Selenimo ve Cankularyla her telden

selenimom bana ders veersene öğrencim olayım eğit beni sağlama alayım işimi :Saruboceq:

ben kocama çay demleyeyim:roflol:zavallıya zorla çay içiriyorumsırnaşık şey
birde bazı şeyler genetik ,ne gördüyse onu uyguluyor yontsanda değişmiyorlar.

geçmiş olsun artıkk, akıllı değilmişsin napalımm,doldur o zaman çaylarııı şakkıdı

anacım bizi doğunun kültürüyle büyütmüşler her ne kadar çocukluğum istanbul da geçsede... bi de 19 yaşında evlenince eşin senden yaşça olgun mantıklı olursa olacağı bu işte

selenimo senin eşin türünün son örneği.
gerçi haksızlık yapmayayım benimkide seninkinin 1numara küçüğüsırnaşık şey

veririz yavrum sen hele bi nişan falan yappp gerisini selenimo ablana bırakkkkkkk:roflol:

ben halimden şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın ... ama bana da azcık ders versen arada annemlere gitmeye ikna ederim belki

canlarim ben cikiorum bitanelerim beni unutmayin olurmu fistiklarim ilgisiz birakmayin beni:))sizleri sevioommm kizlarrrr iyigeceler

kızlar yani bekar kızlar tavsiyem fazla okumuş ,mantıklı , yalnız yaşamış , yemek yapmasını bilen , özellikle damak tadı gelişmiş, hazır cevap, midesinde problem olan, gezmeyi sevmeyen biriyle kesinlikle evlenmeyiiiiiin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…