- 17 Temmuz 2013
- 10.974
- 17.801
- 298
- Konu Sahibi Hayalperest5
-
Neden o zaman erkek zorunda evi gecindirmek bende bunu soruyum
O zaman kadinin yapmasi gereken seylerde hayatin gerektigi diyelim sadece burda su olarak konusulmuyor demek istedigim erkek çalışıyorsa kadin da evinde calisacak o zaman neden erkegin sorumlulukta kadinin ki degil diyorum bende bunu anlamak istiyorum maksadim kadin is yapacak erkekler yatacak kadinlar zorunda çalışmak diyede birsey demiyorum ben bunu anlamak istiyorum sormak istedigimi anladiniz umarimZorunda demiyorum hayatın gerekliliği. Sorumluluk bunu gerektirir.
Su vermek ile bunu kıyaslamak saçmalık
Boyle düşünürsek o zaman sizin dediginiz olabilir ama erkek ekmek parasi yetirmek icin güneşin altında çalışıyorsa eve gelince de kadin bir bardak suyu cok gormemesi lazimHer insan kadın erkek ayrımı olmaksızın çalışmak zorunda bu zamanda. Bir insan hayatını idame etmek için çalışmak zorunda bunu herkes anlamalı. Burada ben neden çalışmıyorumda kocama mahkumum demen gerekir. Eee mahkumiyetin bedeli kocana hizmet etmek olmuş. Bunu da normalleştirip insanlara empoze etmeye çalışmak normal değil bana göre...
Evet kocasinin da dedigi yalnis olmuş karsilikli inatlasmislar benceeşiniz şimdiden böyle
bir de kV kp evinde yasayacaklarinizi düşünün
tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır boşuna dememişler
adam gibi adam olsa rica etse o su getirmek vs.hiç sorun olmaz
ama senin görevin sen yapacaksın yoksa seni boşarim diyen adama buyur canım kapı orada denilir
Ama onların ç*kü var. 1-0 öndeler her zamanİnsanların neden feminist olduğunu artık anlamaya başlıyorum.
Arkadaşım her konuları açmamla oturup kalkmam bir oluyor, deliriyorum.
Arkadaş erkek dediğin çok affedersin ama bi o işe mi yarıyor anlamıyorum ki.
Boyle düşünürsek o zaman sizin dediginiz olabilir ama erkek ekmek parasi yetirmek icin güneşin altında çalışıyorsa eve gelince de kadin bir bardak suyu cok gormemesi lazim
Nerden buldunuz bu iğrenç adamı? Evlenmeyin artık böyleleriyle lütfen.
İnsanların neden feminist olduğunu artık anlamaya başlıyorum.
Arkadaşım her konuları açmamla oturup kalkmam bir oluyor, deliriyorum.
Arkadaş erkek dediğin çok affedersin ama bi o işe mi yarıyor anlamıyorum ki.
Ama onların ç*kü var. 1-0 öndeler her zaman
Tabi orasi doğru hizmetci olarakta gormemesi lazim ben burda erkekleri savunmuyorum hic birsey gostermemis sunuda sen yap oglum demeyen kadinlardan nefret etmisimdir kv gibi benim demek istedigim burda konu sahibinin kocasi olarak değil madem erkek çalışmak zorundaysa eve ekmek getirmiyorsa kadininda gorevi yokmu demek istiyorumSamire burada olay suyu götürmeyi çok görmek değil. Adamın zihniyeti. Emir kipi. Kadını hizmetçi görmesi. Afam böyle yapmasa belki o kadın zaten bunları yapacak. Erkek kendi hayatını devam ettirmek için çalışıyor sadece karısına cocuğuna bakmak için değil. Yoksa kendiside muhtaç olacak. Adama emir kipiyle eşine hizmetçi muamelesi yapmasına müsade eden güç burada paradır. Bu zihniyette iğrençtir. Konu sahibinin kocası eşine saygı duymuyor. Bu mantıkta adam parası olduğu için eşine herşeyi yaptırabileceğini düşünüyor. Sende bunu destekleyerek kadına yapılan bu muameleyi erkeklerin nezdinde doğru oldunu savunmuş oluyorsun. Ee bu zihniyette yetiştirilen erkekten ne beklenir ?
Hiçbir şey.
Erkeklerde kadin olmak istiyor evin isinde ne var bide disarda çalış yan gelip yatiyorsunuz diyorlar hatta bunu bazen çoğu kadinda diyor kadinin kadina saygisu olmayinca erkegin kadina saygisini bekleyemeyizayyy bu süpermiş....
erkekler aynen bunun hayaliyle evleniyor resmen... yemeği yapılsın evi temizlensin çocuğu bakılsın hatta kadın çalışıyorsa ekstra gelir ohh ne ala... eee başka şeyler de tatmin edildikten sonra daha ne olsun :)) erkek olmak varmış şu hayatta....
Hiç alakası yok çünkü kadınlar, erkekler olmadan da cinsel tahminlerini yaşayabilirler. Bu açıda ele alacak olursak bir dünya yapay cinsel organ var, kadın erkek olmadan da kendini bunlarla tatmin edebilir. Türkiyedeki erkeklerin kaç tanesi eşlerini cinsel anlamda tatmin edebiliyor? Neden vajinismus bu kadar çok? Niye çoğu kadın zevk alamıyor ya da orgazm olamıyor? Burada açılan bi yığın konu var, eşim isteksiz diye. Ya da adam sadece kendini düşünüyor, kendi işini görüp yatıyor. İddia ediyorum, kadınların şu hayattaki hiçbir konuda erkeklere ihtiyacı yoktur. Ülkemizde boşanan, çocukları ile yaşayan ve onlara hem anne hem baba olan bir sürü kadın var. Sperm bankasından alıp çocuk da doğurabilir... Erkeklerin korkması lazım aslında ama ne bu özgüven anlamıyorum :)
Malesef ki Türkiye'nin acı gerçeği kadın her şeyi yapmak zorunda! Annelerimizden babalarımızdan bunu görüyoruz erkek çocuğu oturur kız çocuğu küçük yaştan itibaren iş yapmaya başlar. Ataerkil bir toplum olduğumuz için erkekler sanki kutsal yaratıklarmış gibi davranır herkes çok yanlış yüzyıllardır böyle gelmiş genetigimize işlemiş artık ve inanin biz de aynı şekilde bu yanlışı devam ettiriyoruz. Benim esim de sözde okumuş yüksek lisansını yapmış biri ama evde iş yapmaya gelince tık yok neymiş bütün işleri o yapacaksa neden evlenmişmis! Valla önce güzellikle konuştum sonra baya baya hakaret ede ede iş yaptırıyorum yiyip içip koltuğa oturuyor hemen bağırıyorum hakaret ediyorum ( tamam hoş değil ama inanın sanki koleymisim gibi davranınca kan beynime sıçrıyor!) Bağırıyorum ve bir şekilde yaptırıyorum 2 gün önce baktım sofrayı topluyor demek ki azıcık dişimizi gösterdiğimiz de yola gelebiliyorlarmis siz de tavsiyem onun kölesi olmadığınızı ona anlatın!Kızlar evlilikte kadın demek eşi su vs istediğinde illa getırmek demek mi oluyor . Kadın bunu yapmak zorun damı ? Eşime göre yapmalı . Elin kolun var dıyorum kendın al . Sen getır dıye zorladı benı zorla gwtırdım ama nefret ettım . Evlılıkten de nefret ettım . Ben ondan istemıyorum kendım alıyorum . Bu erkek milleti ne oladak görüyor anlamıyorum . Evde düzenlı yemek yapamıyorum temizlik Te . Kadın gelıyor temizliğe . Başkası olsa senı boşardı iyi nıyetınden bırakmıyorum seni dıyor bana .
Takılmadı çünkü kavga edecektık gwtırdım zorla gördü oda sonra havlu istedi benım o sinirimle. Anlamıyorum Ya anlamıyorum nefret edıyorum erkeklerden neden evlendım ki neden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?