Selenimo ve Cankularyla her telden

benide kuşkulandıran dilaya kilo verire bilmek için selenimonun göbeği çatladı.tüm yazılanları okumaya çalıştım en son hafta kilo vermişti.bu lanet hastalık eritip akıtıyor ne bileyim.ama bayılmıştı ve ertesi hafta kolumu kaldıracak halim yok diye yazdı.ne bileyim kafam çok karışık kız kardeşi girip bizi aydınlatacak onun okuduğundan eminim

Yavrum benimde aklımın ermediği yer burası.
Hem son evresiymiş,her yerine sıçramış diyolar, hemde hiç ağrı sızı yok,kemoterapi yok.
Son evresinde olan bi hastalık böyle tesadüfenmi çıkar ortaya.
Çünkü başka bir rahatsızlık için gitmişti.Bunu da o zaman öğrendi,
Yaaaa lütfen kızmayın banaa,anlamıyorum ben, biri bana anlatsın lütfennnnnnn.

Psikolojik rahatsızlığı vardı yanılmıyosam,bayılması,sinirsel değilmiydii. yanlışmı hatırlıyorum

birde benim hem halamın kızı hem amcamın kızı meme kanseri..biriinin memesi bile alındı.hatta kanserken ameliyetından 1 sene sonra filan 11 yasındaki oğlunu kaybetti yani kuzenimi kaybettik.aanevrizmadan.su ebru gündesin hastalığı.bu morelle yasamaz artık hatice ablam dedik..allah korusun daha ayakta 3 sene fdilan oluyor..halamın kızının ki ise erken teşhiş ama lenflere sıçramışş..önlem almak için orayı temizlediler..b ütün safhlardan gecti ikiside .o daa su an yasıyor .allah korusun. ama hayatta hersey olabiliyor.bizim tanıdıkşlarımza bişey olmadı diye kimseye bişey olmıycak diye bişey yok.allahım sen bize yardım et..dilanın sağlıklı olduğunu duyalım insallahh

cnm ben en yakınlarımdan birini kaybettim bu hastalıktan kan kanseriydi aylarca kaldı hastanede o kadar eridiki gözümüzün önünde bütün o ilaçlar kan aramalarımız öyle zor bi durumki

benimde dedem pankeras kanserinden vefat etmisti ameliyatta sicramis oldugunu gorunce hemen kapatmislar ama hemen sonrasinda deil neden sonra vefat etti hep agrisi olurdu morfin yaparlardi cok zor kanserin son evreleri

Ne bileyim yaaaaa, belkide fazla kuruyoruzz.Belkide hakketen gitti Dilamızzz,
ne bileyim ben konduramıyoruz ya ondan hepsiii.
Kardeşide bizi affeder,çünkü biz onu çok sevdikkkkkkkk.
Hatta bi kere ben yazmıştım.gerçektede tanışsak diye,oda ne güzel olur demişti yavrummm

off ne garip sey su ölüm..hepimiz allak bullak olduk.negatifim..basıma ağrılar girdi yeminle.

Ya böyle vakitsiz olunca insan dah bi üzülüyo,yaşlı olsa o kadar üzülmezdik. İki ay önce babannem öldü, yemin ederim Dilaya daha çok üzüldüm yaaaaaaa.
o yaşını yaşamıştı artık 85 yaşındaydı, ama buuuuuuuuu

hakketen kizlar olumu yakistiramioruz dilamiza birbirimize cok baglandik oncelikle kanser haberi sonra ameliyattan sonra uyutmalari sonra olumu pesi sira geldi dogal olarak sok olduk inanamadik inanmak istemedik dilamizi cok sevdik daimada sevicez kalbimizdesin dilam kizlar birbirimizden kopmayalim lutfen

ama çok kızgınım kardeşine , hepimiz açıktık yazdık ama yazmadı çıkıyorum dedi.
sonra tekrar girip detayıyla yazmış.eğer nete gire biliyorsa en azından sordugumuz bir kaç soruya cevap versin bizi rahatlatsın.bu hemen olsun demiyorum ama buna hakkımız var.

yaa şeytan dürtüyo yineeeeee
kurgumu yaptı diyeeeeeee
çok kötümüyüm ben yaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…