ne bileyim anacım anadoluyu gezmeye karar verdim sırada eskişehir,çankırı kaldı onlarıda göreyimde eksik kalmayayım
Kız Eskişehir benim memleketimmmmmmmm,
görmezsen eksik kalırsın vallaa, tur düzenlemeye bşlamışlar benim memlekete.ama bak sonra Kayseriye dönmek istemezsin demedi demea.s
Kız Eskişehir benim memleketimmmmmmmm,
görmezsen eksik kalırsın vallaa, tur düzenlemeye bşlamışlar benim memlekete.ama bak sonra Kayseriye dönmek istemezsin demedi demea.s
ay kız vallamı ben ön araştırma yaptım hoca neler yapmış çok güzel bir şehir.hem dsi ye plaj bile yapmış senin yerinede gezerim gülüm
kizlar msnimi almayanlar icin b_7_hale@hotmail.com tekrar verimm eklersseniz sevinirim
seleminom msnin kapalimi
ay kız vallamı ben ön araştırma yaptım hoca neler yapmış çok güzel bir şehir.hem dsi ye plaj bile yapmış senin yerinede gezerim gülüm
yoooo yavruş attığım mailleri almıyonmu yoksaa
evet canımm
Hoca neler yapmamışki, tüm belediye başkanlarına kapak olsun.Eskişehiri avrupa şehri yaptı, İnsanlarıda Kayserilere benzemezzz,bön bön bakmazlar yabancıya
delikafaduldenşu an açıkdeğil
iki topiğe birden laf yetiştiriyorum birde özelden sorular geliyor,hangi birine yetişecem kızzznaniknanik
sen neler yapıyosun bakalım bodrumda.
Kızlarrrrrbende bu ay sonunda gidiyorum yazlığaaaaa
boş bırakmayın topiğimizi,
tedavülden kaldırmasınlar sonradelikafadulden
delikafaduldenşu an açıkdeğil
iki topiğe birden laf yetiştiriyorum birde özelden sorular geliyor,hangi birine yetişecem kızzznaniknanik
sen neler yapıyosun bakalım bodrumda.
Kızlarrrrrbende bu ay sonunda gidiyorum yazlığaaaaa
boş bırakmayın topiğimizi,
tedavülden kaldırmasınlar sonradelikafadulden
ben allahın emriyele gideyim kaçmayayım sırnaşık şey.
ilknurumun oğluda inşallah kolaylıkla ameliyattan çıkar ve biran önca sağlıgına kavuşur:Saruboceq:
yarın herkesten güzel,mutlu ,sağlıkla ilgili haberler alırız inş.
ben allahın emriyele gideyim kaçmayayım sırnaşık şey.
ilknurumun oğluda inşallah kolaylıkla ameliyattan çıkar ve biran önca sağlıgına kavuşur:Saruboceq:
yarın herkesten güzel,mutlu ,sağlıkla ilgili haberler alırız inş.
haklisin bitanemm valla dun annemle bodruma indik kacamak yaptim bi simit iki top naneli dondurma yedim:))sen bi kilo vermissin daha tatlimm tebrik ederim guzelimm fistik oldun iyice ben takili kaldim elli dokuzda ilaclarima devam ediorum insallah zamanla sikayetlerim de azalcak canimcim yazliktan girebilcenmi nete canim
senin yazlık nerde bacım .içimden ayvalık geçti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?