Selenimo ve Cankularyla her telden

Bu kadar basit mi yaaa nasıllll... ıyileşmek kurtulmak için ameliyat oluyosun sonrada ölüyorsunnn yok yokkk olamaz çıldırıcam yaa

ayy bende çıktım geri geldim ,şaka ben geldim diyecek dilam sanki.ay ben aglıyorum eşim anlam veremiyor.
gerçek adını bile bilmediğimiz dilamızı kaybetiysek,ALLAHTAN RAHMET DıLıYORUM. ve ailesine sevenlerine başsaglıgı diliyorum.
şoktayım ben yaaa hala

hepimizin başı sağ olsun ellerim kasıldı tansiyonum düştü galiba

dilamız için bol bol dua edelim Allah rahmet eylesin yakınlarına da sabır versin ben çıkıyorum ...

kızlar sizce biraz mantıksız gelmedi mi bu hbr ? yani bana kızmayın da ne biliyim içimden bi his pek doğru bişi olmadığını söylüyo

kızlar sizce biraz mantıksız gelmedi mi bu hbr ? yani bana kızmayın da ne biliyim içimden bi his pek doğru bişi olmadığını söylüyo

valla aklım almadı benimde
konduramıyorum
kardeşide ayrıntıyı bilmiyorum dedi Allah muhafaza kardeşim ölcek ciğerini söker öğrenirim herşeyi
ya şaşkınlıktan bilemedi kız ne yazdığını ama böyle bi ameliyatta nasıl gider ya
Vadesi dolmuş bebeğimin

yazdıkları her şey gözümün önünden geçti
hepimize tek tek yazdı.
bende bıraktıgı izlenim; hem sevmesini bildi, hemde kendini sevdirmesini

bende onun için dedim yani en yakının canın ciğerin vefat edecek ama sen nete girmeyi akıl edebileceksin ve detaydan hbrin olmayacak valla ben azcık huylandım ama bi yandan da niye böyle bişi söylesinler diyede düşünüyorum.:uhm:

inanmak istemeyen tek ben degilmisim... ben de bi sekilde dogru olmamasini diledim ama... bilmiyorum ya, hala da inanmak istemiyorum... söylemesi öyle zor ki... basimiz sagolsun, Allah sevdiklerine sabir versin...dilerim gittigi yerde mutludur... o kadar tuhaf ki... kardesinin yazdiklarindan sonra dilanin lw topiginde yazdiklarina baktim, ne tuhaf, kendisine 10 kilo vermek icin 15 hazirana kadar zaman tanimis, kadere bak! keske yasasaydi da tek sorunu 10 kiloluk fazla kilosu olsaydi... of ya, niye oldu bu ya? hala inanmak istemiyorum ben!

cikiyorum ben, ayni ilknur gibi ben de sanki yanlis haber gelmis de dogrusunu simdi okuyacakmisim ümidiyle bekliyorum burda ama... seni cok sevdik dilamiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…