cnm allah sana ve ailene sabırlar versin acın çok büyük burdaki herkes o kadar merk ettiki anlayamadı kimse noldu nasıl olduHepinizi çok iyi anlıyorum şok oldunuz.bizim gibi.haklısınızda hiç kimse beklemiyordu bu durumu.bize ilk aşama daha denmişti ablamda aynı şeyi biliyordu ama öyle değilmiş kemiklere sıçramaya başlamış zaten.Son aşamasındada beyine sıçramış.bunu sadece aileden bikaç kişi biliyomuş hiç kimsenin haberi yoktu ameliyt sonrasındada kendine gelemedi.kimsenin bana bişey söylediği yoktu üzülmeyeyim diyedir heralde ama bu şekilde daha kötü oldum.bilseydim bi daha görmeyeceğimi ona çok sıkı sarılırdım onu çok sevdiğimi söylerdim.ben eve gidemiyorum akrabalarda kalıyorum.buraya girdim çünkü onun yazdıklarını okumak istedim neler hissettiğini.anlayın beni onunla birlikte olmak istedim.burdan başka da kendine ait bişey bulamıyorum o burdaymış gibi hissediyorum.O bu foruma girdiğinde dalga geçerdim onunla keşke burda olsada beraber yazabilsek.baılmaları oluyordu ara ara baş ağrıları ama bu ablamda nişanlısının vefatından sonra tekrarlanan bişeydi.ozaman doktora gitmişti psikolojik denmişti böyle bişey olduğunu kimse tahmin edemedi.
Hepinizi çok iyi anlıyorum şok oldunuz.bizim gibi.haklısınızda hiç kimse beklemiyordu bu durumu.bize ilk aşama daha denmişti ablamda aynı şeyi biliyordu ama öyle değilmiş kemiklere sıçramaya başlamış zaten.Son aşamasındada beyine sıçramış.bunu sadece aileden bikaç kişi biliyomuş hiç kimsenin haberi yoktu ameliyt sonrasındada kendine gelemedi.kimsenin bana bişey söylediği yoktu üzülmeyeyim diyedir heralde ama bu şekilde daha kötü oldum.bilseydim bi daha görmeyeceğimi ona çok sıkı sarılırdım onu çok sevdiğimi söylerdim.ben eve gidemiyorum akrabalarda kalıyorum.buraya girdim çünkü onun yazdıklarını okumak istedim neler hissettiğini.anlayın beni onunla birlikte olmak istedim.burdan başka da kendine ait bişey bulamıyorum o burdaymış gibi hissediyorum.O bu foruma girdiğinde dalga geçerdim onunla keşke burda olsada beraber yazabilsek.baılmaları oluyordu ara ara baş ağrıları ama bu ablamda nişanlısının vefatından sonra tekrarlanan bişeydi.ozaman doktora gitmişti psikolojik denmişti böyle bişey olduğunu kimse tahmin edemedi.
hiç birimizin aklı almıyorr..hayat bu kadar toplu iğne ucunda işteeAklımız almıyo işte
Hepinizi çok iyi anlıyorum şok oldunuz.bizim gibi.haklısınızda hiç kimse beklemiyordu bu durumu.bize ilk aşama daha denmişti ablamda aynı şeyi biliyordu ama öyle değilmiş kemiklere sıçramaya başlamış zaten.Son aşamasındada beyine sıçramış.bunu sadece aileden bikaç kişi biliyomuş hiç kimsenin haberi yoktu ameliyt sonrasındada kendine gelemedi.kimsenin bana bişey söylediği yoktu üzülmeyeyim diyedir heralde ama bu şekilde daha kötü oldum.bilseydim bi daha görmeyeceğimi ona çok sıkı sarılırdım onu çok sevdiğimi söylerdim.ben eve gidemiyorum akrabalarda kalıyorum.buraya girdim çünkü onun yazdıklarını okumak istedim neler hissettiğini.anlayın beni onunla birlikte olmak istedim.burdan başka da kendine ait bişey bulamıyorum o burdaymış gibi hissediyorum.O bu foruma girdiğinde dalga geçerdim onunla keşke burda olsada beraber yazabilsek.baılmaları oluyordu ara ara baş ağrıları ama bu ablamda nişanlısının vefatından sonra tekrarlanan bişeydi.ozaman doktora gitmişti psikolojik denmişti böyle bişey olduğunu kimse tahmin edemedi.
Kızlar diyecek bişey bulamıyorum tek diyeceğim başımız sağolsun..Çoooooooook üzgünüm ve yazlık için yola çıkıyorum birazdan bu halde. Lütfen herkes kendine iyi baksın...
Kızlar diyecek bişey bulamıyorum tek diyeceğim başımız sağolsun..Çoooooooook üzgünüm ve yazlık için yola çıkıyorum birazdan bu halde. Lütfen herkes kendine iyi baksın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?