Selenimo ve Cankularyla her telden

mahvoldum okuyunca tekrar dönmesini beklerken
yavrum içinde fırtınalar kopuyomuş meğer
huzurla uyu melek oldun sen kuzum
ama burda hep varsın

kız meltemin kıskanç sevgilisi olmasın

hahaha sölemedim bile kadınlar kulübüne girdiğimi biliyo ama burayı sittin sene bulamazz:)dedikodu yaptım kısss bulursa yanarım:) bu arada kıslar yaa ben inanamıyorum dilayı kaybettiğimizee benim cok fazla bi sohbetim olmadı ama tedirginim cok üzgünüm

kızlar sizce biraz mantıksız gelmedi mi bu hbr ? yani bana kızmayın da ne biliyim içimden bi his pek doğru bişi olmadığını söylüyo

Kesinlikle katılıyorum sana gözdecimm,
benimde içimden birşey taaa başından beriii bunların doğru olmadığını söylüyordu,demek bir ben değilmişim böyle düşünen.
Çünkü herşey birden bire ortaya çıktı,
.

selnimo bende inanmıyorum ama ya gercekse.nisanın ne kadar incineceğini düşünsene.ama gercekten biri hislerimizle oynadıysa gercekten cok ayıp etti.oturup arkasından dua bile ettim ben.ağlayanlar oldu içimizde...doğru olmamasını istiyorum,bi yandanda tam aksini,kim cesaret edebilirki bizim saflığımızı kullanmaya.

cnm çok haklısın birinin böyle bişey yapmasının ne anlamı olabilir ki

ya selenimo rahatlat beni manyak gibi geceden beri ağlıyorum ,sabahtan beri pc nin başında haber bekliyorum.dur cevap ver bize dedim ama kapattı.
aman kimseye birşey olmasında biz üzüldüğümüzle kalalım

dila bize yapmaz böyle birşey,aklımdan tedavi için yurtdışına filan gittide kardeşi kafamı buluyor bizle diye geçti.kalıp sorularımıza yanıt verseydi hepimiz rahatlardık.
şu misafirde iyice dogruladı bizi

Kızlar diyecek bişey bulamıyorum tek diyeceğim başımız sağolsun..Çoooooooook üzgünüm ve yazlık için yola çıkıyorum birazdan bu halde. Lütfen herkes kendine iyi baksın...

canim benim bende hala soktayim inanamiorumm bi turlu daha dun gibi sohbetlerimiz birden hastalandi ameliyat ve olumle son buldu her an hersey olabilio hayat ne kadar kisa dilamizin artik bu dunyada olmayisina inanmak cok zor ama daima kalbimizde olcak dun gece kabuslarla dolu bi gece gecirdim

Yaaaa şoook vallla keşke girmeseyim,gerilim ,geri sayfaları okuyumdedim ama inanki okuduğum hiç bişeyi anlamadım.Kafam Dila da.
ben inanmıyorum yaaaa,yada inanmak istemiyorum bilmiyorumhangisi, amabu kadar hızlı gelişen olaylar karşısındaşüpheye kapıldım.
Halam göğüs kanserinden öldü , ameliyattan sonra bir kaç sene yaşamıştı,böyle aniden öleni hiç duymadım,Babamda kanserdi o yüzden duymak istemediğim bir sözdürrrrrrr.
çokkk canım sıkkkıınnn tahmin bile edemezsiniz.
Nasıl olur yaaaaaaaa ılk göz ağrım,Dilam yokmu şimdiiii.
böyle aniden bırakıp gitmekkkk.
Kızlar ben size harbiden bağlanmışım yaaaaaaaa
Lütfen iletişimi kaybetmeyelim. Bak Dilanın teli falan olsaydı aradık,giderdik.
Ben çok yazdım aslında hastneyi söyle gelmek istiyorum diye,
Mailini ver dedim, bunlara cevap gelmeyince şüphelenmedim desem yalan olurrrrrrr.
ınşallah ben haklı çıkarımda Diloşum yaşar ne deyimmmm.
öfffffffffffff,öfffffffffffffffff
kızlarrrrrrrr sakın beni üzmeyin haaaaaaaa.
bakmayın böyle olduğuma, çok takarımmmm

bilemiyorum..offf ne biçim bi şeydir bu.selenimo hersey bi anda cıktı dediğin gibi.bi anda ameliyat ve ölüm haberi.sonra hemen ardından cenazesi olan 15 yasındaki bi kıs oturup internette bize bunları yazmaya nası güç bulur kendinde bilemiyorum..bi de okuduğumda ilk nisanın yazdıklarını 15 yasındaki bi kısın nasıl bukadar usturuplu bir sekilde düzzgün bi kompozisyon gibi bunları ifade edebilmesi de cok garip..üstelik ablasını kaybetmişken.sahsen konuşma dili diye bir sey vardır.hatalar yapılabilir.devrik cümller fazla olur bilmiyorum ama bana cok profesyönelce geldii.off bilmiyorum nisacım eğer sen varsan..yani nisa diye biri ve bu yazdıkların doğruysa bizi affet..bütün günahlarını almış oluruz merak etmee...of yaa

bencede neden boyle bisey yapilsinki o kadar uzulduk agladik dun gece kabuslardan uyuyamadim annem bile uzuldu keske dogru olmasa hayatta olsa dilamiz ama boyle bi senaryoda kimse yapmaz diorum

Yaa ne bileyim iştee şoktayımmmm, özrümü dilemesini bilirim,
Çok seviyordum ben Dilayı
Eğerki doğruysa, öfffff zaten yaşama sevinci yoktuki kızda. Belkide kendini bıraktı,ölmek istedi.yoksa bu hastalık moral işi.bu kadar çabuk olmasına aklım ermiyo.

evet yazıyı yavş itinayla okudum senin dediğin gibi kim yazmış olabilir diye okudum,aynen düşündüğün gibi düşündüm,hatta Dilanın yazısımı diye okudum valla ne yalan söyleyimmm.
İnsan ablasını kaybetmişken acısı bu kadar tazeyken benim şahsen buraya girip yazı yazmam bile aklıma gelmez.
ne bileyim yaaaaaaaaa
İlknurrr ajanım diye geçiniyon ama ben dahamı ajanım neeCADIARZU

kanser çok nalet bi hastalık kızlar dilayı tanımıyodum neler çektiğini bilemiyorum ama gerçekten öyle acılar çekiyolarki kemoterapi diolar günden eriyolar en kötüsü ise yanındakilerin hiçbişey yapamıyo olması

bencede neden boyle bisey yapilsinki o kadar uzulduk agladik dun gece kabuslardan uyuyamadim annem bile uzuldu keske dogru olmasa hayatta olsa dilamiz ama boyle bi senaryoda kimse yapmaz diorum

benced sana katılıyorum prenses..ama bilmiyorum belkide inanmak istemiyorum o yüzden.ben dilayı sizin kadar iyi tanımıyorum.ama dün gece tüm yazdıklarını okudum içten geldii..ben dila böle bişey yapmıştır demiyorum.ne biliyim bilg.baskasındadır forumu tık diye sifresiz acar..birine emanet emişlerdir.hastaneye giderken vs.vs
ben gercekten bu düşündüklerimi cok zor yazdım benim gibi düşünenler olduğ için bende söyleme ihtiyacı duydum canım.. ama tekrar sölüyorumm net bi karar değil bu süphe sadece.doğruda olabilir..o zaman daha cok üzülmezmiyiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…