kanser çok nalet bi hastalık kızlar dilayı tanımıyodum neler çektiğini bilemiyorum ama gerçekten öyle acılar çekiyolarki kemoterapi diolar günden eriyolar en kötüsü ise yanındakilerin hiçbişey yapamıyo olması
benide kuşkulandıran dilaya kilo verire bilmek için selenimonun göbeği çatladı.tüm yazılanları okumaya çalıştım en son hafta kilo vermişti.bu lanet hastalık eritip akıtıyor ne bileyim.ama bayılmıştı ve ertesi hafta kolumu kaldıracak halim yok diye yazdı.ne bileyim kafam çok karışık kız kardeşi girip bizi aydınlatacak onun okuduğundan eminim
Yavrum benimde aklımın ermediği yer burası.
Hem son evresiymiş,her yerine sıçramış diyolar, hemde hiç ağrı sızı yok,kemoterapi yok.
Son evresinde olan bi hastalık böyle tesadüfenmi çıkar ortaya.
Çünkü başka bir rahatsızlık için gitmişti.Bunu da o zaman öğrendi,
Yaaaa lütfen kızmayın banaa,anlamıyorum ben, biri bana anlatsın lütfennnnnnn.
Psikolojik rahatsızlığı vardı yanılmıyosam,bayılması,sinirsel değilmiydii. yanlışmı hatırlıyorum
Psikolojik rahatsızlığı vardı yanılmıyosam,bayılması,sinirsel değilmiydii. yanlışmı hatırlıyorum
off ne garip sey su ölüm..hepimiz allak bullak olduk.negatifim..basıma ağrılar girdi yeminle.
ama çok kızgınım kardeşine , hepimiz açıktık yazdık ama yazmadı çıkıyorum dedi.
sonra tekrar girip detayıyla yazmış.eğer nete gire biliyorsa en azından sordugumuz bir kaç soruya cevap versin bizi rahatlatsın.bu hemen olsun demiyorum ama buna hakkımız var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?