kız meltemin kıskanç sevgilisi olmasın
kızlar sizce biraz mantıksız gelmedi mi bu hbr ? yani bana kızmayın da ne biliyim içimden bi his pek doğru bişi olmadığını söylüyo
selnimo bende inanmıyorum ama ya gercekse.nisanın ne kadar incineceğini düşünsene.ama gercekten biri hislerimizle oynadıysa gercekten cok ayıp etti.oturup arkasından dua bile ettim ben.ağlayanlar oldu içimizde...doğru olmamasını istiyorum,bi yandanda tam aksini,kim cesaret edebilirki bizim saflığımızı kullanmaya.
Kızlar diyecek bişey bulamıyorum tek diyeceğim başımız sağolsun..Çoooooooook üzgünüm ve yazlık için yola çıkıyorum birazdan bu halde. Lütfen herkes kendine iyi baksın...
selnimo bende inanmıyorum ama ya gercekse.nisanın ne kadar incineceğini düşünsene.ama gercekten biri hislerimizle oynadıysa gercekten cok ayıp etti.oturup arkasından dua bile ettim ben.ağlayanlar oldu içimizde...doğru olmamasını istiyorum,bi yandanda tam aksini,kim cesaret edebilirki bizim saflığımızı kullanmaya.
bilemiyorum..offf ne biçim bi şeydir bu.selenimo hersey bi anda cıktı dediğin gibi.bi anda ameliyat ve ölüm haberi.sonra hemen ardından cenazesi olan 15 yasındaki bi kıs oturup internette bize bunları yazmaya nası güç bulur kendinde bilemiyorum..bi de okuduğumda ilk nisanın yazdıklarını 15 yasındaki bi kısın nasıl bukadar usturuplu bir sekilde düzzgün bi kompozisyon gibi bunları ifade edebilmesi de cok garip..üstelik ablasını kaybetmişken.sahsen konuşma dili diye bir sey vardır.hatalar yapılabilir.devrik cümller fazla olur bilmiyorum ama bana cok profesyönelce geldii.off bilmiyorum nisacım eğer sen varsan..yani nisa diye biri ve bu yazdıkların doğruysa bizi affet..bütün günahlarını almış oluruz merak etmee...of yaa
kimsede yokmu msn ni filan?
bencede neden boyle bisey yapilsinki o kadar uzulduk agladik dun gece kabuslardan uyuyamadim annem bile uzuldu keske dogru olmasa hayatta olsa dilamiz ama boyle bi senaryoda kimse yapmaz diorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?