Selenimo ve Cankularyla her telden

yok yavruşş benim haladan..bugün yine çin işkencesi yaptı da:)valla onun gerginliğinden sinirsel baş ağrısı yapmaya basladı bende kronikleşmesinde.yani migrene filan cevirmese barimsii:)hadi mucckk yavrum

kıslar ben geldim yahu.kim geldi..misafirdenmi bahsediyonuz.yoksa mehtabınki benmiyim....)mehtapppp askımmm nerdesin çben geldimm

yok kızzz aşağıdan bizi dikizleyen misafiri diyoruzz. Senin misafirliğinmi kaldı,git bir ağrı kesisci al da yat hadiiii,kalanı yarın okursunn

kimm bu ya hepinizin bir tahmini var bana da söyleyin eşime çok attım ama ben de az cadı değilim canım bazen bir sesimi yükselttimi ortalık toz duman olur..he he burda sesimi nasıl yükselteyim bana da söyleyin bu misafir kim çatlıycam kaç gündür

ve de hoşcakalın...sakın bi daha girdiğimde kötü haberler vermeyin olur muuuuu....
bu misafiri bi bulursammm:)

yok yavruşş benim haladan..bugün yine çin işkencesi yaptı da:)valla onun gerginliğinden sinirsel baş ağrısı yapmaya basladı bende kronikleşmesinde.yani migrene filan cevirmese barimsii:)hadi mucckk yavrum

siz bu halayla berabermi oturuyonuz kızzzzzz,bunun çoluğu çocuğu yokmuu.

O bi sıırrrrrrrrrrrrrrrra.s

ben misafiri boşverin selenimoyu bile göremiyorum benim bilgisayar göstermiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…