için degil.
Kadın erkek farketmiyor, bekar olsaydı yine çalışacaktı ya da sokakta aç gezecekti.
Burada sorumlulugu olmayan tek kişi çocuktur, onun bakımını üstlenemeyen evinin geçimini saglayamayan aile de o cocugu yapmayacak.

Aslında konu sahibi aylık maaş almıyor olsa da bu iş bölümünün ve çalışma hayatının bir parçası.
Kendisinin memur oldugunu varsayalım, cocuguna bakmak ve ev işlerine yetişebilmek icin ya istifa edecekti ya da aldığı maaşla bu işler için başka birini tutacaktı. Orada para yalnızca el değiştirmiş oluyor.
Yani konu sahibine çalışmıyor, evin geçimine katkı saglamıyor diyemeyiz.
Ya da bağı bahçesi varsa tarlada çalışacak, hayvanlarıyla ilgilenecekti, yine çalışmış olur.

İnsanlar eğitimleri, becerileri ve alışkanlıkları dogrultusunda iş sahibi olurlar,
Sizin örneğinizdeki bir insan zaten düzenli çalışma hayatını istemez, eşiyle de bu durumu evlenmeden önce paylaşmalıdır.
Gerisi kendi tercihleri... Kadın milyarderse çalışma beraber gezelim diyebilir, memnunlarsa da bu durum ikilinin kendi arasındaki bir konu olarak kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…