ben alıştırmadım o beni alıştırdı bu gün tam 10. senemiz bundan sonra değişmez
oy cnm bnm ne mutlu size allah nazardan saklasın
tüh tam eremedim bende kendi kendime eriyom diye triplere girmeye başlamıştım.
birde ekimin nereli ve nerde oturdunu tahmin etsemCADIARZU
ben alıştırmadım o beni alıştırdı bu gün tam 10. senemiz bundan sonra değişmez
geçmiş olsun artıkk, akıllı değilmişsin napalımm,doldur o zaman çaylarııı şakkıdı
canim benim nice nice daha on seneler yirmi seneler olsun tatlim
selenimom bana ders veersene öğrencim olayım eğit beni sağlama alayım işimi :Saruboceq:
yavrum alıştırmayın şunları o kadar hazıraaaaaaaa
accık örnek alın beniii,bak şu anda benimki meyve veriyo banaaaa,şeftalinin çürüğünü kendi almış sağlamını al sana veriyorum karıcım diyoooooo sırnaşık şey
veririz yavrum sen hele bi nişan falan yappp gerisini selenimo ablana bırakkkkkkk:roflol:
anacım bizi doğunun kültürüyle büyütmüşler her ne kadar çocukluğum istanbul da geçsede... bi de 19 yaşında evlenince eşin senden yaşça olgun mantıklı olursa olacağı bu işte
ben halimden şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın ... ama bana da azcık ders versen arada annemlere gitmeye ikna ederim belki
ben halimden şikayetçi değilim yanlış anlaşılmasın ... ama bana da azcık ders versen arada annemlere gitmeye ikna ederim belki
veririz yavrum sen hele bi nişan falan yappp gerisini selenimo ablana bırakkkkkkk:roflol:
ah gülüm o konu dersle hallolmaz.vicdanla doğru orantılı :çok üzgünüm:
nassı yanii:1shok:
annelere göndermiyormu,sebep neymiş.[/QUOTE
bensiz kalamıyormuş dayanamazmış ..göndersede kendi gelmiyor bacım ben hep onun annesine gidiyorum o benimkine gelmiyor
canlarim ben cikiorum bitanelerim beni unutmayin olurmu fistiklarim ilgisiz birakmayin beni:))sizleri sevioommm kizlarrrr iyigeceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?