kılıç balığı, senin bilgine ve emeğine saygı duyuyorum cnm

yıllardır saçlarıma yapmadığım bakım kalmadı. ama işte bu dediğim bişii henüz bulamadım. saçlarımın uçlarında açıcıyla açıldığından dolayı yıpranmış yaklaşık 6 cm lik bi yer kaldı. saçlarımı uztmak istiyorum ama o kuru yıpranmış yerler gitsin diyede her ay uçlarından aldırıyorum. ne fönnn ne de düzleştirici. özensmde ayda yılda bi

(( hemencecik kırılıyor. belime yaklaştı evet başarıyorum derkennnnn geçen hafta bunalımlaa saçlarımı kestirdim hemde boyunu eşitlemek konusunda kararlıyken kat verdirdim ne akla hizmetse..... o sırada kuaförüm saflıgımdan yararlandı bana bi maske verdi. bende netten araştırmdan iğne almam normalde. 65 tl verdim o maskeyi aldım. sözüm ona yoğun bakım. aman aman bi etkisi yok açıkçası. nette baktım sonra 30 lira.

kendmee çook kızdım. eylülde düğünüm var saçalrımı sağlıklı uzatmak istiyorum. canlı olsunnn :2: bu maske tam bana göre gibi. ama bişi merak ediyorum. bu maskeyi kullandıktan sonra fön düzleştirici gibi işlemler saçın kırılmasını yüzde kaç önler tahminen. ayyyy çok uzattım. kızmayınnn