Selenimo ve Cankularyla her telden

bencede.aslında su anda kendimede kızıyorum ben .niye böle bi şüpheye düştüm diyee..dilacım huzurlu uyu..demkten başka carem yok su anda..kopmayalım..
arkadaslar bu cok önemli bişey ki..ben size yazdığımda ve yazdıklarınızı okuduğumda positif enerji doldumm.bunu hayat sartlarından hastalıklardan dertlerden birbirine verebilen cok az insan var artık..birbirimizi bulduk kaybetmeyelim..
ben cıkıyorum aşırı başım ağrıyor su anda dinlenmem gerek galibaa..

cnm kardeşini online görünce msj attım acısını paylaşalım diye ama cvp vermedi belki çok canı yanıyodu girerse cvp yazar inşallah

cnm bnm doğru hepimizin çok acıları çok kayıpları var sıkma bitanem kendini git dinlen birazcık

kızlar ben çok etkilendim.tek iletişim kurduklarım sizlersiniz dünden beri yemek yiyemiyorum.hepinizi kafamda ayrı ayrı şekillendirdim. bu topik olduğu gibi görünen kişilerin yeri.
herkes çocuğundan ,eşinden ,babasından ,sevgilisinden bütün samimiyetiyle anlatıyor.Birimizin sıkıntısı hepimizi üzüyor.
içimdeki his yamuk yapan yok diyor ama ozaman dila aklıma geliyor ve keşke yamuk yapsaydı bizede unutup gitseydik diyorum

yani etkilenmemek imkansiz canim kisa surede birbirmize cok alistik baglandik iyi gunde kotu gunde birbirimizin yaninda olduk derlerimizi sorunlarimizi sevinclerimizi paylastik dilamizin aramizdan ayrilmasina inanamioruz dilerim mekani cennet olur dilamizin

Mehtap dün niye girmedin dişçiyemi gittin yavrumm

Ben hep o misafirimizden şüphelenmiştim

canım dişçiye gittim antibiyotikle ağrı kesici verdi bitince tekrar gidecegim.
dün sivasa gezmeye gittim
ilknurun annesi ve kardeşi geldi ama kötü giremiyor herhalde.misafire gelince bende hep şüpelendim ve gözdelerle paylaştık nedense hepimiz aynı düşüncedeyiz

canim benim gecmis olsun antibiotikini ihmal etme duzenli ic tatlim bol bolda sivi al bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…