bencede.aslında su anda kendimede kızıyorum ben .niye böle bi şüpheye düştüm diyee..dilacım huzurlu uyu..demkten başka carem yok su anda..kopmayalım..
arkadaslar bu cok önemli bişey ki..ben size yazdığımda ve yazdıklarınızı okuduğumda positif enerji doldumm.bunu hayat sartlarından hastalıklardan dertlerden birbirine verebilen cok az insan var artık..birbirimizi bulduk kaybetmeyelim..
ben cıkıyorum aşırı başım ağrıyor su anda dinlenmem gerek galibaa..
kızlar ben çok etkilendim.tek iletişim kurduklarım sizlersiniz dünden beri yemek yiyemiyorum.hepinizi kafamda ayrı ayrı şekillendirdim. bu topik olduğu gibi görünen kişilerin yeri.
herkes çocuğundan ,eşinden ,babasından ,sevgilisinden bütün samimiyetiyle anlatıyor.Birimizin sıkıntısı hepimizi üzüyor.
içimdeki his yamuk yapan yok diyor ama ozaman dila aklıma geliyor ve keşke yamuk yapsaydı bizede unutup gitseydik diyorum
Mehtap dün niye girmedin dişçiyemi gittin yavrumm
Ben hep o misafirimizden şüphelenmiştim
canım dişçiye gittim antibiyotikle ağrı kesici verdi bitince tekrar gidecegim.
dün sivasa gezmeye gittim
ilknurun annesi ve kardeşi geldi ama kötü giremiyor herhalde.misafire gelince bende hep şüpelendim ve gözdelerle paylaştık nedense hepimiz aynı düşüncedeyiz
canim benim gecmis olsun antibiotikini ihmal etme duzenli ic tatlim bol bolda sivi al bitanem
ben hislerimde yanılmam ,düşündügüm kişiii,ilkgünden beri şeytan beni dürtüyor.
mehtapinocummmm banada ssölesene cok merak ettim bak cıkamıyorumm
Aklın yolu birrrrrrrrr
Anacım Sivasta geilecek yer varmı kızzz
prensesim sna ziyaretçi mesajına msj attım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?